Tømrertilbud Furesø

  • Få 3 uovertrufne tilbud på tømrer Furesø
  • Spar op til 17 pct på en potentiel tømrer
  • Billig tømrer - Her sparer du tid og penge

Veje i postnummer 3540

Kløvermarken
Femstykket
Solbakken
Nøglegårdsvænge
Kirkebakkegårdsvej
Camilla Larsens Vej
Lyngeparken
Maglevangen
Vassingerød Bygade
Snoghøjvej
Stenagervej
Egevangen
Elmedalen
Pilebakken
Runebakken
Mørdrupvej
Smedevangen
Granlyet
Blåkærvej
Ringbjerget

Få gratis 3 tilbud på erfaren og billig tømrer Furesø kommune

Har du brug for en professionel tømrer i Furesø kommune? Så har vi løsningen lige her! Indtast din opgave her på siden i løbet af 7½ minut. Så videresender vi din tømreropgave til de relevante samarbejdspartnere i vores netværk af godkendte tømrerfirmaer. De får herefter lov til at byde på din tømrer opgave.
Vores tilknyttede tømrere har alle mange års erfaring i bagagen og har stor erfaring med alt fra småjobs i private hjem til store opgaver i industrien. De opererer over hele Sjælland og kan sagtens besøge dig, hvis du skal have lavet noget tømrer arbejde, som du ikke selv kan - af den ene eller anden grund.
Trætagspær kan effektivt overføre forskydningskraft fra træ til plade, dels lange, som især tjener til at forankre pladen. Pladerne benyttes som knudeplader lagt uden på de dele, som skal forbindes, idet tænderne presses ind i træet. lndtrykningskraften er af størrelsen 5-6 N/mm2, og hele pladen skal presses ind på én gang.

Garantier på vinduer

Glas produceret hos medlemmer af Glasindustriens Samarbejdsorganisation er omfattet af en garanti på fem år fra det produktionstidspunkt, der er stemplet ind i profilen i ruden. Garantien dækker de omkostninger, der måtte være ved at skifte en rude, der bliver utæt inden for denne årrække.
Producenterne er samtidig forpligtede til at overholde kvalitetsbestemmelserne i Dansk Standard 1094. Standarden stiller krav til mål, rudens og glassets renhed, lufttæthed og dugpunkt. Ruderne skal også leve op til de prøver, som de udsættes for på Teknologisk Institut.
Det nye bygningsreglement opstiller endvidere en række skærpede krav til rudernes isoleringsevne, som producenterne skal leve op til. Desuden er danske vinduesproducenter underlagt en række skrappe krav under Dansk Vindues Certificering, herunder krav til træets kvalitet, glassets isoleringsevne og holdbarheden.

Ask, eg og fyr

Ask har stor styrke og sejhed, der gør det anvendeligt til skafter på skovle, spader og andre redskaber. Træets splint- og kerneved har normalt samme farve: gullig eller rødlighvid. Under tørring svinder træet. Da ask bruges til opgaver, hvor man udnytter dets styrke og sejhed, betragtes revner og knaster som fejl.
Eg er en hård, ensartet træsort med stor brud- og slidstyrke. Derfor anvendes eg bl.a. til gulve og trappetrin. Træets splintved er gulligt og kerneveddet gullig-brunt. Eg bør være vellagret. Desuden skal søm, skruer og beslag være galvaniserede, da træets store indhold af garvesyre angriber jern.
Fyr (skovfyr), har en høj, ensartet brudstyrke. Træets yderste splintved er gullig-hvidt, kerneveddet lyst brunligt og årringene meget synlige. Det er vigtigt, at fyrretræ er vellagret, ellers svinder det ret meget. Fyr anvendes i vid udstrækning til snedker-og tømrerarbejder.

Udvalgte tømrerfirmaer fra postnr. 3540

Tømrermester Niels Andreasen
Uggeløsevej 2, Uvelse
3540 Lynge
CVR: 19867935
V. Lindenberg's Eftf. ApS
Lyngevej 228
3540 Lynge
CVR: 28098073
www.vlindenberg.dk
Pedersen & Niemann I/S
Damhøjvej 12
3540 Lynge
CVR: 35976124
www.facebook.com/pedersenogniemann