Rengøring Vordingborg

  • Rengøring Vordingborg - Modtag 3 fremragende tilbud
  • Indsend skemaet, få rabat: (30 procent)
  • Modtag prekvalificeret billig rengøringsservice

4760 Vordingborg
vejnavne

Birkevej
Bæverstien
Ellevej
Abrikosvej
Fasanvej
Dyrehaven
Carit Etlarsvej
Havnevej
Bakkedraget
Dalstrøget
Broværket
Brombærvej
Bymandsstræde
Heibergsvej
Egernvej
Gåsetorvet
Figenvej
Abildvej
Druevej
Hermelinvej

Rengøring Vordingborg. Vi skaffer dig nemt 3 gratis tilbud

Vi skaffer dig nemt et gost overblik over mulighederne for at få gjort ordentligt rent i Vordingborg. Det gør vi ved - 100% gratis - at indhente tilbud på din rengøringsopgave fra billige firmaer i Vordingborg som du selv kan sammenligne 3. Få udført professionelt rengøring så du kan fokusere på andre opgaver.
Alle vore tilknyttede samarbejdspartnere har stor erfaring indenfor alle former for rengøring - lige fra almindelig privatrengøring til højt specialiserede rengøringsopgaver på tandlægeklinikker. Ligegyldigt hvor der gøres rent, er målet det samme: Rengøringen skal udføres med omsorg for både mennesker og miljø.
Vi lægger specielt vægt at vore partneres arbejde udføres rigtigt. Det betyder at du ikke tilbydes uholdbare tilbud, der i praksis er værdiløse. Vore partnere bruger hellere lidt ekstra knofedt, så vi er sikre på, at du bliver en tilfreds kunde. Vi har på professionel vis formidlet rengøringsopgaver i over 5 år.

Asbest og asfalt

Asbest er et fiberagtigt, ildfast og varmeisolerende mineral, der isolerer mod brand og varme. Imidlertid har det vist sig, at asbestfibrene har en skadelig virkning på mennesker, hvorfor det ikke må bruges.
Det er asbestens opbygning i fine fibre, der let drysser af og dermed kan indåndes, sætte sig fast i lungerne og nedsætte lungekapaciteten. Materialet anses desuden for at være kræftfremkaldende. Ved sanering eller bortskaffelse af materialet skal der bruges særligt sikkerhedsudstyr og masker.
Asfalt er et restprodukt fra destillation af råolie. Det er et sort tjæreagtigt og termoplastisk materiale, som støbes ud på stedet. Asfalt er et meget slidstærkt materiale og helt uigennemtrængeligt for vand og fugt og er derfor velegnet i kælderområder, som gulve og vejbelægninger. Asfalt er kemisk modstandsdygtigt, men følsomt overfor fedt, olie og terpentin, som direkte opløser asfalten.

Baljer og badekar

En balje er en åben beholder eller et åbent kar. I dag fremstilles baljer stort set altid i plast, hvor man tidligere brugte emaljeret eller galvaniseret jern og i helt gamle dage træ. En træbalje er lavet af træstave, placeret om en rund træbund og holdt sammen med flere jernbånd.
Udtrykket "at falde i staver", som jo betyder at være åndsfraværende et stykke tid, stammer fra træbaljernes tid. Nar træbaljen jævnligt blev brugt og stod med vand, var den tæt og god. Stod den ubenyttet hen, tørrede træet ind, skrumpede og kunne ikke fylde jernbåndet ud og faldt i staver.
Badekar er stort set altid fremstillet af emaljerede jernplader, da jernplader i forhold til sanitetsporcelæn vejer mindre. Nu fremstilles badekar også i glasfiber, som også er et robust og holdbart materiale. Badekar er ofte muret med skjult afløb og med fliser på de udvendige sider.

Udvalgte rengøringsfirmaer fra 4760 Vordingborg

DK Ejendomsservice ApS
Skellet 15
4760 Vordingborg
CVR: 35842780
www.dkejendomsservice.dk
CC Service
Spættevej 7
4760 Vordingborg
CVR: 27009220
www.facebook.com/183798111724277
IBKA A/S
Spirevej 2
4760 Vordingborg
CVR: 87673510
www.ibka.dk