Rengøring Thisted

  • Rengøring Thisted - Få 3 konkurrencedygtige tilbud
  • Udfyld formularen online, spar ca 23 procent
  • Modtag kompetent billig rengøringsassistance

7700 Thisted
vejnavne

Pumavej
Vestertorv
Røgerivej
Strømgade
Labyrinten
Skellet
Spanggårdsvej
Lillegade
Lerpyttervej
Lækjærvej
Søbrinken
Tårnvej
Strandbakken
Tigervej
Magnoliavej
Søgård Mark
Toosholmvej
Oscar Andersens Vej
Kløvervej
Lyngbakken

Rengøring Thisted - Indsend din opgave og få 3 gratis tilbud

Søger du efter en billig og kvalitetsbevidst rengøringshjælp til at gøre rent i din bolig i Thisted? Så læs roligt videre her. Vi vil gerne påtage os levere 3 strålende tilbud til dig fra seriøse rengøringsfirmaer fra Thisted - gratis og uforpligtende. Du får 3 henvendelser så du ikke bliver kimet ned af 21 ivrige firmaer.
Alle vore rengøringspartnere har lang erfaring med både privatrengøring og erhvervsrengøring i Thisted og ved derfor, hvordan forskellige overflader skal behandles, så de vedligeholdes pænt. I løbet af en dag samler der sig mængder af bakterier og støv på skrivebord, telefon, tastatur osv. Derudover er man tit i kontakt med mange mennesker, hvor bakterierne har god mulighed for at sprede sig.
Rengøring kan omfatte mange forskellige arbejdsopgaver fx:
  • Trappevask
  • Fraflytningsrengøring
  • Hovedrengøring
  • Computerrens
  • Daglig rengøring
  • Badeværelse og toilet

Gas og gasarter

Gas er egentlig bare en luftformig tilstand. Gas som energikilde er en brændbar luftart, der forekommer i naturen eller produceres af kul. Når en væske fordamper, overgår den til tilstandsformen gas. Det kan være sammensatte luftarter dannet ved fordampning eller frigivelse af luftarter fra materialer. Nogle gasarter er brændbare og kan bruges til forbrænding. Mange gasarter er giftige - andre blot ubehagelige at indånde.
Gitter er en ramme af vandrette og lodrette træ- eller metalstænger, der bruges til afskærmning af trapper og vinduer som sikkerhed for småbørn. Bruges også foran hulrum, sa luftstrømmen kan strømme frit ved maskiner og hårde hvidevarer. Et sådant gitter bør ind imellem tages af, så det kan afvaskes og det underliggende hulrum støvsuges.

Gryder og kogekar

Gryder er kogekar til kogning og stegning, der kan være fremstillet af mange forskellige materialer med forskellige egenskaber med hensyn til varmeledningsevne og kemikaliebestandighed. Rengøres som regel i hånden.
Ved mere snavset tøj kan det være en fordel at vaske tøjet to gange med en mellemliggende skylning. Første vask kaldes forvask. De fleste vaskemaskiner har et indbygget forvaskeprogram.
Fyldningsgrad er et udtryk, der bruges i forbindelse med fyldning af vaskemaskiner. Tøjet bør ikke fylde mere i maskinen, end at en hånd kan vendes på højkant ovenover.
Gaze er et tyndt gennemsigtigt og åbent bomuldsvæv, der som oftest bruges til forbindinger. Tykkere kvaliteter kan bruges til bleer eller filtre.

Eksempler på rengøringsfirmaer i 7700 Thisted

Rengøringsfirmaet Thy
Silstrupvej 6
7700 Thisted
CVR: 20572442
www.renthy.dk
H H Totalrengøring
Industrivej 13B
7700 Thisted
CVR: 18309742
www.hhtotal.dk
E & F Rengøring
Skyumvej 34
7700 Thisted
CVR: 30972333
www.ef-rengoring.dk