Tømrertilbud Helsinge

  • Få 3 fortræffelige tilbud på tømrer Helsinge
  • Spar hutigt 26 pct på en kompetent tømrer
  • Billig tømrer - Vi sender din opgave i udbud

Eksempler på
vejnavne i 3200

Granvej
Kæderupvej
Fasangyden
Karens Bakke
Kongensgavevej
Nyholmvej
Dalenborgvej
Badstuevej
Boagervej
Kjellergårdsvej
Gæslingestien
Birkegårdsvej
Kagerupvej
Helsingevej
Hejeltevej
Nejlinge Gade
Egedalen
Ahornvænget
Møllebakken
Hyttegårdsvej

Leder du efter en tømrer Helsinge? Få 3 knaldgode tilbud!

At finde en seriøs og billig tømrer i Helsinge er måske ikke altid så enkelt som du skulle tro. Ikke alle tømrerfirmaer har et godt ry, og hvad koster det egentligt at få udført tømrerarbejde, af en erfaren tømrer Helsinge? Her på Billighaandvaerker.dk kan vi hjælpe dig.
Du kan nemlig ganske gratis og uforpligtende få op til tre tilbud fra reelle tømrere i Helsinge. Det eneste du skal gøre, er at indtaste opgaven i skemaet online. Det tager kun få minutter. Husk at det ikke altid er en god idé at tage det laveste tilbud. Husk derfor at kontrollere, at virksomheden ikke er helt nystartet.
Bestil hurtigt den skarpeste pris på din tømrer opgave på ganske kort tid. Udpeg et af tømrertilbuddene og få ca 29 procent i fortrinlig rabat på din tømrermesteropgave. Vi fremsender gratis 3 ekstraordinære tilbud på tømreropgaven i Helsinge ved effektive tømrere.

Renovering af dørtrin

Et dørtrin udgør det nederste stykke af den lukkede ramme, som danner dørens karm. Tidligere var det helt almindeligt at udføre karme til mellemdøre udelukkende af fyrretræ. Hårde og mere bestandige træsorter som eg, brugtes mest ved yderdørene.
Det var også god skik ikke at træde på dørtrinene, netop for ikke at slide de bløde fyrretrin ned. Men mange dørtrin i gamle huse bevidner, at det ikke er blevet efterkommet så nøje. Trinene kan være ganske rundslidte på midten - så meget at anslaget til døren mangler på et stykke og at det trækker under døren.
Er et dørtrin så slidt, at det trænger til udskiftning, er der principielt kun én rigtig måde at gøre det på. Det er at afmontere hele karmen, forny trinstykket med en kopi, og sætte karmen tilbage på plads. l realiteten vil man dog sjældent gøre arbejdet sådan, for det griber ind i væggenes finish og kan ende med at blive omfattende.

Udskiftning af dørtrin

I stedet kan man lade karmen blive siddende og fjerne dørindfatningernes lodrette stykker forsigtigt - gerigter, kalder nogle dem - på den side af døren, hvor trinet ikke har fals. Skær evt. med en hobbykniv på begge sider af indfatningerne, så den gamle maling, tapet o.a. ikke trækkes med af.
Tag også fejelisterne af. Det slidte trin kan nu skæres igennem med en fukssvans. Pas på ikke at skære i gulvet på hver side af trinet. Læg snittet med lidt kæntring på saven, så trinstykket til den ene side let trækkes op forbi det andet.
Træk begge stykker fri af karmen, som er forbundet til trinet med sinker - sædvanligvis et par svalehale-tapper. Det kan dog også være en simpel finger-samling. Tapperne sidder tilbage på karmen, og de må skæres bort med fukssvansen. Et nyt dørtrin, tilpasset efter det gamle trins mål, stikkes ind under karmen og klodses op, gerne med stykker af krydsfiner.

Faguddannede tømrerfirmaer fra postnummer 3200

Satel-Byg
Bakkelandet 34
3200 Helsinge
CVR: 29988188
www.satal-byg.dk
LTS Byg ApS
Stenlandsengen 42
3200 Helsinge
CVR: 35518053
www.lts-byg.dk
Najo Gruppen
Kagerup Stationsvej 12
3200 Helsinge
CVR: 29896097
www.najo.dk