Tømrertilbud Hjørring

  • Få 3 nyttige tilbud på tømrer Hjørring
  • Spar ca 20 % på en 1. klasses tømrer
  • Billig tømrer - Vi matcher opgaven med firmaerne

Eksempler på veje
i postnummer 9800

Søslangevej
Sæbyvej
Slettingenvej
Smutvejen
Sallingsundvej
Thomas A Müllers Vej
Ulstrupvej
Skyttegården
Sakstrupvej
Skolevej
Springvandspladsen
Øster Thirupvej
Vidstrup Parallelvej
Skyttevej
Vildsundvej
Sct Knuds Vej
Skovtoften
Voldvej
Snespurvevej
Skovsmosevej

Billig tømrer Hjørring. Spar 25% med 3 konkrete tilbud

Robuste og professionelle eksperter gør sig parate til at udarbejde tilbud på tømreropgaven. Her kan du gratis sammenligne firmaer online og tjene op til 25% i fortrinlig rabat. Websiden Billighaandvaerker.dk er en ganske nyttig online tømrertjeneste, som garanterer at indhente de bedste tilbud på tømrerarbejde.
Det varer omkring 3½ minut at oplyse om din opgave i onlineskemaet og fremsende den til videre behandling. Vi mailer dig gratis de fedeste tilbud på tømrer opgaven i Hjørring hos solide tømrere. I løbet af to-fire dage kontakter de tre udvalgte tømrerfirmaer dig med deres fine specialtilbud.
Du føler vel, at det er lige lovlig bøvlet, selv at opstøve en lokal billigt tømrer i Hjørring. I løbet af 2-4 dage kontakter de 3 mest kompetente tømrervirksomheder dig med deres herlige specialtilbud. Det kan gøres på maks 3 min at beskrive din opgave i tømrerskemaet og fremsende den til os.

Tagpap og trætage

Ved tagdækning af tagpap indfældes sternen en langsgående lægte i spærenden, som understøtter både sternbræt og tagunderlag. Rendejernene kan fræses ned i tagunderlaget eller understøttes på lægten ved sternen og en yderligere planke.
Undtagen ved meget små gavludhæng skal udhænget understøttes af stiklægter, der spænder fra det sidste normalspær via gavlspæret til udhængsspæret. Ved gitterspær skrammes der ud i gavlspæret for stiklægterne. Der ma ikke skrammes ud i normalspærret, så stiklægterne må skråsømmes eller fastgøres med beslag til siden.
Ved bjælkespær med isolering skal det sikres at stiklægter ikke blokerer ventilationen. Når tagunderlaget benyttes til afstivning af tagfladen skal lasten føres fra træpladen til vindbrættet. Ved bjælkespær kan der enkelt indlægges en stringer i påforingslaget, lige uden for vindbrættet.

Tagpap og gitterspær

Ved gitterspær kan man, hvis højden af udhænget tillader det, skramme en stringer ned i spærhovedet. Alternativt må der indlægges plankestykker mellem spærene, som kan afstive pladekanten, men ikke fordele kræfterne. Det vil normalt være tilstrækkeligt for gitterspær, da en stor del af vindlasten mod gavlene optages af loftskiven.
Ved synlige spærender placeres undersidebeklædningen på oversiden af spærhovedet. Udformningen afhænger noget af, om spærene har påføring på oversiden eller ej. Bjælkespær og hanebåndsspær har påforing for at sikre ventilationen over isoleringen.
Ventilationen af tagrummet sker gennem en 20 mm høj spalte mellem facadebeklædningen og undersidebeklædningen. Sikring mod insekter og fygesne kan ske med en netrulle. Ved lodret beklædning må der anvendes et net, som fastgøres til vindbrættet før facadebeklædningen opsættes.

3 tømrerfirmaer fra 9800 Hjørring

Dn Service
Liljevej 38
9800 Hjørring
CVR: 25055004
www.dn-service.dk
Tømrer Thomas Simonsen ApS
Navervænget 9
9800 Hjørring
CVR: 39745410
www.togts.dk
Nordjysk Totalrenovering ApS
Buen 4
9800 Hjørring
CVR: 36986921
www.nordjysk-totalrenovering.dk