Rengøring Sjælland

  • Rengøring Sjælland - Bestil 3 personlige tilbud
  • Benyt kontakt formularen, få ca 17 % i rabat
  • Få godkendt billig rengøringsekspert

Veje 4160 Sjælland

Buskevej
Buen
Parcelvej
Hovvej
Rendebakken
Skåremosevej
Hammervej
Ulstrupvej
Gelstedvej
Kildebovej
Ravnstrupvej
Ellekærvej
Suså Landevej
Spragelsevej
Tranevænget
Industrivej
Ravnevej
Trælløse Bygade
Tybjerg Skovvej
Tybjerg Bygade

Rengøring Sjælland – Få gratis 3 rare rengøring tilbud i dag

Det behøver ikke være dyrt at få gjort rent, fordi man bor på Sjælland. Vi skaffer dig et godt tilbud og en billig pris på privatrengøring. Her på Billighaandvaerker.dk får du gratis 3 tiptop tilbud på rengøring. Det er en æressag for vore rengøringspartnere at vise, at du trygt kan lade dem løse din opgave.
Rengøringsassistenten kan kun gøre ordentligt rent, hvis dit hjem er ryddet op og klar til rengøring. Alternativt kan oprydning indgå i aftalen. Hvis budgettet er for stramt, bliver rengøringen sårbar: Der er ingen ’luft’ i tidsplanen, såfremt noget går galt, eller hvis der skulle opstå et behov for større rengøring end beregnet.
Hvis du skal have hjælp til rengøring i dit hus eller din lejlighed, er det vigtigt at I præcist får aftalt, hvad der skal gøres rent, og hvad der sker ved sygdom. Lav derfor altid en aftale med din rengøringshjælp, inden rengøringen starter. På den måde sikrer du dig, at der ikke opstår tvivlsspørgsmål.

Afkalkning og kalkbelægninger

Afkalkning er en rengøringsmetode. Kalk fjernes almindeligvis med en syre eller et syreholdigt rengøringsmiddel, som kan opløse kalkbelægningen. Valg af syre er afhængig af den overflade, der skal rengøres. Der skelnes mellem organiske og uorganiske syrer.
Kalkbelægningen bliver størst, hvis overfladen efterlades fugtig, som det ofte sker på fliser, gulve, badekar, brusenicher, vandhaner og armaturer. Når fugten fordamper efterlades en kalkbelægning ofte sammen med lidt sæberester og andet snavs.
Kalkbelægningerne forebygges bedst ved at tørre overfladen af med en tør frotteklud eller en skviser eller svaber, Ved lette kalkaflejringer er det almindeligvis tilstrækkeligt at rengøre overfladen med vand tilsat et universal rengøringsmiddel og en børste eller klud.

Rengøring af kraftige kalklag

Ved meget kraftige kalklag gør man først rent med universal rengøringsmiddel og bruger derefter et kalkfjerningsmiddel eller en syre, som skal virke på kalkbelægningen, indtil den har opløst kalklaget. Man kan evt. lægge et stykke køkkenrulle på fladen og væde det med afkalkningsmiddel.
Efter et stykke tid skures overfladen med en nylonskuresvamp. Der skylles efter og tørres med en tør klud. Er kalklaget ikke væk - må man gentage processen. Overflader som henstår med vand, f.eks. toiletkummer, bidet, urinaler og maskiner, vaskemaskiner og opvaskemaskiner bør vedligeholdes ved jævnlig afkalkning.
Maskiner, som bruger vand, men nødvendigvis ikke skal bruge vandet i venteposition, bør altid tømmes. Det gælder alt fra strygejern til skuremaskiner, tæpperensere samt vand og elkedler. Afkalkningsmiddel er et rengøringsmiddel, der kan opløse kalk. Forhandles som mærkevare.

3 rengøringsfirmaer fra postnr. 4160

H2K - Service
Nygårdevej 2 A
4160 Herlufmagle
CVR: 29099472
Tlf. 61268619
M/S-Bolig Hjemmeservice
Smedebakken 55
4160 Herlufmagle
CVR: 25262913
N.L. Multiservice
Smedebakken 57 A
4160 Herlufmagle
CVR: 37515272
Tlf. 40596608