Tømrertilbud Ølstykke

  • Få 3 fede tilbud på tømrer Ølstykke
  • Spar op til 23 pct på en autoriseret tømrer
  • Billig tømrer - Spar meget tid på din opgave

Vejnavne i
postnummer 3650

Hørvænget
Klokkevej
Perlevej
Granvej
Lavendelvej
Abildvej
Allegrovej
Roarsvej
Drosselvej
Mosevej
Provst Beckers Vej
Astersvej
Rugvænget
Bogfinkevej
Rødkælkevej
Krakasvej
Hyacintvej
Fasanvej
Freesiavej
Krogholmvej

Få gratis 3 tilbud på billig tømrer Ølstykke på 2-3 dage

Anvender du vores 100 pct gratis tømrertjeneste, scorer du tæt på 16 pct. i herlig rabat på tømrermesterarbejdet. Du synes vel, at det er ganske træls, selv at lokalisere en lokal prekvalificeret tømrermester i Ølstykke. Vi mailer dig 3 mega gode tømrertilbud på for eks. tagrender, nedløb, udhæng og tagfod eller nye vindskeder.
Vi opsporer kun tilbud ved billige tømrervirksomheder, og du er altså garanteret ordentligt tømrerarbejde hver gang. Betal ikke for høj en pris for en potentiel tømrermester i 3650 Ølstykke. Indtast din tømreropgave i tilbudsskemaet på maks 7½ minut nu.
I løbet af 2-4 dage kontakter de tre mest erfarne tømrervirksomheder dig med deres godkendte specialtilbud. Velegnede og topmotiverede fagfolk er parate til at ordne opgaven. Du tænker uden tvivl, at det er ret problematisk, selv at få kontakt til en lokal topmotiveret tømrermester i Ølstykke.

De mange træsorter

Tømmerhandelens udvalg af træ begrænser sig stort set til de bløde sorter fyr og gran. Der findes imidlertid omkring et halvt hundrede forskellige træsorter med forskelligt udseende og egenskaber. Det er ikke sikkert, at de kan købes i den nærmeste trælasthandel, men flere byggemarkeder og hobbyforretninger forhandler et bredt udvalg af sorter. Udover at have forskellig åretegning og farve, adskiller træsorterne sig fra hinanden ved en række andre egenskaber.
Træsorteringer
1. sortering er fejlfrit og næsten uden knaster.
2. sortering har lidt flere, men sunde knaster.
3. sortering har mange sunde knaster, og der kan forekomme blåsplint, der farver træet blåligt.
4. sortering, også benævnt ved det gamle navn kvinta, kan have mange døde knaster og blåsplint.
5. Udskud kan have døde knaster, blåsplint og uskarpe kanter, der følger træstammens runding

Birk og bøg

Birk er stærkt og benyttes derfor til spinklere konstruktioner som f.eks. møbler. Desuden bruges det til krydsfinér. Træet er hvidligt uden synligt kerneved. Birk har stort svind ved tørring og skal derfor lagres godt. Træet angribes let af insekter, råd og svamp, men kan beskyttes ved imprægnering. Knaster og andre uregelmæssigheder betragtes som fejl. Iøvrigt er birk nemt at arbejde med.
Bøg har meget tilfælles med eg. Det er en hård, regelmæssig træsort, som er rødbrun uden væsentlig farveforskel mellem splint og kerneved. Bøg er stærk og bruges bl.a. til fremstilling af redskaber og gulve. Det er derimod uegnet til udendørs brug, fordi træet arbejder meget ved vekslende fugtighed. Derfor bør bøg være lagret inden brug.

3 tømrerfirmaer i postnummer 3650

N.G. Snedker Service
Lærkevej 31
3650 Ølstykke
CVR: 29013128
www.ng-snedker.dk
Tømrer Søren Jensen
Emilsvej 50
3650 Ølstykke
CVR: 14386270
www.gulvafslib.dk
CL-Total
Anemonevej 3
3650 Ølstykke
CVR: 20540338
www.cl-total.dk