Tømrertilbud Humlebæk

  • Få 3 eventyrlige tilbud på tømrer Humlebæk
  • Spar op til 15 procent på en bundsolid tømrer
  • Billig tømrer - Find potentielle fagfolk i dag

Postnummer 3050
vejnavne

Stillekrog
Amalievej
Hans Rostgårdsvej
Krummediget
Langebjergvej
Kvædestien
Sørens Alle
Gl Mejerivej
Frederikkevej
Bakken
Birkevænget
Humlebæk Strandvej
Nordre Strandvej
Harestien
Baunebjergvej
Fasanstien
Skeltoftevej
Ole Kielbergs Vej
Gl Strandvej
Hørsholmvej

Spar penge (34 %) på tømrer Humlebæk arbejde med 3 tilbud

Du er havnet det helt rigtige sted, hvis du skal bruge en tømrer i eller i nærheden af Humlebæk. Kontakten til tømrer firmaerne formidler vi nemlig helt gratis. Vores godkendte samarbejdspartnere i Humlebæk udfører alt arbejde inden for tømrer arbejde året rundt. Husk at det især er om sommeren, at tømreren har travlt.
Blandt disse specialister er der både mindre selvstændige tømrere og helt store tømrermesterfirmaer. Det betyder, at vi kan imødekomme selv de mest specifikke og skæve forespørgsler på kompetent tømrer hjælp. Indtast din tømrer Humlebæk opgave i dag og få 3 skræddersyede tilbud i løbet af 3-4 dage.
En 100 pct gratis og førsteklasses tilbudstjeneste fra os til dig. Faguddannede og arbejdsvillige fagfolk i Humlebæk området gør sig klar til at ordne din tømreropgave. Lad bundsolide og reelle tømrer- og snedkervirksomheder fra Humlebæk ordne din tømreropgave.

Døre, mellemdøre og trin

Døre med deres hængsler og låsetøj udsættes for hårdt slid gennem årene, men de gamle døre af massivt træ klarer udfordringerne pænt. Men de vil gerne behandles ordentligt og have smurt hængsler, lâsetøj, falle og rigel en gang imellem. Så holder det hele længere.
Blandt mellemdøre i det ældre byggeri, kan man stadig finde en del døre af brædder. Det kan være døre mellem kælderrum, mellem køkken og bryggers eller døren til et spisekammer fx. Døre af den type er normalt lavet nøjagtigt som en havedør eller døren til et skur i dag, med det klassiske z af revler og en skråstiver på den ene side.
l en særlig veludført udgave er revlerne lagt ind i svalehalespor på tværs af brædderne i dørbladet. På den måde kan skråstiveren undværes. Gamle revledøre i interiøret er sædvanligvis af malet fyr. De kan være ganske smukt udført og tilføre fx et køkken en vis landlig og rustik charme.

Forskellige reparationer af døre

Den nye fylding lægges i døren og rundingen, der blev fjernet, erstattes af kvartstaf-lister, som samles på gering, limes og stiftes på med små, runde dykkere. Husk kun at lime listerne mod rammen - ikke mod fyldingen. Der findes kvartstaf-lister, som nærmere er kvarte ellipser i tværsnit, end kvarte cirkler og derfor ligner den fjernede profil, de skal erstatte, ret godt.
På malede døre er reparationen let at udføre, uden at det ses bagefter. Spartling af sømhuller m.m. samt nymaling gør underværker. Og så er de næsten uopslidelige. Låsekassen er ofte monteret på dørens ene side, i stedet for at være indstukket og skjult i dørrammens midte, som man ser det på finere fyldingsdøre.
Dørgrebet er ofte mindre end på husets fine døre, men nogle gange et pænt lille korsgreb af messing. Reparationen bliver meget lidt synlig, og døren kan holde faconen i fremtiden.

Energiske tømrerfirmaer i postnr. 3050

Snedkermester Rasmus Riis
Ole Kielbergs vej 2
3050 Humlebæk
CVR: 26237971
www.rriis.dk
Elfelt & Stendevad ApS
Torpenvangen 71
3050 Humlebæk
CVR: 36047828
www.elst.dk
Baun Byg
Strandhøjsvej 6
3050 Humlebæk
CVR: 29558310
www.baunbyg.dk