Rengøring Vejen

  • Rengøring Vejen - Modtag 3 prima tilbud
  • Indsend skemaet online, spar ca 16 %
  • Bestil effektiv billig rengøringsassistance

Vi dækker også
postnummer 6600

Haugårdsvej
Thomsensvej
Industrisvinget
Malt Mosevej
Ludvig Schrøders Vej
Ådalen
Gammelby Mosevej
Sønderskovmøllevej
Grønvangen
Lykkegårdsvej
Hustedvej
Østergade
Skovvej
Gyden
Møllevej
Egevænget
Avnhøjvej
Esbjergvej
Højvang
Vejen Mosevej

Rengøring Vejen - Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud

Er du på jagt efter en energisk og billig rengøringshjælp i Vejen? Så brug vores gratis webportal til at indhente 3 aktuelle tilbud på rengøring. Ved at indtaste din rengøringsopgave her, får du 3 attraktive tilbud, som du kan sammenligne i fred og ro. Få nemt 30-35 procent i rabat med 3 billige rengøringstilbud.
Vi er kun formidler af din rengøringsopgave og prisen forhandles direkte mellem dig og det valgte rengøringsfirma fra Vejen. Vi vitaliserer dit rengøringsprojekt og lader relevante virksomheder byde ind på din opgave. Vi vil love dig at du får den bedste hjemmerengøring til en fornuftig pris, når vi overleverer dig 3 gratis tilbud.
Vi står vi på hovedet for vore kunder og er altid klar til at hjælpe med at skaffe bundsolide tilbud på rengøring i Vejen - både en lille eller større opgave. Der en ikke én rengøringsopgave som vi ikke kan påtage os at skaffe tilbud på. Har du fx brug for vinduespudsning eller haveservice?

Emhætter og emfang

Formålet med emhætter eller emfang er at forhindre lugt, fugt og urenheder i at fordele sig i køkken og bolig. Der findes mange forskellige typer, og det er vigtigt, at man får en type og størrelse, der passer til køkkenet og aktiviteten. Emhætten er forsynet med filtre, der opsamler fedt, og det er vigtigt, at filtrene holdes rene.
Metalfiltre kan vaskes, evt. i opvaskemaskinen. Filter af papir eller kunststof udskiftes. Selve metaldelen holdes ren ved afvaskning med vand og universal rengøringsmiddel i høj koncentration på grund af fedt. De fleste emhætter har indbygget lys, som skal holdes rent og frit for fedt på samme måde.
EDTA (Ethylendiamin-tetraacetat), der bruges som kalkbinder i rengørings- og vaskemidler. Det er sundheds- og miljøskadeligt og derfor også forbudt i Danmark. Det er vigtigt, at deklarationer og brugsvejledninger ikke ødelægges ved brug af midlet.

Energiprogram og energisparepile

Energiprogram er et program, der er på mange vaskemaskiner. Som regel betyder det, at vasketemperaturen i klarvasken er lavere end sædvanligt. Det forårsager en længere vasketid, men alligevel et nedsat energiforbrug. Til almindeligt og let snavset tøj er det et godt program. Skal der vaskes meget snavset tøj, kan det være nødvendigt med højere temperaturer.
Energisparepile er en vejledning, der skal gøre det nemmere at foretage energirigtige indkøb af hårde hvidevarer og dermed et supplement til den lovpligtige energimærkning. Energisparepilene sammenligner de enkelte modellers energiforbrug. Jo færre pile, jo lavere elforbrug og des mere økonomisk er modellen, F.eks. kan to maskiner have et lige lavt elforbrug, men pilen for den ene model er noget længere, fordi denne maskine rummer mindre.

Tre rengøringsfirmaer fra postnr. 6600

RENGO II
Glibstrupvej 31
6600 Vejen
CVR: 19044874
www.rengo2.dk
Læborg Rengøring
Asbovej 23
6600 Vejen
CVR: 21100730
www.facebook.com/260356790741633
Jim’s Rengøring
Gamstvej 16
6600 Vejen
CVR: 18502348
www.jims.dk