Billighaandvaerker.dk

Rengøring Videbæk


Lokale vejnavne
Videbæk

Spætten
Nr Viumvej
Skolebakken
Videbækvej
Højsagervej
Buskbankevej
Konvalvej
Solbrinken
Kirkevej
Høgevej
Bøgelundsvej
Gråtopvej
Elmholdtvej
Nørlundvej
Sønderupvej
Grønningen
Kirkevænget
Prindalsvej
Genvej
Timringvej

Modtag 3 gratis rengøring tilbud – Billig rengøring Videbæk

Professionel rengøring i Videbæk til en fordelagtig pris? Du skal ikke nøjes med kun at få ét tilbud. Her på Billighaandvaerker.dk kan du få hele 3 fortrinlige rengøringstilbud fra rutinerede rengøringsfirmaer. Nævnte vi, at det er gratis? Få 3 fortræffelige tilbud på rengøringshjælp her i løbet af ganske få dage.
Det er ikke altid man kender nogen, som kender en frisk rengøringsassistent i Videbæk. Men det gør vi! Vi finder de bedst egnede lokale rengøringsfirmaer overalt i Danmark med de laveste priser og den bedste service. Det gælder ikke bare privatrengøring men også erhvervsrengøring af f.eks. kontorer, indkøbscentre, butikker, showroom og klinikker.
Almindelig rengøring af bryggers, gang, entre, indgangspartier og så videre, omfatter normalt disse områder, der udføres af rengøringshjælpen:
  • Pudser spejle
  • Støvsuger og vasker gulv
  • Tørrer borde af
  • Tørrer støv af

Flerkludssystem og fliser

Flerkludssystem er et rengøringssystem, hvor man, i stedet for at bruge en klud som gentagne gange skylles op i vand tilsat rengøringsmiddel, kan bruge mange rene klude, hvor hver klud lægges til side, når den har samlet mest muligt snavs.
Fliser fremstilles både af natursten og keramiske materialer. De keramiske fliser kan opdeles i:
1. Letbrændte porøse fliser, som ikke er slidstærke, men lune at gå på, på grund af porøsiteten.
2. Hårdtbrændte fliser, svagt porøse. Slidstærke og syrefaste, men er modtagelige for fedtpletter.
3. Sintrede (hårdtbrændte) fliser, der er uporøse, slidstærke og syrefaste. De leveres ubehandlede eller glaserede.
Bruges til gulv- og vægbeklædning.

Engangsmop, fjerkost og flaskerenser

Engangsmop er en mopdug af papir eller syntetisk materiale, der sættes på en mopfremfører. Mopdugen kasseres, når den er snavset. Bruges til tørmopning.
Finvaskemiddel er et svagt alkalisk vaskemiddel, som kan bruges til vask af finere tekstiler som uld og silke. Den type vaskemiddel indeholder aldrig enzymer.
De fleste fjer på en fjerkost er både bløde og bøjelige samtidig med, at de har en vis stivhed. Disse egenskaber gør, at fjer kan løsne tørt støv og snavs i hjørner og kringelkroge. Monteres små fjer på et skaft har man en fjerkost.
Flaskegas er en brændbar gas (en blanding af propan og butan) på stålflasker, der bruges til transportable gasanlæg. Bruges til opvarmning, madlavning og andre varmekrævende processer.
Flaskerenser er en børste med børstehår fastgjort i en bøjelig ståltråd. Børsten kan presses ned gennem en snæver flaskehals for derefter at drejes rundt i flaskebeholderen.3 rengøringsfirmaer i 6920 Videbæk

Anna Jørgensens Rengøring
Bækdalvej 9
6920 Videbæk
CVR: 28156154
Midt West Rengøring ApS
Midtgårdsvej 3
6920 Videbæk
CVR: 25821130
www.midt-west.dk
Videbæk Entreprenørforretning ApS
Fruergårdsvej 5
6920 Videbæk
CVR: 26581796


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt