Tømrertilbud Egedal

  • Få 3 suveræne tilbud på tømrer Egedal
  • Spar op til 15 pct på en faguddannet tømrer
  • Billig tømrer - Vi skaffer dig 30 % i rabat

Eksempler på
Egedal vejnavne

Hassellunden
Hørbakken
Blomsterhaven
Risbyvej
Kirsebærvangen
Havrevej
Kong Gorms Vej
Præstetoften
Bakkevej
Nybølle Gadekærsvej
Kongehaven
Hove Møllevej
Baneskrænten
Norskekrogen
Kong Svends Vænge
Rendevænget
Hyldekær
Rådhuslunden
Råbroparken
Holmagervej

Tømrer Egedal - Vi skaffer dig 3 gratis tømrer tilbud på 2 dage

Bestil 3 superb gode tømrertilbud på f.eks. modernisering af køkken, montering af carport, forsikringsskader eller boligbyggeri. Anvend denne absolut gratis service Billighaandvaerker.dk lige her og spar op til omkring 31 procent. Få billigt hjælp til løsning af dine udskudte tømreropgaver til yderst prisfaste priser.
Find hurtigt den fedeste pris på en tømrer opgave på ganske kort tid. Få hurtigt kontakt til professionelle tømrerfirmaer her på tilbudsportalen Billighaandvaerker.dk. Udnytter du udbudsportalen Billighaandvaerker.dk, scorer du tæt på 31 procent i kontant prisafslag på tømrermesteropgaven.
Slip for at betale i dyre domme for en billigt ekspert i Egedal kommune. Du sparer både tid og penge på en solid og solid specialist i Egedal kommune. Find lynhurtigt robuste tømrerfirmaer her på prissiden Billighaandvaerker.dk.

Udskiftning af husets vindskeder

Udendørs træværk er hårdt udsat for vejr og vind. Det gælder i særlig grad husets vindskeder, som på grund af deres utilgængelige placering oftest fører en upåagtet tilværelse, indtil de begynder at sprække og mørne. Vindskederne er de skrå brædder, der inddækker tagudhænget på husets gavle.
Deres funktion er at forhindre vind og fugt i at trænge ind bag tagbelægningen. At de så tilmed pynter på huset, er endnu et incitament til at udskifte dem, inden de begynder at falde fra hinanden.
En fornyelse af vindskederne er egentlig kun et spørgsmål om at tage de gamle brædder ned, skære nogle nye til efter samme mål, behandle dem med maling eller træbeskyttelse og sømme dem fast. Problemet er blot, at arbejdet foregår i en ubekvem højde, hvor det er nødvendigt at være to om opgaven - en på taget og en anden ved gavlen. Desuden skal sikkerheden være i orden.

Tømrerarbejde i højden

Ud over en tagstige, der har et forsvarligt greb om tagryggen, skal bruges en Wienerstige eller måske et stillads ved gavlen. Er huset i et plan og med lav tagrejsning, kan du formentlig nøjes med en høj stige. Men hvis arbejdshøjden er mere end 2 meter over jordniveau, kræver Arbejdstilsynet, at der anvendes stillads.
Sørg også for, at den person, der arbejder fra taget, er sikret mod nedstyrtning med et reb fastgjort om fx skorstenen. En vigtig forudsætning for selv at give sig i kast med opgaven er, at du ikke føler dig utryg ved at arbejde i højden. I modsat fald bør udskiftningen overlades til en professionel tømrer.
Begynd med at tage målene på de gamle vindskeder. Køb nye trykimprægnerede brædder med et overmål på ca. 30 cm i længden. Er husets vindskeder også forsynet med skørt, skal du have det dobbelte antal brædder.

Veletablerede tømrerfirmaer fra postnr. 2765

CT Byg og Renovering
Råbrovej 17
2765 Smørum
CVR: 19050270
www.ctbyg-renovering.dk
Tømrer og Snedkermester Morten Mikkelsen
Rendebæksvej 20
2765 Smørum
CVR: 21691399
www.morten-mikkelsen.dk
Brdr. Lauridsen ApS
Skebjergvej 33
2765 Smørum
CVR: 29395748
www.brdr-lauridsen.dk