Rengøring Tranbjerg

  • Rengøring Tranbjerg - Få 3 skarpe tilbud
  • Brug formularen online, spar ca 25 procent
  • Bestil faglærd billig rengøringsekspert

Få 3 Rengøring Tranbjerg tilbud

Eksempler på
Tranbjerg vejnavne

Tranbjergvej
Jegstrupvænget
Kærvænget
Østerbyvej
Tranbjerg Tværvej
Gartnervænget
Ellevej
Ingerslevvænget
Vestre Tingskovvej
Skovgårdsvænget
Tranbjerg Stationsvej
Sønderbro
Tingskov Allé
Egevænget
Hammervænget
Ellemosevænget
Torvevænget
Ravnholtvej
Bjødstrupvej
Obstrupvej

Rengøring Tranbjerg – 3 gratis tilbud – Få op til 23 % rabat

Skal du have foretaget en rengøring i Tranbjerg og leder du efter et godt rengøringstilbud? Det får du lige her på Billighaandvaerker.dk med vores unikke tilbuds- og udbudsservice! Oven i hatten får du endda ikke bare 1 godt tilbud - du får hele hammergode tilbud på din rengøringsopgave. Og så er der ydermere rabat!
Udfyld bare kontaktskemaet med information om, hvad det er for rengøringsopgave i Tranbjerg, du gerne vil have løst af en rutineret og kvalitetssikret rengøringsassistent. Herefter afgiver 3 robuste rengøringsfirmaer tilbud på den rengøringsopgave, der skal løses.
Alle vore tilknyttede rengøringsvirksomheder har igennem mange år serviceret private hjem med al rengøring, og de er eksperter i at udarbejde en plan for, hvad der skal rengøres og hvor ofte i private hjem. De dygtige medarbejdere er selv meget opmærksomme på, at rengøringen udføres grundigt, når de er ude i private hjem.

Hovedrengøring og husholdning

Hovedrengøring er den omfattende rengøring, hvor alt gøres rent fra kælder til kvist, fra inderst til yderst. l gamle dage var det almindeligt, at man gennemførte en til to årlige hovedrengøringer, en forårs- og elterårsrengøring.
Holdbarhed betyder at noget kan holde sig og forblive funktionsdygtigt et passende stykke tid. De tekniske hjælpemidler skal gerne fungere problemløst i en årrække, redskaber skal kunne tåle almindelig brug uden at gå i stykker, møbler og bygningsdele skal have en vis levetid uden at bære for meget præg af tidens tand.
Husholdning er at holde hus og styr på alle de praktiske aktiviteter, der er nødvendige for at få mennesker til at fungere både hjemme og på arbejdspladsen, er en god definition på, hvad husholdning er.

Hvidskuring

Hvidskurede gulve, borde og køkkenets trætøj, var tidligere en husmoders stolthed. Gulve og borde blev skuret med en stiv skurebørste i en blanding af sæbe og fint sand. Sandet sleb træet og sæben dannede en beskyttende sæbefilm på træet.
Var der kommet fedtpletter, blev pletten smurt ind med en blanding af vand og pibeler, en grød, der opsuger fedtstoffet. Trætøjet var alt fra spække- og hakkebrætter til grydeskeer. Trækar blev skuret på samme måde, men var det fint vejr, blev alt også stillet ud i solen.
Det blev tørt og solen blegede så godt. Som en ekstra gevinst forsvandt de bakterier, der måtte være tilbage. Tingene blev smukt hvide og var en fryd for øjet. Hydrotoper er hjælpestoffer, der gør det muligt at lave koncentrerede, klare og flydende rengøringsmidler. Har almindeligvis ikke nogen rengørende virkning.

Få 3 Rengøring Tranbjerg tilbud


Aktuel rengøring fra 8310

Aarhus Rengøringsservice
Laurbærvænget 26
8310 Tranbjerg
CVR: 76828814
Hjemmeside
Renstabil A/S
Ellemosevej 63
8310 Tranbjerg
CVR: 21285730
Hjemmeside
PBC-Rengøring
Trankær Vænge 91
8310 Tranbjerg
CVR: 46649257
Hjemmeside