Tømrertilbud Hobro

  • Få 3 tiltalende tilbud på tømrer Hobro
  • Spar ca 28 procent på en grundig tømrer
  • Billig tømrer - Vi gør det enkelt for dig

Lokale vejnavne
Hobro

Bramslev Bakker
Chr Thisteds Vej
Lundgaard Hedevej
Jeppe Aakjærs Vej
D S Industrivej
Hvalpsundvej
Volstrupvej
Borgergade
Bøgehegnet
Hærupvej
Genvej
Lerbakkevej
Bakkestien
Oplevvej
Viborggyde
Buen
Østergårdvej
Fuglevænget
Kærvangen
Niels Bødkers Vej

Tømrer Hobro - Indsend opgave og modtag 3 tilbud

Vi fremsender gratis det sikreste tilbud på dit tømrer problem i Hobro fra kompetente tømrere. Websiden Billighaandvaerker.dk er en både gratis og avanceret web tømrertjeneste, som garanterer at indhente tiltalende tilbud på tømrerarbejde. Få gratis den perfekte pris på din tømrer opgave på ganske kort tid.
Fleksible tømrere laver bl.a. disse opgaver: facade opbygning, facade opbygning, facaderenovering og ny garderobe. Søger du efter en ansvarsbevidst og grundig tømrer i postnummer 9500 Hobro?. Slip for at betale en skyhøj pris for en engageret fagmand i 9500 Hobro.
Vi samarbejder kun med faguddannede tømrervirksomheder, og du er altså garanteret ordentligt tømrerarbejde fra start til slut. Solide tømrere laver eksempelvis disse opgaver: nyt gulv, ny garderobe, opbygning af skur og nyt loft. Indtast opgaven i tømrerformularen på kort tid og få leveret 3 fortræffelige tilbud fra anerkendte tømrere.

Træhuse og lyddæmpning

Bjælkelaget består af et antal bjælker, der normalt er 45 eller 70 mm brede og 170-295 mm høje. Afstanden er normalt 400-600 mm. Det vil ofte være nedbøjningskravene frem for styrkekravene, der er afgørende for bjælkedimensionerne.
Undersiden beklædes med et eller to lag gipsplade og forudsættes her fastgjort enten til forskallingsbrædder eller til særlige akustikprofiler. Akustikprofilerne er fjedrende stålprofiler, der kun fastgøres i den ene side og som samtidig fungerer som forskalling.
På oversiden anvendes et gennemgående undergulv af spånplade eller krydsfiner som dels kan sikre skivevirkning og dels danner underlag for gulvopbygningen i de enkelte rum. I byggefasen er det en fordel at undergulvet er af krydsfiner frem for spånplade, da krydsfineren bedre kan tåle fugtpåvirkning uden varig skade.

Trinlyddæmpende lag

Gulvet kan afsluttes med forskellige kombinationer af trinlyddæmpende lag, tunge lag og gulvbelægning. Som trinlyddæmpende lag kan man f.eks. anvende 12 mm blød træfiberplade med densitet ca. 250 kg/m3. Med to lag gipsplade på loftet og isolering i hele bjælkehøjden kan man forvente en luftlydisolation på ca. 50 dB.
Hvis der anvendes akustikprofiler til loftet, vil både luft- og trinlydisolationen kunne forbedres med mere end 5 dB. For at opfylde lydkravene til boligadskillende etageadskillelser er det nødvendigt at forbedre egenskaberne.
Specielt skal der være fokus på at opfylde de supplerende krav for at opnå tilstrækkelig lydisolation også i den lave del af frekvensområdet. Blandt de tiltag der kan anvendes er: Høje bjælker, der dels giver stor stivhed til gavn for trinlydniveauet, dels giver stor afstand mellem loftbeklædning og undergulv til gavn for luftlydisolationen.

Reelle tømrerfirmaer i postnummer 9500

Jørn Hermansen ApS
Viborgvej 51
9500 Hobro
CVR: 34080585
www.jh-huse.dk
Byggefirma Ole Grønlund A/S
Frisdalsvej 18
9500 Hobro
CVR: 15837195
Tlf. 98510522
Klejtrup Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Herredsvejen 184, Hærup
9500 Hobro
CVR: 27907407
www.klejtruptoemrer.dk