Tømrertilbud Høng

  • Få 3 optimale tilbud på tømrer Høng
  • Spar omkring 30 pct på en prekvalificeret tømrer
  • Billig tømrer - Håndværksarbejde tilbydes hurtigt og billigt

4270 Høng
vejnavne

Nordre Fuglsangsvej
Syrenvænget
Lærkevej
Kastanjelunden
Svalevej
Smedegade
Ærøvej
Søgårdsvej
Agnetevej
Gierslevvej
Bagervænget
Tingvej
Møllegårdsvej
Kildegårdsvej
Charlottevej
Ingesvej
Råmosevej
Sæbygårdsalle
Dalgårdsvej
Lodbjergvej

Få gratis 3 tømrer Høng tilbud fra lokale godkendte firmaer

Du er landet på internetsiden Billighaandvaerker.dk - stedet hvor du med det samme kan bestille 2-3 friske tømrertilbud. Lad kvalitetsbevidste og topmotiverede eksperter i Høng udføre din tømrer opgave. Find 3 superb gode tømrertilbud på fx udskiftning af døre, udskiftning af vinduer eller modernisering af køkken.
Lad certificerede og kvalitetssikrede virksomheder i Høng klare tømreropgaven. Styr uden om uduelige håndværkere - Benyt denne godkendte prisside Billighaandvaerker.dk i dag. Opret tømreropgaven i tømrermesterformularen (det kan du gøre på bare 9 min).
Her kan du enkelt sammenligne tømrerfirmaer online og tjene rundt regnet 26 % i solid rabat. Du kan nemt spare penge på en velrenommeret og godkendt specialist i 4270 Høng. Modtag 3 virkelig gode tømrermestertilbud på for eks. indretning af butikslokaler, bygningsrenovering eller industribyggeri.

Møbelplader - typer og dimensioner

Ved køb af møbelplade kan man vælge mellem to hovedtyper. Den billigste men også den mindst stabile type er bloklimede plader. Deres blindtræ består af 2-3 cm brede trælister, der ligger tæt side om side uden at være limet sammen. På begge sider er pålimet en yderfiner, som går på tværs af blindtræets årer.
Den anden og mere stabile type er lamellimet møbelplade. Her består blindtræet af ea. 5-7 mm tykke lister (lameller), der er limet sammen, jo smallere listerne er, des større er pladens stabilitet. Yderfineren er også i dette tilfælde 3 mm tyk og limet til blindtræet.
Lamellimede møbelplader kan desuden være opbygget som fem-lags plader, hvor der er limet to lag finer på hver side af blindtræet - begge på tværs af dets åreretning. Møbelplader fås i mange formater og med såvel blindtræ som finér i forskellige træsorter. De mest almindelige pladetykkelser er 12, 25, 30 og 40 mm.

Forskellige kantlister

Møbelpladens kanter kan afdækkes på flere måder alt afhængig af belægningen samt smag og behag. Belagt med laminat eller linoleum og brugt som bordplade kan man benytte forkantlister med afrundet kant, der fås i eg. teak, mahogni eller ramin. Listerne kan enten limes eller stiftes på pladen.
En anden mulighed er at anvende savskårne kantlister med lidt ekstra højde. De limes på kanterne og høvles derpå ned, så de flugter med pladens over- og underside. Til møbelplade beklædt med laminat kan man få laminat-kantlister i ruller.
Disse lister er oftest belagt på bagsiden med en varmeplastisk lim, så de er lige til at fastgøre langs pladens kanter med et strygejern. Den giver en rustbeskyttelse, der gør sømmene anvendelige til udendørs opgaver som f.eks.terrassegulve, carporte, hegn og stakitter. Desuden kan man få brun-fosfaterede vinduesøm.

Her er de bedste tømrerfirmaer

Renida Bakkegaarden Kulby Aps
Kulbyvej 32
4270 Høng
CVR: 14887148
www.bakkegaardenkulby.dk
Høng Tømrer og Snedkerfirma
Charlottevej 16
4270 Høng
CVR: 27571662
www.facebook.com/500539233489812
​Tømrer- & Snedkermestre Juul & Valentin
Løve Gl. Landevej 5
4270 Høng
CVR: 27674631
www.juulvalentin.dk