Rengøring Sydhavnen

  • Rengøring Sydhavnen - Modtag 3 prima tilbud
  • Udfyld opgave skemaet, få rabat: (23 %)
  • Find erfaren billig rengøringshjælp

Sydhavnen
vejnavne eksempler

Andrei Sakharovs Vej
Rossinisvej
Vasbygade
Grønrisvej
Tranehavevej
Ved Stigbordene
Hammelstrupvej
Edvard Storms Vej
Sjællandsbroen
Theodore Roosevelts Vej
Engholmen
Damagervej
Vigerslev Allé
Parkstien
Løvefodgangen
Borgmester Christiansens Gade
C. Meyers Vænge
Peter Sabroes Gade
Glucksvej
Fiskerihavnsgade

Rengøring Sydhavnen? Få gratis 3 attraktive rengøring tilbud

Få den rette pris på grundig rengøring af dit hjem fra vores professionelle rengøringsfirmaer i Sydhavnen Vi finder dem for dig - helt gratis. Indtast din opgave og få 2-3 gratis tilbud på rengøring. Vores tilknyttede rengøringsfirmaer i Sydhavns området sikrer altid det bedste resultat af rengøring hver gang.
Det er tidskrævende at forsøge at finde en rengøringsmand, der vil og kan tage opgaven. Det er ikke alle, der ønsker at køre 75 kilometer for at rengøre en 2-værelses lejlighed. Ind imellem kan du være heldig at finde en, men vi tilbyder at finde dem til dig - 100% gratis. Få 23-24 procent i rabat med 3 personlige tilbud på rengøring.
Salt med den kemiske formel NaCl er helt almindeligt kogesalt, der bruges som fortykningsmiddel i nogle rengøringsmidler og som ion-bytter i opvaskemaskiner. Salt fremmer rustdannelse, der for eksempel er kendt fra vejsalt på bilen - med tilhørende rustskader.

Rengøring af radiatorer og reoler

Radiatorer
Skak holdes fri for løst støv, både i riller og mellem radiator og væg, Til de fleste støvsugere findes et specialmundstykke, som kan komme ind i rillerne eller bagved. Ellers må man bruge en langskaftet børste, evt. en mikrofiberbørste. Ved den grundigere rengøring afvaskes radiatoren i vand tilsat universal rengøringsmiddel.
Reoler/hylder
Ydersiden, synlige forkanter og frie hylder holdes rene ved tør eller fugtig aftørring afhængig af materiale og overfladebehandling. En sjælden gang tømmes reolerne, bøgerne tages ud og støvsuges på bogens overside med et lille børstemundstykke. Det er praktisk at tømme en hylde ad gangen, lægge bøgerne i samme rækkefølge, som de havde i reolen, afvaske hylden, lade den tørre og til sidst stille bøgerne tilbage.

Sofaer og andre polstrede møbler

Støvsuges jævnligt med lille mundstykke og uden skaft. Ved grundig rengøring bør man bruge et fugemundstykke, så man kan komme ned i alle mellemrum og sammenføjninger. Ligesom man bør støvsuge de udvendige sider af møblet. Pletter på polstrede møbler skal gerne fjernes så hurtigt som muligt.
Ikke fedtholdige pletter fjernes ved at gnide pletten med en ren fnugfri klud, der er vredet op i vand tilsat lidt opvaskemiddel, 1/2 tsk. pr. 1/2 liter vand. Gnid pletten efter med en ren klud vredet op i rent vand. Gnid på pletten i cirkler fra plettens yderkant og indad. Fedtholdige pletter fjernes med lidt renset benzin.
Der findes også specialmidler til afrensning af møbler, her følges brugsanvisningen. Aftagelige hynder kan sendes til rensning. Vasker man betræk, skal man være meget opmærksom på risikoen for krympning.

Kreative rengøringsfirmaer fra postnummer 2450

Comeback Cleaning IVS
Enghavevej 80 C
2450 København SV
CVR: 37438014
www.comebackcleaning.dk
Idealrent
Ben Websters Vej 2
2450 København SV
CVR: 36153849
www.idealrent.dk
M.M Service IVS
Offenbachsvej 14
2450 København SV
CVR: 36999144
www.facebook.com/385836891435175