Tømrertilbud Bagsværd

  • Få 3 fordelagtige tilbud på tømrer Bagsværd
  • Spar nemt 29 % på en 1. klasses tømrer
  • Billig tømrer - Vi har altid åbent

Vi dækker også disse
veje i Bagsværd

Bakkesvinget
Jordbærvænget
Landerslevvej
Rylevænget
Ahornkrogen
Skovtoften
Harestien
Aslaksvej
Erlingsvej
Hesteskoen
Salamandervej
Kurvej
Taxvej
Hjaltesvej
Espegårdsvej
Erik Glippings Alle
Kidhøj
Værebrovej
Bagsværdvej
Løvfrøvej

Tømrer Bagsværd - Få 3 gratis tilbud - Spar op til 20 %

Faguddannede og fleksible specialister er klar til din tømreropgave. Udbudssiden Billighaandvaerker.dk er en både hurtig og brugbar internet tømrertjeneste, som garanterer at opspore prisgodkendte tilbud på tømrerarbejde. Vi samarbejder udelukkende med billige tømrerfirmaer, og derfor garanterer vi for ordentligt tømrerarbejde fra start til slut.
Har du behov for en topmotiveret og engageret tømrermester i 2880 Bagsværd? Indhent let den perfekte pris på en tømrer opgave i dag. Få 3 utrolig gode tømrertilbud på for eksempel tagrender, nedløb, udhæng og tagfod, nyt gulv, ny garderobe eller boligbyggeri.
Vi leverer gratis de bedste tilbud på tømrer opgaven i Bagsværd fra udvalgte tømrere. Der er mange penge at spare (henved 22 pct) på 3 attraktive pristilbud. Der kan spares penge på en godkendt og kvalitetssikret tømrermester i 2880 Bagsværd.

Træhuse i Danmark

I Danmark findes ikke nogen egentlig byggetradition for træhuse, bortset fra i sommerhusbyggeriet. Der er dog begyndt at strømme splinternye helårstypehuse hertil fra Sverige, bygget af træ og efter gammel svensk tradition i hvert fald på ydersiden. Så nu kan man rundtomkring se nye udstykninger med ren Pippi Langstrømpe-idyl.
Kønne men lidt fremmedartede huse i det danske landskab. Af gamle helårstræhuse findes nogle få bjælkehuse af granstammer hist og her. Nogle af dem er temmelig store og kan også have første sal. Visuelt og byggeteknisk adskiller de sig væsentligt fra bindingsværkshusene, men der gælder de samme hensyn til træet i dem.
Også huse helt af træ har naturligvis bedst af at blive overfladebehandlet med ikke for tætte materialer. Oprindelig blev bjælkehusene tydeligvis trætjæret, og det kan man fortsætte med.

Reparation af et spær

Med kraften fra nogle svære kiler eller fra en donkraft, kan spærret tvinges nogenlunde tilbage til sin oprindelige position. Træk eventuelt snore udspændt på søm fra spærets to naboer, så det lettere ses, når det skadede spær er tilbage på plads.
To stykker tømmer eller spærtræ af samme højde som spærret, men gerne en trediedel af bredden, tilsaves på længden så de kan nå mindst en halv meter forbi begge ender af det svækkede område på spærret. De to stykker hjælpetømmer lægges på hver side af det svækkede spær og fastholdes med skruetvinger.
Gennem det sunde træ på begge sider af skaden bores tværs gennem spær og hjælpetømmer. Bor fire huller til 20 mm galvaniserede bolte eller gevindstag. Tvingerne løsnes, og der lægges otte bulldog-skiver imellem spær og hjælpetømmer. Under møtrikkerne yderst lægges svære spændeskiver, og de tre lag tømmer sammenspændes med stor kraft.

Lokale tømrerfirmaer i postnummer 2880

Thorbyg
Aldershvilevej 32 A
2880 Bagsværd
CVR: 26068029
www.1aktiv.dk
Anders Emil Hansen ApS
Slotsparken 86
2880 Bagsværd
CVR: 28314647
www.andersemil.com
Blom Service
Hanehøj 11
2880 Bagsværd
CVR: 29263256
www.blomservice.dk