Rengøring Skjern

 • Rengøring Skjern - Modtag 3 konkurrencedygtige tilbud
 • Brug formularen online, få rabat: (32 %)
 • Find professionel billig rengøringstjeneste

Postnummer 6900
vejnavne

Stauningvej
Vestergårdvej
Kodbølvej
Rørvænget
Enebærvej
Møllegårdsvej
Transportvej
Elmevej
Andrup Engvej
Lærkevej
Tømrervej
Møllebakken
Søvejen
Engdraget
Ø Marupvej
Rabjergvej
Langagervej
Ahornvej
Holstebrovej
Bekkasinvej

Billig rengøring Skjern – Få gratis 3 tilbud med stor rabat

Søger du 3 fleksible tilbud fra vores tilknyttede rengøringsfirmaer inden for rengøring i Skjern, er du landet på den rigtige side. Vi påtager os, at formidle kontakten mellem dig og de velegnede rengøringsfirmaer, vi har indgået samarbejde med i Skjern. De står klar med professionel rengøringsservice allerede i dag.
Det eneste du skal gøre, er at beskrive din rengøringsopgave. Du vil på under 30 timer modtage 3 flotte rengøringstilbud, som du kan sidde og gennemgå i dit eget tempo. Vores tilknyttede rengøringsfirmaer har mere end 10 års erfaring i branchen, og derfor er du, i et samarbejde med os, sikret en veludført service af meget høj kvalitet.
Ved en almindelig rengøring af køkkenet udfører rengøringsassistenten normalt disse opgaver:
 • Rengøring af vask, borde og kogeplader
 • Støvsuger og vasker gulv
 • Tørrer støv af
 • Ved behov tømmes skraldespand og filter i opvaskemaskine renses

 • Fernis og fernisering

  Fernis er en gammel laktype, som blev fremstillet på basis af linolie og forskellige metalforbindelser, der katalyserer. Fernis giver et sejt og beskyttende lag på træ og mætter træets porrer. imidlertid giver fernis en gullig/brunlig og blank overflade, der ændrer træets udseende. Da linolien kan være selv antændelig, bør klude straks brændes eller lægges i lufttæt beholder.
  Før man påbegynder en fernisering skal overfladen være helt ren og tør, Overfladen skures ren for alle urenheder med vand tilsat grundrengøringsmiddel, derefter eftervaskes fladen med rent vand, og de sidste sæberester fjernes ved at vaske med vand tilsat eddike.
  Når overfladen er helt tør, pålægges fernis i et tyndt lag med en pensel eller en klud. Efter tørring vurderer man, om det er nødvendigt med endnu et lag. Pensler renses først i terpentin, derefter i vand tilsat brun sæbe, skylles i rent vand og tørres.

  Feldspat, fibre, film og filt

  Feldspat er en samlet betegnelse for jordens største mineralgruppe. Blandinger af silikater, aluminium, natrium, kalium eller kalcium.
  Fibre er fine tråddannelser i vævet eller presset materialevæv. Det kan være plante- eller animalske fibre, men også mineralfibre som glasfiber eller asbest. Fiberstørrelsen, deres struktur og art har betydning for, om fibrene er sundhedsskadelige.
  Film er en tynd hinde, der lægger sig på en overflade. l rengøringssammenhæng bruges udtrykket i forbindelse med plejefilm, som f.eks. kan være sæbefilm.
  Filt er et uldtekstil, der ved varme, kemisk og mekanisk behandling er sammenfiltet til et blødt og meget tæt materiale. Bruges til isolering, underlag og beklædning.
  Filter er materiale, der tilbageholder og opfanger mindre bestanddele og urenheder og lader luft eller vand gå igennem. F.eks. støvsugerfiltre, filtre i emhætter/emfang og i åndedrætsværn.

  3 rengøringsfirmaer fra 6900 Skjern

  G.P. Service ApS
  Nylandsvej 33
  6900 Skjern
  CVR: 27111165
  www.gpserviceaps.dk
  Annies & Jensens Rengøring ApS
  Fredensgade 74
  6900 Skjern
  CVR: 28106947
  Tlf. 97354040
  B.K. Rengøring
  Drosselvej 8
  6900 Skjern
  CVR: 31838002
  Tlf. 97352821