Tømrertilbud Kokkedal

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud på tømrer Kokkedal
  • Spar op til 29 % på en kvalitetsbevidst tømrer
  • Billig tømrer - Benyt denne gratis service her

Eksempler på
2980 vejnavne

Karlebovej
Fasanvænget
Fredensborg Kongevej
Dalgårdsvej
Blåbærhaven
Jellerød Parkvej
Vejenbrødvej
Holmegårdsvej
Jellerødgårdsvej
Rugvænget
Havrevænget
Brødregårdsvej
Dådyrvænget
Skovgårdsvej
Egehaven
Hammershøjvej
Flintevej
Rosenhaven
Jellerødvænge
Bøgehaven

Spar 22 % på en tømrer Kokkedal - Få dine 3 gratis tilbud her

Undgå at betale for høj en pris for en solid specialist i 2980 Kokkedal. Hjemme kan du ganske afslappet gennemse buddene og herpå beslutte dig for det, du bedst kan lide. En 100% gratis og kontant tømrer tilbudstjeneste fra Billighaandvaerker.dk til dig.
Modtag 3 usædvanlig gode tømrer tilbud på for eks. opsætning af gipsvæg eller udskiftning af vinduer. Find nemt grundige tømrerfirmaer her på udbudssiden Billighaandvaerker.dk. Webportalen Billighaandvaerker.dk er en både uforpligtende og supersmart internet tømrerservice, der garanterer at lokalisere de ypperste tilbud på tømrerarbejde.
Billighaandvaerker.dk arbejder for dig og ønsker at yde den bedste service af allerhøjeste kvalitet. Vi lever op til vore kunders behov og forventninger om tømrerservice i Kokkedal når det er bedst. Drømmer du om det smukkeste hus i Kokkedal eller skal du bare have udskiftet nogle knækkede planker? Du bestemmer.

Taglægter

I et aldrende tag er det ikke usædvanligt. at nogle lægter er ødelagte og må udskiftes. De har ikke nødvendigvis rådskader, men som nævnt kan lægterne i nogle tage have haft for stort et spænd at række over. Er der samtidig lægter med svage punkter, fx hvor der sidder en knast, kan de nemt knække.
Taget kan også have været belastet uhensigtsmæssigt af en blikkenslager eller skorstensfejer, som har trådt en lægte itu. Knækkede lægter skal repareres snarest, da de fremmer utætheder, især på ældre tegltage med understrygning. Vind- og snetryk kan nemt bevæge tagfladen, hvor en lægte er brudt.
Understrygningen ødelægges. og tagstenene kan både knække og falde helt ud. Opdages det ikke hurtigt, kan sådan en åbning i taget medføre betragtelige vandskader i huset. Fjernes noget af dækmaterialet, kan et lægtestykke helt udskiftes.

En nødtørftig reparation

Det er dog en større operation, da en lægte helst skal række minimum mellem tre spær og to mellemrum. En nødtørftig reparation kan ofte løse opgaven fuldt tilstrækkeligt. Et lægtestykke tilskæres, som mindst rækker over to spær og gerne tre. Lægtestykket skubbes ind på den ødelagte lægtes underside.
Med PVA-lim/udendørs og skruetvinger holdes de to lægter stramt mod hinanden, således at den knækkede lægte får genoprettet sin form. Der forbores gennem den nye lægte, så de to lægter kan forbindes med en række skruer. Brug en skruemaskine og rustbeskyttede såkaldte Climate-skruer.
Undersøg de involverede tagsten og udskift dem, hvis de har revner eller mangler hjørner. Ved at slå forsigtigt på teglene med en hård genstand kan man ofte afsløre, om de har revner. En hel tagsten har klang ligesom et stykke porcelæn. Er den revnet giver den en dump lyd.

Find de bedste tømrerfirmaer

Karlebo Tømreren
Dalgårdsvej 1, Karlebo
2980 Kokkedal
CVR: 80656211
www.karlebo-tomreren.dk
Dansk Tømrerentreprise ApS
Græsager 403
2980 Kokkedal
CVR: 36682469
Ebbe Dalsgaard A/S
Vejenbrødvej 45
2980 Kokkedal
CVR: 20899689
www.ebbe-dalsgaard.dk