Tømrertilbud Esbjerg

  • Få 3 gavmilde tilbud på tømrer Esbjerg
  • Spar omkring 20 procent på en kompetent tømrer
  • Billig tømrer - En gratis service herfra til dig

Eksempler på
vejnavne i 6700

Kingosvej
Olievej
Knudedybet
Th Dahls Vej
Mådevej
Jakob Gejsings Vej
Tinghøjs Alle
Islandsgade
Skovvej
N J Poulsens Vej
Højvangshaven
Vejlevej
Holmebakken
Valmuevej
Orionvej
Holmestien
Kogade
Torvet
Zodiakvej
Spangsbjerghaven

Tømrer Esbjerg - Få gratis 3 fortræffelige tilbud

Står du og savner en rutineret tømrer i Esbjerg eller omegn så har du netop valgt helt rigtig. Hos Billighaandvaerker.dk løfter vi gerne din opgave i Esbjerg - vi er ikke bange for at kalde os nr. 1 i branchen. Vi samarbejder kun med professionelle tømrere, der tilbyder veludført kvalitets tømrer arbejde billigst muligt.
Du kan lade plastikkortet blive i lommen. Her på Billighaandvaerker.dk er det gratis at få 3 godkendte tilbud på alle former for tømrer arbejde. Ikke kun i Esbjerg - Vores gratis service gælder i hele Danmark! Tømrerfirmaerne konkurrerer om at få din tømrer opgave og derfor vil du få nogle attraktive tilbud.
Vores gratis tjeneste indebærer, at du hos os har mulighed for - her og nu - at bestille 3 gratis og absolut uforpligtende tilbud på at få lavet din tømrer Esbjerg opgave. Rabatten kan løbe op i 20 procent. Har du spørgsmål som du gerne vil have svar på, så skriv dem sammen med beskrivelsen af din tømrer opgave.

Trævægge med sammensatte stolper

Ved store vægtykkelser kan det være hensigtsmæssigt at benytte sammensatte stolper, fordi massive stolper bredere end 245 mm risikerer at slå sig samt at kuldebroen fra stolperne reduceres lidt. De sammensatte stolper udformes med to delstolper på henholdsvis 45 x 95 mm og 45 x 70 mm, der på den ene side samles med en 12 mm krydsfinerplade.
Herved vil det energimæssigt være optimalt at skifte til sammensatte stolper ved stolpedimension over ca. 250 mm (eksklusiv lægtepåforing). Delstolperne har forskellig dimension fordi ydervæggen ved soklen kun vil være understøttet ved enten inder- eller ydersiden.
Den lodrette last skal derfor primært optages af den delstolpe, der er understøttet. En bærende delstolpe med dimensionen 45 x 95 mm vil være tilstrækkeligt til at optage lasterne i sædvanlige 1 og 2-etagers bygninger fordi søjlevirkningen er forsvindende

Stolper og vinduesåbninger

Ved vinduesåbninger vendes stolperne således, at krydsfineren vender mod åbningen. Herved etableres der et regulært underlag for vinduesfastgørelse, samtidig med at falsen kan gøres lufttæt. Top- og bundrem kan udføres med samme stolpetype. Krydsfineren vendes da opad ved topremmen og nedad ved bundremmen.
Når de sammensatte stolper anvendes på denne måde, vil der kun være marginale forskelle på de løsninger, der kan anvendes med massive stolper og med sammensatte stolper.
Sammensatte stolper kan fremstilles på mange andre måder, f.eks. sammensat af to delstolper med tandplader, fremstillet som l-profiler af to lægter med krop af træplade eller som kasseprofiler. Nogle af disse løsninger giver ikke samme mulighed for lufttæthed i f.eks. vinduesfalse, andre giver begrænsede fastgørelsesmuligheder. Løsningerne vil ikke umiddelbart kunne anvendes med disse stolpetyper.

Vi opsporer de bedste tømrerfirmaer

Nordsøbyg A/S
Vesterhavsgade 141
6700 Esbjerg
CVR: 35517774
www.ns-byg.dk
Tage Johansen Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Østervangsvej 24
6700 Esbjerg
CVR: 36201177
www.tagejohansen.dk
​Tonnesen Byg ApS
Darumvej 139
6700 Esbjerg
CVR: 27527280
www.tonnesenbyg.dk