Rengøring Tølløse

  • Rengøring Tølløse - Indhent 3 fede tilbud
  • Anvend skemaet online, spar ca 13 %
  • Modtag fleksibel billig rengøringsprof.

Få 3 Rengøring Tølløse tilbud

Postnummer 4340
vejnavne

Anemonevej
Solskrænten
Tjørnedevej
Møllegårdsvej
Lillevang
Hovedgaden
Pilevej
Dyrehavevej
Tøltevej
Fristrupvej
Glæemosevej
Ved Søen
Møllevej
Gl. Skovvej
Smedevej
Plantagevænget
Enghavevej
Kilden
Digemosevej
Hjortholmvej

Rengøring Tølløse. Indhent 3 solide og billige tilbud ★

Det er ikke altid lige let at finde en engageret rengøringsassistent i Tølløse. Brug i stedet vores gratis onlineservice til at få 3 tilbud på rengøring af din bolig i Tølløse. Det koster gratis at indhente 3 rengøringstilbud og du er ikke forpligtet til noget, ved at anvende vores onlineservice. Til gengæld får du rabat.
Vore rengøringspartnere løser dagligt store som små opgaver i Tølløse. Alt fra erhvervsrengøring, flytterengøring, håndværkerrengøring til praktisk hjælp i private hjem. Ingen opgave er for stor eller lille. De mange stabile og dygtige medarbejdere, gør at der aldrig hersker tvivl om kvaliteten af opgavens udførsel.
Du kan få skræddersyet din rengøring så dine ønsker og behov bliver opfyldt ned til mindste detalje. Med 3 prima tilbud i hånden, betaler du kun for det arbejde, du får udført. Her er ingen pakkeløsninger at vælge imellem men rengøring præcis som du ønsker det. Indsend din rengøringsopgave i dag.

Ammoniak og salmiakspiritus til rengøring

Ammoniak er en gas, som er meget farlig at indånde og kan forårsage vandudfældning i lungerne. Den er letopløselig i vand. En ca. 8%-opløsning forhandles som salmiakspiritus, medens en 25% opløsning kaldes tredobbelt salmiak.
Salmiakspiritus hører til opløsningsmidlerne og virker basisk, er meget fedtopløsende og har gennem tiderne været brugt til rengøring af meget snavsede ting. På grund af den fedtopløsende evne er ammoniakvand velegnet til afvaskning før maling. Ammoniak fjerner alt fedt og nedbryder den gamle maling.
Ammoniak er meget flygtig, og alle koncentrationer vil afgasse til omgivelserne. Derfor bør man kun bruge ammoniak under grundig udluftning. Der er den store fordel, at ammoniak fordamper helt, så der ikke efterlades hverken lugt eller inddampningsfilm. Er underkastet giftloven og skal være faremærket.

Animalsk sæbe

Tidligere fremstillede man altid sæbe af fedt og knogler fra selvdøde dyr og slagteaffald. Grundprincippet er, at fedtstofferne forsæbes med stærke baser, hvilket er det første stadie i fremstillingen af brun sæbe, som har et forholdsvis højt indhold af baserester. Udvaskes baserne fremkommer renere og renere produkter som feks, sæbespåner og håndsæbe.
Anioniske tensider er vaskeaktive tensider i vaske- og rengøringsmidler. De mest almindelige syntetiske tensider samt naturlige sæber.
Antændelsestemperatur er den temperatur et fast eller luftigt stof skal have for at bryde i brand og vedblive at brænde. Punktet er ikke absolut, da omgivelserne kan have en vis indflydelse. Indenfor rengøringsområdet kan det have en betydning, da en del kemiske stoffer har lav antændelsestemperatur. F.eks. har mange organiske opløsningsmidler et lavt antændelsespunkt.

Få 3 Rengøring Tølløse tilbud


Eksempel på rengøring i Tølløse

TH Multiservice
Hovedgaden 35 B
4340 Tølløse
CVR: 20774932
Hjemmeside
Rent til tiden
Skovbakkevej 11
4340 Tølløse
CVR: 27422292
Hjemmeside
Halgreens Polering
Bakkedraget 30
4340 Tølløse
CVR: 26961483
Hjemmeside