Rengøring Slagelse

  • Rengøring Slagelse - Modtag 3 konkurrencedygtige tilbud
  • Indsend skemaet, spar ca 16 procent
  • Find ansvarsbevidst billig rengøringsassistent

Lokale veje
Slagelse

Gasekærvej
C.A.Olesensvej
Delfivej
Hestehavevej
Hagbardsvej
Gammavej
Baldersvej
Fåborgvej
Fælledvej
Dybbølvej
Drøsselbjergvej
Havrebjergvej
Flakkebjerg Stationsvej
Athenesvej
Dragshuse
Enghavevej
Birkevej
Brinkvej
Erdrup Enghave
Hejrevej

Få 3 rengøring tilbud på rengøring Slagelse - 100 pct gratis

Vores landsdækkende net af rengøringsfirmaer står klar til at løse din rengøringsopgave. Vi hjælper dig også i Slagelse med at indhente 3 prisbillige rengøringstilbud - 100% gratis. Så let er det: Brug 4-7 minutter i skemaet, få og gennemgå dine 3 tilbud, vælg et af dem - og få gjort hjemmet rent!
Bundsolide rengøringsfirmaer løser bl.a. disse opgaver: gulvvask, tagrenderens, slutrengøring og gulvservice. Vores solide firmanetværk består af faguddannede og prekvalificerede rengøringsfirmaer i hele landet - også i Slagelse. Vi lokaliserer gratis og uforpligtende 3 knaldgode specialtilbud i Slagelse fra robuste rengøringsfirmaer.
Spar mange penge på en dygtig og fleksibel rengøringsassistent i 4200 Slagelse. Udse et af rengøringstilbuddene og få tæt på 19 pct i fortræffelig rabat på din rengøringsassistentopgave. I fred og ro kan du bedømme tilbuddene og bagefter udvælge det, du foretrækker.

Afrimning, afskylning og afsmitning

Afrimning er en rengøringsmetode, hvor man fjerner is fra frosne overflader, f.eks. i frysere.
Afskylning er en rengøringsmetode, hvor groft snavs og affald skylles af med vand inden den egentlige rengøring. F.eks. ved opvask eller rengøring at køkkenvaske.
Afsmitning forekommer når et stof giver farve til et andet stof. Det sker ved tøjvask, hvis der vaskes uden farvesortering. Stærkt farvede tekstiler afgiver, selv efter mange ganges vask, farve. Det kan også ske, at skosåler eller møbler smitter af på gulv, eller en bordskåner smitter af på en bordplade.
Afspændingsmiddel er et stof, der nedsætter vandets overfladespænding. Bruges som komponent i både rengørings- og vaskemidler.
Acryl eller polyacryl er dels en syntetisk fiber, der er blød, tåler sollys og de fleste kemikalier, dels et plastmateriale.

Afløbsrens og afstøvning

Afløbsrens er et middel til at opløse slam i afløbsrør. Det indeholder almindeligvis en base med pH 13, hvilket betyder, at det er stærkt ætsende, Midlerne skal altid være faremærket, og det er vigtigt at følge brugsanvisningen på emballagen. Dårlig lugt fra afløb kan afhjælpes ved at hælde et klorholdigt rengøringsmiddel i afløbet, lade det virke en times tid, hvorefter der gennemskylles med rigeligt varmt vand.
Afstøvning er en rengøringsmetode til at fjerne tørt og løst støv, der samles i en tør blød klud, en tør mikrofiberklud eller en støvekost, Den tørre klud er god til olierede, sæbebehandlede og politurbehandlede overflader. Mikrofiberkluden er god til alle malede og lakerede overflader, metaller og keramik. Støvekosten er god til alt det med kanter og udskæringer, som f.eks. billedrammer, pynte- og kunstgenstande.

Slagelse rengøringsfirmaer eksempler:

Jytte Grøndahl Hansen
Sørbylillevej 1
4200 Slagelse
CVR: 15818476
www.jyttes.dk
Alma og Frida´s Service
Rostedvej 11
4200 Slagelse
CVR: 26061830
Tlf. 42789644
Charlottes Rengøring
Kongevejen 3B
4200 Slagelse
CVR: 19508331
www.charlottesrengoering.dk