Tømrertilbud Aabenraa

  • Få 3 hammerfede tilbud på tømrer Aabenraa
  • Spar ca 28 procent på en dygtig tømrer
  • Billig tømrer - Spar tid - brug vores service

Få 3 Tømrertilbud Aabenraa tilbudFå 3 Tømrertilbud Aabenraa tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Aabenraa tilbud fra 3byggetilbud

Eksempler på
Aabenraa vejnavne

Springkær
Strandgade
Varnæshøj
Snedkerhaven
Slotsgade
Tøndervej
Skovhøj
Søndertorv
Vestermarken
Toften
Rådmandsløkken
Thomas Bartholins Vej
Søgårdvej
Skolegade
Vonskær
Teglholt
Spramshusevej
Skelbækvej
Stubbækvej
Ådalen

Tømrer Aabenraa. Få 3 uforpligtende kvalitets tilbud

Det er nemt, gratis og tidsbesparende at indhente 3 tilbud på en tømrer fra Aabenraa. Uanset typen af tømrer arbejde, kan du kvit og frit indlægge en opgave til en rutineret og billig tømrer i Aabenraa her på siden - ingen tømrer opgave er for lille og ingen tømreropgave er for stor.
Dine 3 gennemarbejdede tilbud på udførelse af tømrer Aabenraa arbejde, kan du modtage kun ca. 24 timer efter du har udfyldt vores webformular, med en opgavebeskrivelse af feks. tømreropgavens type og størrelse. Vi sender helt gratis din opgave i udbud, som vores tilknyttede tømrerfirmaer så vil byde på.
Du vil i reglen modtage tilbuddene inden for meget kort tid. Forvent en dag eller to. Derefter kan du i dit eget eget tempo gennemgå buddene, og kontakte den tømrer, med det tilbud, som passer dig bedst. Det koster således ikke dig noget, at indhente tilbud i Aabenraa gennem os - og du kan spare mange penge.

Højre- eller venstrehængslet dør?

Hvilken side skal døren åbne til? Det må man på forhånd have gjort sig klart, inden den nye dør anskaffes. Der findes nemlig både højre- og venstredøre. Stiller man sig foran døren og åbner den ind mod sig selv, så vil hængslerne sidde i venstre side, hvis det er en venstredør og omvendt med højredøre.
Mange lette døre og fyldingsdøre leveres imidlertid med vendbar karm, så man ikke behøver at tænke på, om de skal være hængslet i den ene eller den anden side. Uden på den er limet en tværgående spærrefiner og yderst en lodretstillet dækfiner. De dekorative fyldingsdøre i moderne udførelse fremstilles som oftest af massivt fyrretræ. Døre af denne type leveres i tykkelserne 32 mm og 40 mm. Indvendig er det bedst at anvende alkydoliemaling og udvendig akrylplastmaling. Her vil det være en fordel at erstatte de gamle hjørnebåndshængsler med almindelige hjørnebånd og såkaldte hamborghængsler.

Spærrer for brand og lyd

I visse tilfælde stiller Bygningsreglementet særlige krav til døres modstandsevne over for ild i tilfælde af brand. I etagejendomme gælder det f.eks. døre fra de enkelte lejligheder ud til fælles trappe, hvor der skal anvendes en såkaldt BD-30 dør. Det vil sige en dør, der er branddrøj (kan holde ilden ude) i 30 minutter.
Døre, der opfylder den betingelse, skal være godkendt af Dansk Standard og er i så fald forsynet med et mærke med blå bundfarve på såvel dørplade som karm. I etageejendomrne skal døre fra lejligheder ud til fælles trappe ligeledes være godkendt til en lydisolering på mindst 32 decibel (dB) og forsynet med Dansk Standards mærkning Såvel branddrøje som lyddæmpende døre skal monteres efter producentens forskrifter for at opfylde kravene. Da hamborghængslet sidder inde mellem fals og vinduesrammens kant med kun hængselryggen stikkende ud, er det rimelig beskyttet mod regn.

Få 3 Tømrertilbud Aabenraa tilbudFå 3 Tømrertilbud Aabenraa tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Aabenraa tilbud fra 3byggetilbud


Aabenraa tømrertilbud eksempler:

Træværket ApS
Lundsbjerg Industrivej 14
6200 Aabenraa
CVR: 30907574
Hjemmeside
Kraftman A/S
Rugkobbel 254-256
6200 Aabenraa
CVR: 30198158
Hjemmeside
Hakon Federau
Industrivej 6
6200 Aabenraa
CVR: 25054059
Hjemmeside