Tømrertilbud Borup

  • Få 3 favorable tilbud på tømrer Borup
  • Spar omkring 23 pct på en autoriseret tømrer
  • Billig tømrer - Der er penge at spare (23 %)

Lokale vejnavne
Borup

Møllevang
Ærtebjerghusene
Kulmosevej
Korsmosevej
Bækgårdsvej
Fiskervej
Odinsvej
Borupvej
Rugmarken
Neergaardparken
Slusevej
Krotoften
Solsikkemarken
Langagervej
Jernhøj
Vandværksvej
Mølleskrænten
Ravneshave
Kymervej
Hegnedevej

Få 3 tilbud på billig tømrer Borup med en god rabat

Her kan du enkelt sammenligne firmaer online og spare ca 21 procent i frisk rabat. Netportalen Billighaandvaerker.dk er en både gratis og brugbar web tømrertjeneste, der tilbyder at opsnuse de bedste tilbud på tømrerarbejde. Bestil nemt den bedste pris på en tømrer opgave på kort tid.
Prekvalificerede tømrere laver bl.a. disse opgaver: nye vindskeder, nye vindskeder, facaderenovering og tag udskiftninger. Det kan gøres på maks 10 min at udfylde opgaven i tømrerskemaet og fremsende den til Billighaandvaerker.dk. Certificerede og topmotiverede tømrere vil være parate til din tømreropgave.
Benytter du vor 100% gratis tømrertjeneste, kan du score tæt på 21 procent i solid reduktion på tømrerarbejdet. Portalen Billighaandvaerker.dk er en både gratis og anvendelig internet tømrertjeneste, der tilbyder at opsnuse fordelagtige tilbud på tømrerarbejde.

Læs deklarationen på spånpladen

Selv om producenterne af spånplader har reduceret materialets indhold af sundhedsskadelig formaldehyd, findes der stadig typer, som kræver en særlig overfladebehandling, hvis de benyttes indendøre. Ligeledes er det vigtigt at vide, hvilke opgaver de forskellige typer plader egner sig til. De oplysninger kan man læse af et påstemplet TP-mærke, som er en godkendelse fra Træplade-Kontrollen med følgende angivelser:
Felt med navn på producenten.
Pladens primære anvendelse, f.eks. som gulvplade.
Betegnelse for den anvendte limtype og dermed spånpladens bestandighed mod fugt: V 20 bør kun anvendes i tørre rum. V 100 fugtbestandig kvalitet. V 313 fugtbestandig i begrænset omfang.
Kode for hvornår pladen er stemplet. Den har mindre betydning for brugeren.

Deklarationen fortsat

Tal for indhold og afgivelse af formaldehyd, hvor der skelnes mellem tre typer: P 25 U angiver et indhold af 25 milligram formaldehyd pr. 100 gram spånplade. Benyttes denne type plade til feks. møbler eller lette skillevægge, bør den først stryges med et godkendt formaldehyd-stoppende middel. P 25 B angiver, at indholdet af formaldehyd er det samme som ovenfor, men at pladen er behandlet, så afgivelsen af formaldehyd-dampe er reduceret til højst 10 milligram pr. 100 gram spånplade. Denne type er forsvarlig til brug i hjemmet. E 15 opfylder de strengeste krav.
Pladetykkelsen i millimeter.
Træplade-Kontrollens mærke.

Vi finder de bedste tømrerfirmaer

Snedker og Tømrer Finn Larsen
Svenstrupvejen 12
4140 Viby Sjælland
CVR: 18524937
www.finlarsen.dk
TMH - Byg v/Martin Hansen
Svenstrupvejen 60 B
4140 Viby Sjælland
CVR: 19137201
www.tmh-byg.dk
Tømrermester Henrik Jensen
Sø Svenstrup Byvej 12
4140 Viby Sjælland
CVR: 32856535
Tlf. 30954343