Rengøring Sønderborg

  • Rengøring Sønderborg - Få 3 fleksible tilbud
  • Benyt formularen online, få ca 26 procent i rabat
  • Bestil erfaren billig rengøringspartner

Eksempler på veje
fra Sønderborg

Lærkevænget
Jernbanegyde
Nørballe
Mågen
Mønstervej
Kløvermarken
Lilleløkke
Mågevænget
Løkken
Kolonnevej
Mosevej
Parkgade
Nordahl Griegs Vej
Madeskov
Porsdam
Nybølvej
Jernbanegade
Nybøl Nor
Pilevænget
Mejsevænget

Få 3 tilbud på rengøring Sønderborg – Brug vores tjeneste

Privatrengøring, firmarengøring, flytterengøring, hovedrengøring? Vi finder 3 engagerede rengøringsfirmaer til din rengøringsopgave i Sønderborg - 100% gratis. Du vælger selv mellem de 3 rengøringstilbud, du modtager. Få udført ordentlig rengøring hurtigt og billigt. Indsend din opgave på 5½ minut.
Rengøring af et privat hjem kan være en besværlig og tidskrævende opgave. Vores rengøringspartnere sammensætter en fleksibel og enkel løsning, der dækker alle de behov for rengøring, som måtte være i dit hjem. Vores tilknyttede rengøringsfirmaer tilbyder alle slags rengøring fra et enkelt værelser til store villaer.
God rengøring sikrer en god luftkvalitet. Det meste støv kan undgås ved at vælge de rigtige materialer samt rydde op dagligt. Uden en tilstrækkelig rengøring bliver støv og snavs hvirvlet op, når rummet bruges. Man kan nemt reducere mængden af støv ved for eksempel at undgå tykke gardiner, polstrede møbler og tæpper.

Duft og dunst - Dun og dyne

Duft er en behagelig lugt, der ikke er for stærk. Naturlige dufte findes i blomster eller materialer og kan udvindes til bla. parfumer.
Dunst er en ubehagelig og stikkende lugt, som fremstår af forrådnelse eller total manglende rengøring.
Dun er den inderste del af fugles fjerdragt er dun, som er meget bløde, luftfyldte fjer stort set uden skaft. Ande- og gåsedun bruges især til dyner og puder og i mindre udstrækning til overtøj.
Dyne er en stor pose fyldt med dun eller andet blødt og luftigt, evt. kunstigt, materiale. Moderne dyner er oftest fremstillet, så de tåler vask, hvilket er en stor hygiejnisk fordel.
Dyrehår er hår fra heste er velegnede til børster og koste, da de som regel har en god elasticitet. Dyrehår kan være en del af det snavs, der forekommer, og kan være kilde til allergiske reaktioner.

Edderkopper og rengøring

Der findes mange arter, både nogle der lever ude og andre indendørs. De største edderkopper har en krop på ca. 1 cm og med deres lange ben en spændvidde på op til 6 cm, men der er også ganske små edderkopper. De edderkopper, der lever i Danmark, er helt ufarlige for mennesker og gør egentlig nytte ved at æde andre insekter og smådyr.
De holder typisk til i lidt fugtige revner og sprækker, hvorfra de spinder deres spind til at indfange byttet, som kan være en flue eller et andet insekt. Spindelvæv vil dog også opfange svævestøv og bliver derved mere synligt. Spindelvæv kan fejes væk eller opfanges med en støvsuger. Finder man den metode for brutal, må edderkopperne fanges i et syltetøjsglas og bringes udenfor.

Anerkendte rengøringsfirmaer i postnummer 6400

Flisevask.dk ApS
Skovvej 5
6400 Sønderborg
CVR: 37592706
www.flisevask.dk
Dybbøl Rengøring A/S
Lollandsgade 1C
6400 Sønderborg
CVR: 15342692
www.beyersdorf.dk
Schmidts Rengøring
Sønder Havnegade 10
6400 Sønderborg
CVR: 32523234
www.schmidtsrengoering.dk