Tømrertilbud Guldborgsund

  • Få 3 fantastiske tilbud på tømrer Guldborgsund
  • Spar let 22 procent på en kvalitetsbevidst tømrer
  • Billig tømrer - Find 3 billige tilbud her

4850 Guldborgsund
vejnavne

Præsteengen
Teglværksvej
Plantagevej
Torkilstrupvej
Gl. Færgevej
Kongsnæstoften
Præstemarken
Orevej
Møllestræde
Birkevænget
Skovby Tværvej
Klosterstræde
Æblehegnet
Sivmosevej
Granhegnet
Platanvej
Særslev Klep
Stærsmindevej
Strandskiftet
Støttenhøj

Få gratis 3 reelle lokale tømrer Guldborgsund tilbud

Slip for fusker håndværkere - Brug vores velegnede internetportal Billighaandvaerker.dk i stedet. I løbet af få arbejdsdage kontakter de tre mest entusiastiske tømrervirksomheder dig med deres skæppeskønne specialtilbud. Hjemme kan du ganske roligt vurdere tømrertilbuddene og herefter udvælge et af dem.
Udnytter du ovennævnte fuldstændig uforpligtende tømrertjeneste, kan du score mindst 11 pct. i attraktiv bonus på tømrermesterarbejdet. Slip for at betale en himmelhøj pris for en engageret tømrermester i Guldborgsund kommune. Vi finder absolut gratis og uforpligtende 2-3 lokale tømrertilbud i Guldborgsund fra certificerede tømrere.
Vi arbejder kun sammen med lokale tømrerfirmaer, og derfor indestår vi for seriøst tømrerarbejde hver gang. Det er let at sammenligne priser på tømrerarbejde online og tjene op til 11 pct i rar rabat. Lad kvalitetsbevidste og veletablerede virksomheder i Guldborgsund kommune klare tømreropgaven.

Bøsninger til mursten og beton

PVC-bøsninger, også kaldet ekspanded murplugs, findes i mange dimensioner, der hver har en ganske bestemt farve. Bøsningerne er velegnet til montering af lettere ting, f.eks. billeder, med skruer eller kroge. Ved iskruning varmes bøsningen op og ekspanderer, så den nærmest smelter ud i det borede hul.
Nylon-bøsninger, hvor det kendteste fabrikat er Fischer Dübel S, er en af de mest anvendte former for bøsninger til lettere monteringsopgaver. Fra ophængning af gardinstænger til fastgøring af hylder og skabe på væggen. Da bøsningen er delt på langs af to slidser, og dens inderste ende har tykkere vægge, som udvider sig kraftigt under iskruning, giver denne type en særlig god forankring.
Universalbøsningen er en bøsning, der kan bruges i næsten alle byggematerialer. Ved brug i beton kiler den sig fast, hvorimod den i mursten ekspanderer og låser sig fast.

Flere bøsninger

Hammerbøsning er en type, der bl.a. benyttes til fastgøring af lægter på betonvægge. Med bøsningen følger en mellemting mellem en skrue og et søm, som ved montering slås gennem træet og ind i betonen. Ved en eventuel demontering kan skrue-sømmet skrues ud. Bøsningerne fås i diametre fra 5 mm til 10 mm.
Stålbøsningen med tilhørende gevindbolt udgør en enhed, der er velegnet til montage i den tunge ende af skalaen. Stålbøsningen er forsynet med en ring af kunststof, der forhindrer den i at dreje rundt, når bolten spændes. Denne bøsning fås i størrelser fra 8 mm x 6 cm til 28 mm x 17 cm.
Ekspansionsbolten er herkules blandt bøsningerne og bruges til de virkelig tunge ting. Således kan en 16 min bolt monteret i beton klare en belastning på op til 1400 kg. Når bolten skrues i bøsningen, udvides dens to flige og kiler sig fast. Bolten fås med almindeligt hoved eller udformet som en krog.

Tre tømrerfirmaer fra 4850 Guldborgsund

Guldborg Tømrer og Snedkerforretning
Strandkrogen 1
4850 Guldborg
CVR: 10585880
www.guldborgtømrer.dk
Murermester Kim Hansen
Grønnegade 31
4850 Stubbekøbing
CVR: 20179945
www.kirkemureren.dk
Ejendomsservice Sjælland
Smedevænget 9
4850 Stubbekøbing
CVR: 35565655
Tlf. 22430046