Rengøring Skive

  • Rengøring Skive - Få 3 billige tilbud
  • Benyt formularen online, få rabat: (12 pct)
  • Modtag rutineret billig rengøringsservice

Få 3 Rengøring Skive tilbud

Skive
vejnavne eksempler

Laksestræde
Skovvænget
Vesterled
Lyby Bækkevej
H C Ørsteds Vej
Sofievej
Gartnerjorden
Fredensgade
Godthåbsvej
Ådalsvej
Petravej
Smøgen
Danelykke
Krabbesholm Alle
Bellisvej
Bærsholmvej
Æblehaven
Møllestien
Brårupgade
Kåstrupvej

Rengøring Skive? Få 3 attraktive og gratis rengøring tilbud

Skal du have gjort rent i Skive og orker du ikke selv at gøre det? Så er måske på tide at finde en rengøringsassistent, som professionelt kan gøre rent i din bolig. Vi har gjort det både gratis og nemt, at få 3 prisstærke tilbud. Med 3 velegnede tilbud på rengøring i Skive kan du spare 22-29 % på rengøringen.
Udfyld vores simple webformular. Så sørger vores it-system, som er online hele døgnet, for at skabe den rette kontakt til vores utallige rengøringspartnere med ekspertise i alle former for både privat- og erhvervsrengøring. Få minutter i et online "skema" kan hurtigt spare dig 22-29 % på den ønskede rengøring.
Få et stabilt forhold for at løse din opgave hvor som helst i Danmark og få dit hjem rent. Vi tilskynder din rengøringsopgave med megatilbud og har tillid til, at lade firmaer forstå dit ærede. Vi garanterer, at du får de bedste rengøringstilbud til en fair pris. Find det rigtige rengøringstilbud i dag, og få et rent hjem.

Gulvklud og gulvmåtte

En gulvklud skal være af et godt sugende materiale og skal kunne holde på vand. At "holde på vand" betyder, at kluden skal kunne indeholde en passende mængde vand uden at dryppe. Et godt sugende materiale er en blanding af bomuld og polyester. En passende størrelse er ca. 45 x 55 cm. Er kluden mindre, skal kluden
En gulvmåtte ved indgangspartier hindrer alt for meget udesnavs i at komme indendørs. Måtten skal være af et materiale, der binder grus og sand. Det ideelle er:
- at den er så lang, at man kan gå mindst fire skridt
- at den er let at rengøre ved støvsugning eller vask
- at den er let at fjerne - altså ikke for tung og uhàndterlig
- at den også gerne må være pæn
Det er vigtigt med godt udstyr som spand, klud og skrubbe eller mop. Men det er lige så vigtigt at bruge sin krop hensigtsmæssigt.

Guld og gyldenlæder

Guld hører til de ædle metaller, som ikke påvirkes af luftens ilt og fugt. Kan legeres med platin, sølv eller kobber. Guld kan udvalses i små tynde blade - bladguld, som kan lægges på billeder, rammer og kunstgenstande efter en særlig teknik. Tåler tør rengøring evt. aftørring med en hårdtopvredet klud.
Gyldenlæder er forsølvet eller forgyldt reliefpresset læder, der blev brugt i renæssancetiden. Materialet blev først og fremmest brugt til vægbeklædning og møbelbetræk.
Gobelin er vægtæpper eller billedvævning. Billederne fremstilles ved en slags stoppeteknik, hvor der i kædevævet indvæves kulørte skudtråde efter malede kartoner, der lægges under eller ophænges bag væven.
Gummi er en tæt elastisk masse, der fremstilles af kautsjuk eller et syntetisk materiale. Har mange brugsmuligheder, bla. til bademåtter, gulvbelægninger og handsker.

Få 3 Rengøring Skive tilbud


Lokal rengøring fra postnummer 7800

Alko Clean
Kühls Allé 8
7800 Skive
CVR: 33721803
Hjemmeside
​BP Rengøringsservice
Citronvej 117
7800 Skive
CVR: 32716466
Hjemmeside
Interservice
Åglimt 1 A
7800 Skive
CVR: 12006845
Hjemmeside