Rengøring Roskilde

  • Rengøring Roskilde - Indhent 3 bedre tilbud
  • Brug onlineskemaet, spar ca 14 %
  • Bestil fleksibel billig rengøringsekspert

Eksempler på veje
i postnummer 4000

Fondens Bro
Hedeboparken
Egegårdsparken
Bymosevej
Grævlingbakken
Baunehøjvej
Dilhøj
Domkirkestræde
Allehelgensgade
Elmelygårdsvej
Foldager
Darupvej
Gundsøgårdvej
Haraldsborgvej
Akacievej
Gyngestien
Bandholmvej
Abildgårdsvej
Egelund
Gammel Vindingevej

Rengøring Roskilde - Få den bedste pris - Bestil 3 tilbud

Få tre gratis tilbud på rengøring i Roskilde. Er du for travlt optaget til at rengøre dit hjem? Kan du overhovedet ikke li´ at gøre rent? Så er det jo heldigt, at vi kan hjælpe dig med at lokalisere de bedste rengøringsfirmaer i Roskilde. Tænk på, hvor omstændigt, det kan være at finde pålidelige rengøringhjælp, der rent faktisk gør jobbet godt nok.
Der kan også være udgifter forbundet med at finde professionelle rengøringsassistenter. Det ved vi alt om og vi tilbyder dig et ekstraordinært tilbud: Vi leverer dig 3 rengøringsservice tilbud 100 pct gratis. Således sætter vi dig i forbindelse med de bedste rengøringsfirmaer i Roskilde.
Vi samarbejder med de bedste rengøringsselskaber i landet og derfor kan vi levere de bedste rengøringstilbud til en billig pris. Stol på os - Resultatet bliver et superrent hjem. Rengøring kræver både ekspertise og udstyr, hvilket er grundelementerne i vores partneres virke som rengøringsfirmaer.

Tensider i rengøringen

Amfortere tensider, som er vaskeaktive, men bruges fortrinsvis som antistatmidler De er let nedbrydelige, men giftige i vandmiljøet.
Anioniske tensider, som er vaskeaktive Både de naturlige og de syntetisk fremstillede sæber kan være anioniske. De er let nedbrydelige, men giftige i vandmiliøer.
Kationiske tensider, som er både vaskeaktive, desinficerende og kan bruges som antistatmiddel. De er vanskeligt nedbrydelige og giftige for vandmiljøet.
Nonioniske tensider, som er vanskelige at opløse i vand, men har gode rengørende egenskaber. Er f.eks, alkylethoxylater, alky-poly-glykosider, alkylphenol-ethoxylater og nonyl-phenolethoxylater. Nedbrydes til meget giftige forbindelser, der er vanskelige at nedbryde.
Sukkertensíder, som er nonioniske tensider fremstillet på basis af kulhydrater. Anses for at være mindre miljøbelastende end andre anioniske tensider

Poly-carboxylater, poly-carboxylater og tensider

Poly-carboxylater: Kalkbindere som f.eks. tartrat og citrat.
Poly-carboxylater: En fælles betegnelse for højmolekylære stoffer, der forekommer naturligt eller er fremstillet syntetisk. De naturlige stoffer kan være voks og harpiks, mens de syntetiske er de forskellige plastsorter og kunstharpiks. De benyttes i plejemidler som polish og vaskeplejemidler med voks. Nedbrydes langsomt, men har lav giftighed.
Tensider: En fællesbetegnelse for overfladeaktive stoffer, der indgår i rengørings- og vaskemidler. De nedsætter vandets overfladespænding og har emulgerende og dispergerende evner og har dermed vaskeaktive evner.
Voks er et blødt, vandafvisende stof af enten dyr, planter eller mineraler. Gennem tiderne har man brugt de forskellige naturlige vokstyper som plejemiddel til forskellige overflader.

Roskilde rengøringsfirmaer eksempel:

Stardust Cleaning Solutions
Rørmosen 57
4000 Roskilde
CVR: 39082845
www.stardustcs.dk
Klimaks Rengøring
Himmelev Bygade 53
4000 Roskilde
CVR: 12577532
www.klimaks.dk
Jane's Rengøring og Hjemmeservice
Helligkorsvej 33
4000 Roskilde
CVR: 26944473
www.xn--janesrengring-jnb.dk