Rengøring Stenløse

  • Rengøring Stenløse - Få 3 prisfaste tilbud
  • Indsend skemaet online, få ca 24 pct i rabat
  • Modtag potentiel billig rengøringsservice

Lokale vejnavne
Stenløse

Tokevej
Ærtetoften
Stenløsebo
Tormodsvej
Peter Appels Vej
Tobiasvej
Slåenvej
Strædet
Toftholmvej
Stråmoseparken
Rosenhøj
Tværstræde
Urtetoften
Rådyrleddet
Svinemosevej
Toftevej
Nyholmvej
Ørnevej
Rosendalvej
Vibevej

Rengøring Stenløse? Få gratis 3 kreative rengøring tilbud

Rengøringsfirmaer i Stenløse giver gerne et fortrinligt tilbud på din rengøringsopgave. Vi sørger for at opgaven bliver sat i udbud så du modtager 3 fortræffelige tilbud. Når du har udfyldt tekstformular, som du finder bag den grønne knap, sendes din rengøringsopgave ud til kvalificerede og energiske rengøringsfirmaer.
Det har stor betydning om den valgte rengøringshjælp er momsregistreret og hvilke aftaler, I indgår for rengøringshjælpens arbejde. Lav derfor altid en forventningsafstemning og find ud af, hvilke opgaver er de vigtigste og hvad der sker ved sygdom. Hvilke genstande skal rengøringen være ekstra opmærksom på?
Alle tilknyttede rengøringsfirmaer bruges de bedste rengøringsmidler uden skadelige og allergifremkaldende stoffer. Vi giver dig mulighed for at få to-tre gedigne rengøringstilbud fra betroede og dygtige fagfolk. Find de bedste i dag for at få dit hjem rengjort, da robuste fordele er sat op for din indsats.

Parabener, parfumer og duftstoffer

Parabener: Konserveringsmidler, der virker på mikroorganismer. De er allergifremkaldende og hudirriterende og regnes for giftige i vandmiljøet.
Parfumer og duftstoffer: Naturlige eller syntetisk fremstillede æteriske olier eller essenser, der giver duft, som kan være hensigtsmæssigt for et andet produkt. Parfumen kan dække over dårlig duft, men kan også give visse positive associationer. Formålet er kosmetisk - altså psykisk forbedrende. Parfume i rengøringsmidler har ingen rengørende effekt, og mange kan fremkalde allergi eller hudirritation Nogle af de syntetiske parfumer anses for at være giftige og svært nedbrydelige, men generelt er området dårligt belyst. De naturlige parfumer anses for at være ufarlige i små mængder.
Metalsilikater: En inhibitor, der virker befugtende og emulgerende, men kan være korroderende.

Sæber og pH-værdier

Sæber: Vaskeaktive anioniske tensider, der fremstilles vegetabilsk på basis af olier eller animalsk på basis af fedstoffer fra dyr. Olier eller fedtstoffer forsæbes med natriumhydroxid eller kaliumhydroxid, og man får henholdsvis natrium- eller kaliumsæber.
Afhængig af oprensning efter sæbefremstillingen kan der fremstilles meget stærkt alkaliske sæber med en pH på 12 eller helt neutrale sæber med pH på 7-8. Produkterne sælges som brun sæbe, krystalsæbe, sæbespåner, håndsæbe mm. Sæber er nedbrydelige, men udledes de direkte i vandmiljøet er de skadelige for vandlevende organismer.
pH: Et udtryk for en væskes syre- eller baseegenskaber - mere præcist et mål for brintkonskoncentrationen i væsken. Sure væsker har en pH-værdi mellem 0 og 7, basiske mellem 7 og 14, Området mellem pH 6 og 8 betegnes som neutral område.

Eksempel på rengøringsfirmaer fra postnummer 3660

Welzin Rengøring og Vinduespolering ApS
Abildtoften 28
3660 Stenløse
CVR: 15048182
Tlf. 48195600
N S Hjemmeservice
Kirsebærvej 5
3660 Stenløse
CVR: 18051192
Tlf. 47120282
Øko Clean
Halkærvej 25
3660 Stenløse
CVR: 33799349
www.facebook.com/pg/oekoclean.dk