Tømrertilbud Fyn

  • Få 3 pragtfulde tilbud på tømrer Fyn
  • Spar let 18 % på en udvalgt tømrer
  • Billig tømrer - Gratis tilbud på håndværkere

Veje 5250 Fyn

Viggovænget
Vibækvej
Plovgårdsvej
Prins Olufs Vænge
Snerlevænget
Sorgenfri Allé
Porsevænget
Vosemosevej
Vosemosegyden
Åbakken
Ruegyden
Prins Haralds Allé
Romerdalen
Væddeløbsvej
Vester Allé
Smallemålet
Store Markvej
Rughøjvej
Travbanevej
Sommervej

Få gratis 3 tilbud på en erfaren og billig tømrer Fyn

Vi samarbejder udelukkende med arbejdsvillige tømrervirksomheder, og du er altså garanteret veludført tømrerarbejde fra A til Z. Indtast tømreropgaven i tømrermesterformularen (det gør du på ca 10 minutter). En 100% gratis og solid tømrerydelse fra os til dig.
Skal du finde en kompetent og reel tømrermester på Fyn? Benyt vores 100 procent gratis netportal i dag og spar hurtigt ca 32 %. Vi skaffer udelukkende tilbud ved faglærde tømrervirksomheder, og derfor garanterer vi for effektivt tømrerarbejde fra start til slut.
Vi arbejder udelukkende sammen med reelle tømrervirksomheder, og derfor garanterer vi for effektivt tømrerarbejde hver gang. Vores store tømrermesternetværk består af lokale og grundige tømrerfirmaer i hele det ganske land - også på Fyn. En fuldstændig gratis og let tømrertjeneste fra Billighaandvaerker.dk til dig.

Løse og faste stifter

Skal lågen nemt kunne tages af skabet, bruges hængsler med faste hængselstifter, så deres øverste hængselblad kan løftes ud af indgreb. Alternativt kan anvendes hængsler med løse stifter, der foroven er afsluttet med et nittehoved.
Stiften, som går ned gennem begge hængselblade, kan nemt løftes op med en tang, så hængslets to dele går fra hinanden. Ønsker man en tyverisikker dør, må hængslerne selvfølgelig ikke kunne skilles ad. Her bruges en type med fast gennemgående stift, som både ender i et nittehoved foroven og forneden.
Derved er det nødvendigt at skrue hængslerne løs indefra for at få døren af. Kun nogle få typer kan bruges til begge sider. Hvilken side døren eller lågen er hængslet i, afgører man ved at åbne den ind mod sig selv. Ligger drejepunktet f.eks. i venstre side, er døren venstre-hængslet.

Forskellige typer hængsler

Skabshængsel med fast stift fås både til højre- og venstredøre samt til forskellige tykkelser af døre og låger.
Skabshængsel med fast stift og to justeringsskruer i den tykke del af beslaget, som gør det muligt at regulere lågens indstilling efter endt montering.
Vendbart skabshængsel med løs stift hvor det midterste smalle hængselblad fastgøres til lågen med skruer på såvel inderside som kant. Derved opnås en ekstra solid forbindelse. Afhængig af, hvilken side hængslet benyttes i. skal hængselstiften sættes i beslaget, så dens nittehoved altid vender opad. Ellers falder stiften ud.
Skjult skabshængsel af denne type indfældes i en udboring i lågen og fastskrues til såvel låge som skabsside. Efter montering kan lågen ikke tages af, men dens placering kan justeres med en lille stilleskrue i hængslet.

3 tømrerfirmaer fra postnummer 5250

Hans Jørgensen & Søn A/S
Sivmosevænget 4
5250 Odense SV
CVR: 30694244
www.hjsas.dk
Ole Larsen & Sønner ApS
Fårebjergvej 38
5250 Odense SV
CVR: 31493005
www.olelarsenogsoenner.dk
H.C. Hansen & Søn A/S
Svendborgvej 38B
5250 Odense S
CVR: 87347710
www.hchansen.dk