Tømrertilbud Haslev

  • Få 3 skæppeskønne tilbud på tømrer Haslev
  • Spar let 13 % på en kvalitetssikret tømrer
  • Billig tømrer - Du får tilbud fra robuste fagfolk

Vi dækker også
postnummer 4690

Simmendrup By
Møllehøjen
Ny Ulsevej
Slagterivej
Stationspladsen
Sofiendalsparken
Høstenvej
Kalvehaven
Tingvej
Tårnhusvej
Mårvej
Pasbjergvej
Jens Chr. Skous Vej
Rundinsvej
Søgårdsvej
Kærsgårdvej
Smedevænget
Ingolfs Have
Valmuevej
Præstegårdsvej

Tømrer Haslev. Få gratis 3 tilbud fra de billigste firmaer

Bestil 3 virkelig gode tømrermestertilbud på for eksempel systemlofter, ny garderobe, nye vægge eller nye sternbrædder. Vi indhenter udelukkende tilbud hos bundsolide tømrervirksomheder, og du er altså sikret veludført tømrerarbejde fra A til Z. Inden for 2-3 arbejdsdage kontakter de tre udvalgte tømrervirksomheder dig direkte.
Udfyld opgaveformularen med det samme og få leveret 2-3 suveræne tilbud fra godkendte tømrere. Det er let og hurtigt at benytte herværende tømrermesterside. På Billighaandvaerker.dk kan du let sammenligne tilbud på tømrerarbejde online og få mindst 30% i fortræffelig rabat.
Anvender du udbudsportalen Billighaandvaerker.dk, scorer du op omkring 30 % i attraktiv prisafslag på tømrermesterjobbet. Du er landet på tømrerportalen Billighaandvaerker.dk, hvor du med det samme kan få tre eftertragtede tømrertilbud. Anvend vores 100 procent gratis prisportal nu og spar nemt cirka 30 %.

Et par skruetips

Skruer fremstilles i længder fra 6 til 150 mm og med tykkelser fra 2,1 til 12 min. Når man ser bort fra anvendelse af selvskærende skruer, skal der forbores et skruehul i træet. Det bør være en smule større end diameteren på skruens skaft (målt lige under hovedet).
Har skruen f.eks. en tykkelse på 4,8 mm, skal boret være 5 mm. Ved brug af skruer med fladt eller linseformet hoved, bores desuden en forsænkning med et forsænkerbor. Er skruen svær at drive gennem træet, så fald ikke for fristelsen til at give den et gok med hammeren. Det vil uundgåeligt svække samlingen.
Gnid i stedet lidt stearin eller håndsæbe på gevindet. Så glider skruen nemt det sidste stykke ind. Skruer kan købes i pakker eller i plastemballager med mindre styktal. Men da en pose med 10-20 skruer er uforholdsmæssig dyr, kan det på længere sigt oftest betale sig at købe en hel pakke.

Maskinskruer, bolte og møtrikker

Skal man samle tynde metalplader og -profiler eller skrue i hårde plastmaterialer, gøres det nemmest med selvskærende skruer, også kaldet galopskruer. De er hærdede, spidse og har er skarpt gevind, der er i stand til at skære sig ind i materialet, blot man forborer et hul med en lidt mindre diameter end skruens.
Maskinbolt, el-forzinket med sekskantet hoved samt tilhørende møtrik. Bruges til samling af metal mod metal og metal mod andre materialer. Bolten med monteret møtrik kan strammes og løsnes fra begge sider af samlingen.
Bræddebolt med møtrik, el-forzinket. Anvendes til svære trækonstruktioner og til samling af træ mod andre materialer. Det firkantede stykke under hovedet giver bolten en fast forankring i træet, så den ikke drejer rundt under fastspænding af møtrikken.

Lokal tømrertilbud fra 4690

Brandt's tømrer og ejendomsservice
Præstegårdsvej 19
4690 Haslev
CVR: 38142313
Hjemmeside
Tømrermester Nicolai Gaardsøe
Terslev Overdrevsvej 2
4690 Haslev
CVR: 25599764
Hjemmeside
Tømrer- og Snedkerfirma Erland Johansen ApS
Ternesøvej 30
4690 Haslev
CVR: 30546636
Hjemmeside