Rengøring Stevns

  • Rengøring Stevns - Bestil 3 reelle tilbud
  • Anvend skemaet online, få rabat: (15 pct)
  • Bestil fleksibel billig rengøringstjeneste

Veje i postnummer 4660

Højbovænge
Hørvænget
Ved Rådhuset
Afskæringen
Hvedevænget
Navervej
Kirketorvet
Gevnø Gade
Grønstræde
Karl Andersensvej
Toxværdtsvej
Bøgelundsvej
Vandrigsvej
Vestergade
Munkehaven
Horsekjær
Lyderslev Bygade
Boelskovvej
Hærvejen
Rådhuspladsen

Rengøring Stevns. Få 3 gratis tilbud på privat rengøring ✔

Har du tænkt på at spare tid på rengøringen? I så fald skal du blot bestille 3 fine tilbud og overlade arbejdet til fagfolk, der sandsynligvis gør rent både bedre og hurtigere end dig selv. Din rengøringsopgave sendes ud til de rengøringsfirmaer på Stevns, der egner sig bedst til netop din type opgave.
Vores tilknyttede rengøringspartnere gør rent til den aftalte tid - og har selv alle nødvendige rengøringsmidler med. Du bestemmer selv, hvad der skal gøres rent i dit hjem og du får en fast kontaktperson. Står du midt i en flytning, og har brug for hjælp til rengøringen?
Få 3 kreative tilbud på en flytterengøring - så er det problem ude af verden. Om det er privat- eller erhvervsflytning spiller ingen rolle. En flytning fylder meget og det kan være svært at overskue en rengøring. Med vores tilbudsservice kan du få rengøring af din bolig på det tidspunkt, der passer dig bedst. Vores rengøringspartnere møder både tidligt og sent.

Arbejdsmiljøinstituttet AMI

Arbejdsmiljøinstituttet også kaldet AMl er et selvstændigt forskningsinstitut under Arbejdsministeriet, der fungerer som samlingspunkt for forskning og som videnscenter på arbejdsmiljøområdet. Arbejdsmiljøinstituttet leverer videnskabelig dokumentation og forskningsresultater til bl.a. Arbejdstilsynets arbejde.
Derudover deltages i uddannelsen af forskere og arbejdsmiljøprofessionelle samt bidrag til kvalitetssikring af laboratorier, der foretager arbejdsmiljømålinger og analyser. Arbejdsministeriet varetager opgaver vedrørende arbejdsmiljølovgivningen, lovgivning om arbejdsløshedsforsikring, arbejdsmarkedsservice og arbejdsretlige spørgsmål.
Arbejdsskader skyldes uheldig hændelse, som ved god planlægning af rengøring burde kunne undgås. Arbejdssygdomme opstår som følge af arbejdets belastning og kan kræve langvarig behandling.

Arbejdsplan for rengøring

Hvor arbejdsinstruktionen beskriver de enkelte arbejdsopgaver detaljeret, er arbejdsplanen en oplistning af, hvor de enkelte arbejdsopgaver skal udføres og til en vis grad hvor ofte og i hvilken kvalitet. En arbejdsplan kan selvfølgelig udformes på mange måder, men nogle af de elementer, der bør være er:
- Hvor skal arbejdet udføres?
- Hvilke arbejdsprocesser skal udføres (gerne i en hensigtsmæssig rækkefølge)?
- Hvilken kvalitet ønskes?
- Dato for udfærdigelse af planen - selv den bedste plan skal justeres løbende.
Ved erhvervsmæssig rengøring bør der altid foreligge en skriftlig, klar og letforståelig plan, tilgængelig for den der skal udføre arbejdet, og den der køber produktet. Både hjemmehjælp og hjemmeserviee er et erhvervsmæssigt anliggende. Arbejdsplaner på det private område kan være en god ide for nogen, men er meget en temperamentssag.

Få kontakt til de bedste rengøringsfirmaer

AT Rengøring
Bjælkerupvej 98A
4660 Store Heddinge
CVR: 29958653
www.atren.dk
Routhes Rengøring & Ejendomsservice
Bovangen 22
4660 Store Heddinge
CVR: 25357809
www.routhes-bs.dk
Stevns Miljø Service
Lyderslev Stræde 1 B
4660 Store Heddinge
CVR: 32962475
www.stevnsmiljoservice.dk