Rengøring Solrød strand

  • Rengøring Solrød strand - Modtag 3 fleksible tilbud
  • Udfyld formularen, spar ca 32 pct
  • Få fleksibel billig rengøringsassistent

Eksempler på
vejnavne i 2680

Solrød Strandvej
Vestre Lærkevej
Østerlidevej
Tjørnevænget
Torøgelvej
Svinget
Smedebanken
Spanager
Skibsager
Vestre Gøgevej
Vibevænget
Skolelodden
Tåstrupvej
Slåenvænget
Traneholmvej
Søndre Damtoften
Solrød Center
Tangvej
Skovpibervej
Vestre Frihedsvej

Spar penge (18%) på rengøring Solrød Strand. Få 3 tilbud

Ved du ærlig talt nok om rengøringsmidler? Interesserer du dig overhoved for rengøring? Synes du også, at du splider ufattelig meget tid på at gøre remt - tid som kunne havde været brugt meget bedre på mere spændende ting? Løsningen er naturligvis at få andre til at gøre rent for dig i Solrød Strand!
At uddelegere hjemmerengøringen er der enighed om, giver boligejere væsentlig mere fritid. Dette reducerer desuden den potentielle risiko, der er ved, at du selv anvender forkerte rengøringsmidler til rengøringen. På denne måde tager dygtige rengøringspersoner sig at rengøringen - både billigt og sikkert.
Under alle omstændigheder, hvad kræver det at få 3 fortræffelige rengøringstilbud? Tag de nødvendige skridt for at slippe for rengøringen; Vi tilbyder at gøre hele arbejdet med at skaffe megagode tilbud. Forsøg os i dag, og få 3 gratis tilbud på rengøring med mange forskellige rabatter i Solrød Strand.

Rengøring af terrazzogulve

Da materialet er let porøst, er det bedst at vaske med sæbespåner, brun sæbe eller et specialmiddel. For at hindre gulvet i at blive for glat af sæbefilmen vasker man ca. hver tredje gang med et universal rengøringsmiddel. Denne metode vil holde gulvet mættet med sæbe, uden at plejefilmen bliver for tykt.
Terrazzogulve er meget følsomme overfor syre, så kalkbelægninger er svære at fjerne. Med forsigtighed kan man fjerne kalk på mindre stykker ved at hælde syre på kalkpletten og skure med en skuresvamp, så længe kalken stadig er synlig, for derefter hurtigt at skylle efter med rigeligt vand.
Meget tykke kalkaflejringer kan slibes maskinelt af. Det er slidsomt at gøre det manuelt, men kan udføres af en fagmand, der kan slibe gulvet ned med en speciel maskine.

Rengøring af vaskekummer og gulve

Vaskekummer
Håndvaske, bidet og toiletkummer fremstilles af sanitetsporcelæn, som er et kraftigt og stærkt materiale, der tåler alle rengøringsmidler. Det forekommer, at vaskekummer fremstilles i rustfast stål, men de gøres rent på samme måde. Vaskekummer og armaturer rengøres med hvid skuresvamp eller børste og universal rengøringsmiddel, skylles og aftørres med en tør klud. Det er vigtigt at armaturet tørres hel tørt, for at undgå unødvendige kalkaflejringer. Sørg for at fjerne snavs fra afløbshullet brug et stykke køkkenrulle. Ydersiden af vaskekummen samt synlige rør rengøres jævnligt på samme made.
Vinylgulve og -vægge
Den homogene vinyltype kan sammensvejses og kan derfor bruges i vådrum, f.eks. baderum, som en fugefri og vandtæt gulv- eller vægbelægning. Rengøres med universal rengøringsmiddel. Kalkfjerningsmidler kan bruges indimellem.

Her er de bedste rengøringsfirmaer

PL Service
Jagtvej 2C
2680 Solrød Strand
CVR: 30749464
Tlf. 60133424
Nordisk Rengøring
Tjørnholmvej 30
2680 Solrød Strand
CVR: 34312184
www.facebook.com/268461963190028
Herkules-Rengøring
Lykkevej 3
2680 Solrød Strand
CVR: 32398251
www.herkules-rengoring.dk