Tømrertilbud Bagsværd

  • Få 3 herlige tilbud på tømrer Bagsværd
  • Spar omkring 14 % på en velegnet tømrer
  • Billig tømrer - Få en rar rabat - 22 %

Få 3 Tømrertilbud Bagsværd tilbudFå 3 Tømrertilbud Bagsværd tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Bagsværd tilbud fra 3byggetilbud

Eksempler på
vejnavne Bagsværd

Tværvej
Frederiksborgvej
Sigmundsvej
Mosedybet
Louisehøj
Jægergangen
Rugtoften
Lerhøj
Kokhøj
Haspegårdsvej
Pinievej
Nydamsvej
Hakonsvej
Bagsværd Torv
Skovkæret
Skjulet
Peder Hesselsvej
Krogshøjvej
Råvænget
Højgårds Vænge

Tømrer Bagsværd - Få 3 gratis tilbud - Spar op til 20 %

Din lokale tømrer i Bagsværd udfører en lang række forskellige tømrer opgaver. Spar tid og penge, og modtag 3 gratis tilbud. Indtast din opgave på få minutter i wenskemaet. Vores tilknyttede fagfolk er alle af all-round typen og kan derfor løse en hvilken som helst tømrer opgave, de måtte komme ud for.
Dårligt planlagt tømrerarbejde giver mindst dobbelt så meget besvær og alt for meget spildtid for både kunden og tømreren. Vores samarbejdspartnere i Bagsværd har stor erfaring med alle typer af tømrer arbejde og hjælper gerne med planlægning i god tid, så selve arbejdet kan foregå så effektiv som muligt.
Tømrermestrene arbejder for alle - både private og firmaer, produktionsvirksomheder, kontorer og såvel internt - som eksternt. Tømrer Bagsværd fagfolk lægger vægt på sikkerhed og kvalitet gennem hele forløbet og klarer alle udfordringer nemt og smidigt. Indtast din tømrer opgave på få minutter - så er du i gang med tømrerarbejdet.

Træhuse i Danmark

I Danmark findes ikke nogen egentlig byggetradition for træhuse, bortset fra i sommerhusbyggeriet. Der er dog begyndt at strømme splinternye helårstypehuse hertil fra Sverige, bygget af træ og efter gammel svensk tradition i hvert fald på ydersiden. Så nu kan man rundtomkring se nye udstykninger med ren Pippi Langstrømpe-idyl.
Kønne men lidt fremmedartede huse i det danske landskab. Af gamle helårstræhuse findes nogle få bjælkehuse af granstammer hist og her. Nogle af dem er temmelig store og kan også have første sal. Visuelt og byggeteknisk adskiller de sig væsentligt fra bindingsværkshusene, men der gælder de samme hensyn til træet i dem.
Også huse helt af træ har naturligvis bedst af at blive overfladebehandlet med ikke for tætte materialer. Oprindelig blev bjælkehusene tydeligvis trætjæret, og det kan man fortsætte med.

Reparation af et spær

Med kraften fra nogle svære kiler eller fra en donkraft, kan spærret tvinges nogenlunde tilbage til sin oprindelige position. Træk eventuelt snore udspændt på søm fra spærets to naboer, så det lettere ses, når det skadede spær er tilbage på plads.
To stykker tømmer eller spærtræ af samme højde som spærret, men gerne en trediedel af bredden, tilsaves på længden så de kan nå mindst en halv meter forbi begge ender af det svækkede område på spærret. De to stykker hjælpetømmer lægges på hver side af det svækkede spær og fastholdes med skruetvinger.
Gennem det sunde træ på begge sider af skaden bores tværs gennem spær og hjælpetømmer. Bor fire huller til 20 mm galvaniserede bolte eller gevindstag. Tvingerne løsnes, og der lægges otte bulldog-skiver imellem spær og hjælpetømmer. Under møtrikkerne yderst lægges svære spændeskiver, og de tre lag tømmer sammenspændes med stor kraft.

Få 3 Tømrertilbud Bagsværd tilbudFå 3 Tømrertilbud Bagsværd tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Bagsværd tilbud fra 3byggetilbud


Eksempel på tømrertilbud i 2880 Bagsværd

Blom Service
Hanehøj 11
2880 Bagsværd
CVR: 29263256
Hjemmeside
Thorbyg
Aldershvilevej 32 A
2880 Bagsværd
CVR: 26068029
Hjemmeside
Gladsaxe bygningsentreprise
Laurentsvej 32
2880 Bagsværd
CVR: 32934730
Hjemmeside