Rengøring Virum

  • Rengøring Virum - Bestil 3 prima tilbud
  • Benyt skemaet, få ca 31 pct i rabat
  • Modtag lokal billig rengøringsekspert

Virum
vejnavne eksempler

Frugthegnet
Bernhard Olsens Vej
Hjortholmsvej
Fuglsanggårds Allé
Cedervænget
Bispebakken
Kaplevej
Højdevej
Kongestien
Frederiksdals Vænge
Guldregnvænget
Grønnevej
Gammel Kaplevej
Akacievej
Fuglsangvej
Kirsebærbakken
Kronebakken
Buskevej
Kærmysse
Gyvelholm

Rengøring Virum - Her får du 3 gratis rengøring tilbud ✰

Her kan du få 3 rengøring Virum tilbud fra billige og energiske rengøringsfolk. Få udført alle former for rengøring indenfor såvel privat som erhverv. Vore rengøringspartnere har et stort udvalg af rengøringsudstyr og har med garanti også det rigtige udstyr til din opgave.
Tilbud på totalløsninger inden for rengøring med vægt på høj kvalitet til fortræffelige priser. Der er stort set ikke den rengøringsopgave, vore partnere ikke varetager. De gør meget ud af at skabe tillid hos kunderne og har gennem årene opbygget tætte forhold til de fleste. Flere af dem har benyttet det samme firma i mange år.
Du er garanteret træt af at spilde en masse tid på at gøre rent. Er det rigtigt at vise, at du er udtømt på at betale ekstra gebyrer for at få en henvisning fra rengøringsforbindelser? Alt taget i betragtning, led ikke mere, da vi tilbyder at skaffe de gode tilbud. Få et skinnende rent hjem med bare et kryds!

Oliebehandling

Det er en metode, hvor materialets porrer mættes med en olie. Bruges til træ, natursten og ubehandlede klinker. Der bruges en såkaldt tørrende olie, dvs. en olie, der hærder ved luftens påvirkning (iltning). Linolie er en langsomt tørrende olie, mens teakolie er hurtigttørrende.
Der er udviklet en række specialolier. Teaktræ og palisander har et naturligt olieindhold, men påføres yderligere olie for at blive mere modstandsdygtigt. Olien vil mætte træets porer og giver overfladen en moderat modstandsdygtig overflade, da olie er vandafvisende.
Olien påføres, og der slibes i den våde olie. Overskydende olie tørres af. Processen kan gentages 2 til 3 gange, indtil man får en passende glans. Ved almindelig rengøring aftørres overfladen eller afvaskes med vand tilsat sæbespåner (1 dl til 5 liter vand).

Gulve med stort slid

Bliver overfladen plettet eller ru, kan det være nødvendigt at slibe med slibepapir, der slibes i træets længderetning. Men sæbeludbehandlingen bliver slebet af ved almindelig brug og må genopbygges. Metoden er velegnet til fyr, bøg og lærk, mens eg, der indeholder garvesyre, farves mørk af basen i sæben.
Kan bruges til gulve med stort slid og til bordplader og møbler. Hver fjerde gang afvaskes i vand tilsat universal rengøringsmiddel. När overfladen ser mat og trist ud, renses den og behandles med olie som ved grundbehandling.
Oliebehandlingen benyttes næsten altid til teak og palisander, men kan med fordel anvendes til andre træsorter som bøg og fyr samt natursten. Bruges til borde, møbler og til gulve med moderat slid. Husk at lufte ud under og efter badning og holde døren lukket til boligens andre rum imens.

Pålidelige rengøringsfirmaer fra postnr. 2830

TMT Entreprise
Virumvej 94
2830 Virum
CVR: 30583825
www.tmt.dk
HC Rengøring
Ligustervænget 14
2830 Virum
CVR: 31649145
www.hcren.dk
Alt service
Kildevældsvej 5
2830 Virum
CVR: 18773775
www.altservice.dk