Tømrertilbud Himmerland

  • Få 3 eminente tilbud på tømrer Himmerland
  • Spar nemt 22 procent på en faguddannet tømrer
  • Billig tømrer - Få en stor rabat - 12 procent

Eksempler på
vejnavne i 9200

Stationsmestervej
Bisgårdsvej
Spicavej
Hermesvej
Voergårdvej
Fredrikstadvej
Thit Jensens Vej
Jacob Paludans Vej
Lange Müllers Vej
Rosengården
Duedal
Grøndalsvej
Draget
Hans Kirks Vej
Mozartsvej
Gartnervej
Nibevej
Hans Povlsens Vej
Drastrup Skovvej
Klarupgårdvej

Modtag 3 tilbud på tømrer Himmerland 100% gratis

En 100% gratis og personlig tømrerydelse fra os til dig. Vi opsnuser udelukkende tilbud ved kompetente tømrerforretninger, og derfor vil vi garantere for veludført tømrerarbejde fra A til Z. Det kan gøres på bare 3 min at indlægge opgaven i opgaveskemaet og indsende den til Billighaandvaerker.dk.
Du er endt på webportalen Billighaandvaerker.dk - portalen hvor man på ingen tid kan bestille 2-3 billige tømrertilbud. Vi sender helt gratis og let 2-3 enestående pristilbud i Himmerland kommune fra udvalgte tømrere. Du føler vel, at det er alt for vanskeligt, selv at opstøve en lokal topmotiveret tømrer i Himmerland kommune.
En helt gratis og kvik tømrerservice fra Billighaandvaerker.dk til dig. Vi finder udelukkende tilbud hos kompetente tømrervirksomheder, og derfor indestår vi for seriøst tømrerarbejde hver gang. I løbet af enkelte arbejdsdage kontakter de udvalgte tømrermestre dig med de allerbedste pristilbud.

Trætag med kipsamling

Tagelementerne skal hvile af på væggen eller bjælken under kipsamlingen. Det sikres ved at indlægge en gennemgående rem, som dampspærren kan klemmes mod, med en krydsfinerplade med samme tykkelse, som den krydsfinerplade der klemmer dampspærren ved tagfoden og gavlen.
Væggens overside afsluttes med en bred planke. Ved at lade remmen stikke ud langs elementkanten kan man fastgøre elementet til væggen uden brug af lange skruer. Ligesom ved tagfoden indlægges der plankeskot mellem spærene, som lukker og stabiliserer elementet.
Plankestykkerne over spærene er mindst 200 mm kortere end spærafstanden. De tildannes for at give plads til montagen. Der kan eventuelt indlægges et isoleringsstop ved undersiden af plankestykkerne, men det må gøres efter at afstanden mellem elementkanterne er udfyldt med isolering.

Kipsamling og ventilation

Ventilationen kan sikres med f.eks. en tagrytter. Der indlægges en gennemgående lodret kantbjælke, som afslutter tagelementet og fører forskydning fra tagunderlaget ned til væggen. Ved undersiden skal der skabes underlag for forskallingen langs kippen, hvilket komplicerer udformningen noget.
Dampspærren klemmes mellem kantbjælken og en krydsfinerflig, der samtidig benyttes til at fastgøre tagelementet til væggen. Ved oversiden placeres plankestykker mellem lægterne, som er mindst 250 mm kortere end lægteafstanden.
Forskydning fra undergulvet overføres til gavlvæggens beklædning ved at hjørneplanken på gavlvæggen skrues op i gavlspærrets fod. Tætningen sker ved at klemme dampspærrerne mod henholdsvis oversiden af undergulvet og undersiden af spærfoden.

Få kontakt til de bedste tømrerfirmaer

WV Byg
Kærholt 5A
9200 Aalborg SØ
CVR: 32007007
www.wv-byg.dk
TL Byg A/S
Gartnervej 9
9200 Aalborg SV
CVR: 74101119
www.tlbyg.dk
​Jan Dam A/S
Letvadvej 30
9200 Aalborg SV
CVR: 28851766
www.jandam.dk