Billighaandvaerker.dk

Rengøring Ringsted


Eksempler på veje
fra Ringsted

Havemøllevej
Baldersvej
Gormsvej
Delingen
Eilekiersvej
Chr. Madsensvej
Bryggerstræde
Gartnervænget
Georg Brandesvej
Dagmarsgade
Erantisvej
Gartnerivej
Bringstrupvej
Fluebæksvej
Elmevej
Dalen
Ditlevshøj
Fjellebrohuse
Eskildstrupvej
Balstrupvej

Leder du efter seriøs rengøring Ringsted? Få 3 super tilbud

Udfyld skemaet online på ca 5-6 minutter og send det ind til os. Husk at skrive om det er en enkeltstående rengøringsopgave eller det er en løbende opgave på uge- eller månedsbasis. I løbet af kort tid vil du så modtage superskarpe tilbud på rengøringen fra rutinerede rengøringsfirmaer fra Ringsted.
Vore rengøringspartnere udfører ikke kun privatrengøring men gør også rent på kontorer, sygehuse, skoler, medicinalvirksomheder, produktionsvirksomheder, i institutioner samt hos offentlige myndigheder. Alle steder anvendes svanemærkede rengøringsmidler samt de nyeste teknikker indenfor moderne rengøring.
Kemikalier, duftstoffer og parfumer i luften kan give dårligt indeklima. God rengøring betyder, at man så vidt muligt undgår at bruge rengøringsmidler, der indeholder skadelige kemiske stoffer. Som kunde hos en professionel rengøringsvirksomhed er du garanteret en afløser under ferie og sygdom.

Nye og gamle råd om rengøring

En række af de kemiske stoffer, der dels anvendes i dag, blev også brugt til rengøring og vask i gamle dage. Man skal selvfølgelig ikke være kemiker for at kunne gøre rent, men da debatten ofte handler om bestemte stoffers farlighed, kan det være rart at kunne slå grundlæggende begreber op.
Man kan være tilbøjelig til at tro, at alt var bedre i de gode gamle dage og overvejer måske at tage gamle metoder og råd op. Men moderne midler og maskiner er og bliver mere bekvemme at arbejde med. Tidligere brugte man soda og sæbe til vask og rengøring.
De kunne også gøre rent, men midlerne skulle have en ret så lang virketid. Vil man f.eks. bruge soda til at blødgøre hårdt vand, må man regne med, at det tager omkring 12 timer, før vandet er blødt. Det er også muligt at få oplysninger om de forskellige skadedyr og insekter.

Aske, acetat og anetone

Aske opløst i vand er alkalisk, og man fandt tidligt ud af, at aske var andet end et affaldsprodukt. Det kunne bruges. Historien fortæller, at sæber blev opdaget i forbindelse med, at der blev stegt kød på bål, Fedt fra kødet dryppede ned i asken og hvis det så regnede, kunne man den følgende dag i det ned- og udbrændte bål finde nogle faste klumper - sæbe. Det blev begyndelsen på sæbefremstilling.
Acetat er et tekstílmateriale fremstillet på baggrund af cellulose.
Acetone er et opløsningsmiddel, som er en klar, flygtig og letantændelig væske med et kogepunkt på 56,5 C. Bruges til at fjerne lak og skal, på trods af den behagelige lugt, bruges under god udluftning og ikke i nærheden af åben ild. Acetone skal faremærkes. Det er bedst at bruge en blød børste eller pensel for at komme ind i alle revner og sprækker.Få kontakt til de bedste rengøringsfirmaer

SPS erhvervsrengøring ApS
Fælledvej 34
4100 Ringsted
CVR: 10305098
www.sps-nu.dk
Skandi-Rent
Moseagervej 5, Benløse
4100 Ringsted
CVR: 13794480
www.skandi-rent.dk
Team Rengøring I/S
Dagmarsgade 25B
4100 Ringsted
CVR: 34173265
www.teamren.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt