Rengøring Vesterbro

  • Rengøring Vesterbro - Bestil 3 udmærkede tilbud
  • Brug formularen online, få ca 21 % i rabat
  • Find certificeret billig rengøringsarbejde

Veje 1650 Vesterbro

Ullerupgade
Sankt Jørgens Allé
Helgolandsgade
Jernbanegade
Kaalundsgade
Broagergade
Westend
Svendsgade
Ved Vesterport
Staldgade
Saxogade
Abel Cathrines Gade
Gråstensgade
Viktoriagade
Kleinsgade
Herman Triers Plads
Vester Søgade
Værnedamsvej
Brorsonsgade
Valdemarsgade

Rengøring Vesterbro. Modtag 3 fordelagtige solide tilbud

Har du nogensinde tænkt på de aktiviteter, der optager en stor del af din tid? Ved du, at rengøring af dit hjem optager rigtig meget af din tid? Har du nogensinde tænkt på at spare denne tid? Tænk over det. Overlad det til pålidelige rengøringsfirmaer på Vesterbro at gøre dit hjem rent. Så sparer du både tid og penge.
Vi løser din rengøringsopgave og samarbejder kun med forhåndsgodkendte rengøringsfirmaer, der løser opgaver på Vesterbro - hurtigt, effektivt og billigt. Vi vil love dig at finde de bedste tilbud på rengøring til en fornuftig pris og rabat. Alle rengøringsfirmaer benytter udelukkende godkendte rengøringsmidler.
Det gør vi ved at skaffe dig 3 gratis rengøringstilbud fra vores samarbejdspartnere i Storkøbenhavn. Find det bedste tilbud i dag, og få dit hjem fejlfrit og perfekt. Med 3 tiltalende tilbud på rengøring på bordet, kan du være heldig at få en rabat på op til 24 procent. Indsend din rengøringsopgave i dag!

Miljøanbefalinger ved rengøring

Det kan være svært at sammenligne og gennemskue, hvilke produkter der, med den samme funktion og virkning, tager mest hensyn til miljøet. Rådet er derfor at vælge rengøringsmidler, der er mærket med de officielt godkendte miljømærker som Svanen og Blomsten. Alternativt vælges produkter mærket med Bra Miljöval eller Der Blaue Engel
Tilsæt rengøringsmidlet efter vandet for at forhindre voldsom skumdannelse Skumdannelse er ikke ensbetydende med bedre rengøringseffekt og kan i nogle tilfælde hindre den fulde udnyttelse af rengøringsmidlet.
Efter længere tids brug kan rengøringsvandet blive "træt", det skummer ikke, Det ser mættet ud og betyder, at vandets vaskeevne er opbrugt og kan med fordel skiftes ud. Men hellere det end at hælde 5 liter ubrugt vand med rengøringsmiddel ud i miljøet! Bruges en mikrofiberklud, spares der både vand og rengøringsmiddel.

En god dørmåtte

Kravene til en god dørmåtte er:
  • at den skal ligge godt fast.
  • har en sådan størrelse, at der kan gås mindst flre skridt på måtten, inden man er inde i lokalet.
  • måtten må ikke være så tung, at den er besværlig at løfte.
  • den skal selvfølgelig kunne gøres rent på både over- og undersiden ved støvsugning eller vask.

Almindelig rengøring
Man sørger for almindelig oprydning. Aviser, blade og papirbunker sorteres og kasseres. Papirkurve tømmes, og hvis der ryges, er det en god ide at tømme askebægre dagligt eller måske flere gange om dagen. Potteplanter soigneres og vandes eventuelt, visne blomster i vaser kasseres. iøjnefaldende støv, snavs eller spild på bordflader og gulv fjernes.

Her er de bedste rengøringsfirmaer

Dino Ren IVS
Abel Cathrines Gade 9
1654 København V
CVR: 35867317
www.facebook.com/570368029797634
R S Rengøring
Valdemarsgade 67
1665 København V
CVR: 32329616
Tlf. 33318803
Vision Service ApS
Gammmel Kongevej 1
1610 København V
CVR: 33239696
www.visionservice.dk