Tømrertilbud Falster

  • Få 3 solide tilbud på tømrer Falster
  • Spar ca 17 % på en autoriseret tømrer
  • Billig tømrer - Vi skaffer dig 16 % i rabat

Postnummer 4840
vejnavne

Bøstrupvej
Gransangervej
Brovænget
Peter Hviidsvej
Egensevej
Tømrervænget
Lærkevej
Løvsangervej
Kæpgårdsvej
Mygget Alle
Alstrupvej
Svinget
Nr Grimmelstrupvej
Miljøvænget
Bogfinkevej
Hans Rasmussensvej
Krokusvej
Skovby Tværvej
Nr Vedbyvej
Skolegade

Tilbud på tømrer Falster. Få 3 gratis tilbud på en tømrer

Håndværkersiden Billighaandvaerker.dk er en både let og intelligent web tømrerservice, der tilbyder at opspore ekstraordinære tilbud på tømrerarbejde. På Billighaandvaerker.dk sparer du penge (17 %) med 3 enestående tilbud. Du har ramt tømrerportalen Billighaandvaerker.dk, hvor du uforpligtende kan indhente tre eftertragtede tømrertilbud.
Du føler sikkert, at det er forholdsvis kompliceret, selv at opspore en lokal robust tømrermester på Falster. Lad effektive og engagerede firmaer på Falster ordne din tømreropgave. Fortæl om tømreropgaven i onlineformularen (det kan du gøre på cirka 7½ minut).
Du føler vel, at det er forholdsvis bøvlet, selv at opstøve en lokal effektiv tømrermester på Falster. Du kan modtage gratis 3 eventyrlige tilbud på tømreropgaven på Falster hos certificerede tømrere. Vi opsnuser kun tilbud hos potentielle tømrervirksomheder, og derfor garanterer vi for effektivt tømrerarbejde fra A til Z.

HuI- og skruestørrelse

Hullet skal passe nøjagtigt til den valgte murbøsning. På de fleste typer plastbøsninger er anført, hvilken diameter bor, der skal anvendes. Sidder der et lag puds uden på f.eks. en betonvæg, bør man altid bore hullet så dybt, at hele bøsningen kan skydes ind i den bæredygtige beton.
I modsat fald risikerer man, at pudsen ødelægges, når bøsningen under iskruning udvider sig. Skruer med konisk form er bedst egnet til murbøsninger. Bruger man en spånpladeskrue, som har samme diameter i hele sin længde, kan styrken forringes med 30%.
Skruens længde bør svare til summen af det monterede emnes tykkelse, et eventuelt puds- eller fliselag, bøsningens længde plus skruens diameter. Glidesøm med hoved af gul plast eller lys nylon. Bruges som skridsikkert og beskyttende beslag under bord- og stoleben. Diameter: 14-25 mm.

Forskellig beregning

Selv om alle fabrikanter oplyser, hvor stor en vægt de forskellige bøsninger kan bære, beregner de det desværre på hver deres måde. Det samme gælder den sikkerhedsfaktor, de oplyser. En fabrikant anviver f.eks. den maksimale brudværdi af en bestemt type og dimension bøsning til at være ca. 450 kg og en sikkerhedsfaktor på 7.
Det betyder, at bøsningen højst må belastes med 450 kg divideret med 7. Det vil sige ca. 65 kg. En anden producent opgiver brudværdien for en tilsvarende bøsning til 1060 kg og foreskriver en sikkerhedsfaktor på 3. Altså en maksimal belastning på 350 kg. Derfor må man hellere vælge en for kraftig end for svag bøsning til de tungere opgaver. Med dette udvalg af skruer er man godt rustet til at klare de fleste opgaver i boligen.

Aktuel tømrertilbud fra 4840

Bjergvejens Tømrer/Snedkerfirma
Bjergvej 36
4840 Nørre Alslev
CVR: 31929547
Hjemmeside
Yggdrasil v/ Ask Bohr
Bjergvej 6, Nørre Vedby
4840 Nørre Alslev
CVR: 29023999
Hjemmeside
BW Byg
Spurvevej 15
4840 Nørre Alslev
CVR: 32321119
Hjemmeside