Tømrertilbud Kastrup

  • Få 3 knippelgode tilbud på tømrer Kastrup
  • Spar op til 29 % på en ansvarsbevidst tømrer
  • Billig tømrer - Vi matcher opgaven med firmaerne

Veje i postnummer 2770

Kørvelstien
Liberiavej
Nordstjerne Alle
Hvidstenvej
Mosbøl Alle
Løjtegårdsvej
Jershøj
Merkur Alle
Hørby Alle
Kastruphusvej
Latyrus Alle
Restrupvej
Jernkåsvej
Hyld Ager
Langbakken
Kamillevej
Irlandsvej
Magle Alle
Høgsbrovej
Kastrup Tværvej A

Billig tømrer Kastrup - Få 3 skarpe tømrer tilbud helt gratis

Det behøver ikke at koste en formue, at få en erfaren tømrer til at løse din tømrer opgave - heller ikke i Kastrup :-) Vores gruppe af tømrermestre kan løse alle tømreropgaver. De tilbyder den rigtige løsning hver gang. Den bedste måde at få ordnet tømrer opgaven på, er først at bestille 3 optimale tilbud her på websiden.
Når du har fundet den rigtige tømrer Kastrup til dit tømrerarbejde, så få et møde med tømreren. Altså allerede inden arbejdet startes. Så kan tømreren rådgive dig om projektet og hvilke løsninger, der er bedst. Du bestemmer selv, hvordan tømrer arbejdet i Kastrup skal udføres.
Husk at pris og kvalitet følges ad. Det kræver en indsats, at skulle gøre arbejdet selv - Vi tilbyder derfor at udføre hele arbejdet og står inde for, at du vil få attraktive tilbud på dit tømrer projekt i Kastrup - og det er fuldstændigt gratis og uforpligtende for dig. Udfyld skemaet online nu!

Husets vindskeder

Vindskeden består af to brædder, som i toppen er skåret og samlet i smig. Øverst er vindskeden forsynet med dækbrædder, og på undersiden har den i nogle tilfælde et såkaldt skørt. Vindskeden er sømmet fast til endetræet på taglægterne, som tagbelægningen hviler på.
Under taglægterne kan der være anbragt vindpap og fx et undertag af brædder eller plader. Ved tilskæring af de nye vindskeder, skørt og dækbrædder bør du være opmærksom på, at træets marvside (den der har siddet nærmest træstammens midte) skal vende væk fra taget.
Under nedtagningen af de gamle vindskeder løsnes de fra oven og nedefter. Her er det en sikkerhedsmæssig god ide at et fastgøre brættet med et reb, så det ikke falder ned og forvolder skade. Og så bør arbejdet naturligvis udføres i tørt og stille vejr.

Trykimprægnerede dækbrædder

Glem ikke ved beregning af materialeforbruget, at der er to gavle og dermed to sæt vindskeder på huset. Husk også at købe trykimprægnerede dækbrædder af samme dimensioner som de gamle. Til overfladebehandling af træet skal bruges træbeskyttelse med eller uden farve.
Til fastgørelse af vindskederne benyttes 90 mm lange søm med fladt hoved, og til dækbrædderne anvendes dykkere. Såvel søm som dykker skal være enten galvaniserede eller varmforzinkede. Af redskaber skal du bruge koben, fukssvans, hammer, skruetrækker, 2-3 skruetvinger, malerpensel, blyant og et par savbukke.
Det skal helst have været tørt og lunt i nogle dage. Ligeledes bør du kontrollere, at såvel tagpappet som dets underlag er fuldstændig tørt. Er det åbninger i tagpappets bane samlinger, mindre revner eller dampbuler, der er årsag til utætheden, vil du selv kunne rette fejlen uden at skulle udskifte hele banen.

Her er de bedste tømrerfirmaer

Goodman Isolering
Tårnbygårdvej 9
2770 Kastrup
CVR: 34594988
www.goodmanisolering.dk
Tømrer-og Snedkerfirmaet K. Gjedved
Amager Landevej 279
2770 Kastrup
CVR: 28924429
www.kgjedved.dk
Carter & Glud Tømrer- & Snedkerfirma ApS
Kirstinehøj 44
2770 Kastrup
CVR: 30175263
www.carter-glud.dk