Rengøring Rudkøbing

  • Rengøring Rudkøbing - Modtag 3 bundsolide tilbud
  • Udfyld skemaet online, få rabat: (31 %)
  • Modtag 1. klasses billig rengøringsassistent

Veje 5900 Rudkøbing

Kløvervænget
Vindebyvej
Bystrædet
Vesterbyvej
Sommerlyst
Brovejen
Møllebjergvej
Fredskovvej
Spangevej
Hugpiben
Klæsøvej
Rifbjerg Udflytter
Ellehaven
Pederstrupvej
Strandlystvej
Sidsel Bagers Gade
Broløkken
Lindegårdsvej
Lollesgaardsvej
Bjergvej

3 rengøring tilbud på seriøs rengøring i Rudkøbing tilbydes

Vi formidler gratis kontakt til bundsolide lokale rengøringsfirmaer i Rudkøbing. Det er ganske nemt, for du skal bare bruge ca 10 minutter på at beskrive din rengøringsopgave. Så sender du den til os, hvorefter vi indhenter friske tilbud fra 3 engagerede rengøringsfirmaer fra Rudkøbing, der gerne vil gøre rent for dig.
Synes du at rengøring af dit hjem tager alt for meget af din fritid? Vi løser dine rengøringsproblemer ved at lade relevante rengøringsfirmaer komme med gennemarbejdede tilbud. Vi vil forsikre dig om, at du vil finde den bedst mulige rengøring af dit hjem på denne måde med 3 tilbud, du nemt kan sammenligne.
Få et samarbejde med en rengøringsassistent efter dine behov. Vi matcher dig med rengøringshjælp, som har tid, når det passer dig. Du kan fra gang til gang fortælle, hvad den bookede tid skal bruges på. På denne måde sikrer vi os, at du altid er tilfreds med din rengøring. Få 3 tilbud og rabat!

Dampbad og dampe

Dampbad er et rum med fugtig ophedet luft på ca. 5O C, hvor man kan sidde, ligge og svede. Væg- og loftsbeklædning er stort set altid træ eller fliser. Rengøres som bad.
De fleste stoffer kan forekomme i tre tilstandsformer afhængig af temperatur og tryk; Fast, flydende og gasformig. Gælder det feks. vand er faserne; is, vand og vanddamp. vanddamp under tryk kan på grund af den høje temperatur over 100°C bruges til desinfektion.
I rengøringsmidler kan der forekomme stoffer, som har en lav fordampningstemperatur, f.eks. de organiske opløsningsmidler og nogle syrer, som ammoniak og eddikesyre. Da disse gasser og dampe er sundhedsskadelige, er det nødvendigt med god udluftning, når de bruges.

Cretonne ogChintz

Cretonne er bomuldsvarer med påtrykte mønstre, der bruges til gardiner og møbelstoffer. Mønsteret kan fremstå på 2 måder. Enten trykkes mønsteret på en færdigvævet bomuldsvare. Det betyder, at der kun er mønster på en side. Eller mønsteret trykkes på kædegarnet før vævningen Derved er både ret- og vrangside ens med lidt udflydende konturer og farver.
Chintz er en betegnelse for et lærredsvævet, påtrykt og voksbehandlet bomuldsstof, der bruges til møbelbetræk. Vokslaget fjernes ved vask eller rensning, så Chintzen bør kun rengøres tørt ved støvsugning eller børstning. I dag fremstilles stoffer, der ligner den originale type, men som er imprægneret, så det tåler mere rengøring.

Vi opsporer de bedste rengøringsfirmaer

Sundberg Flex
Kulepilevej 22
5900 Rudkøbing
CVR: 14743693
Tlf. 62513466
Kumlehøje Ejendomsservice
Statenevej 2
5900 Rudkøbing
CVR: 35006559
www.kumlehoeje.dk
VDR Rengøring
Spodsbjergvej 136
5900 Rudkøbing
CVR: 30661699
Tlf. 50802363