Tømrertilbud Lolland

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på tømrer Lolland
  • Spar nemt 12 procent på en faguddannet tømrer
  • Billig tømrer - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet

Postnummer 4970
vejnavne

Vejleby Kirkevej
Skovvej
Havebyvej
Østre Kaj
Kragesøvej
Krongårdsvej
Tranevej
Høgevej
Kramnitse Havn
Mågevænget
Jagten
Høgevænget
Golfbanevej
Sverigesvej
K. H. Kofoedsvej
Myggefjed
Rosenparken
Bredfjedvej
Saxfjedvej
Nøllekrogsvej

Tømrer Lolland. Få 3 gratis tilbud på dit næste tømrerprojekt

Det kan ind imellem være rigtig træls, selv at lokalisere en lokal engageret tømrermester på Lolland. Slip for inkompetente firmaer - Benyt dig af denne seriøse service i stedet. Vores kvalitetssikrede tømrermesternetværk rummer kompetente og anerkendte tømrervirksomheder over hele det ganske land - også på Lolland.
Undgå at betale mere end nødvendigt for en seriøs specialist på Lolland. Inden for få hverdage kontakter de tre udvalgte tømrerfirmaer dig med deres skarpe tømrertilbud. Slip for uprofessionelle håndværkere - Brug denne solide tilbudsside Billighaandvaerker.dk i dag.
På Billighaandvaerker.dk sparer du penge på en potentiel og dygtig tømrermester på Lolland. Håndværkersiden Billighaandvaerker.dk er en både nem og smart online tømrertjeneste, som garanterer at finde brugbare tilbud på tømrerarbejde. Udnyt vores absolut gratis tjeneste og spar her cirka 20%.

Spar på skruerne

De fleste beslag har mange søm- eller skruehuller. Det er dog ikke ensbetydende med, at man skal fylde dem alle sammen ud. Som regel bør beslaget kun fastgøres i halvdelen af hullerne. I modsat fald er der risiko for, at træet flækker. Hvor sømmene eller skruerne skal anbringes, afhænger i nogen grad af den anvendte type beslag og opgavens art. Her er imidlertid et par vigtige huskeregler, der sikrer en stærk og stabil samling:
Fra beslagets skruer eller som bor der altid være mindst 2 cm til træets kanter og op til 6 cm til dets endeflade.
Afstanden mellem to skruer/som i beslaget bor mindst være 2,8 em.
I de fleste tilfælde skal der anvendes to beslag til hver samling, et på hver side, Som regel er der forskel på venstre- og højrebeslaget. Derfor leveres sådanne typer beslag sætvis.

Praktiske beslag

Vinkelbeslaget. som bruges til krydsende og vinkelrette bjælkesamlinger, fås i mange størrelser og tykkelser. Det kan desuden være forsynet med en kraftig ribbe, der giver bukningen ekstra styrke. Såfremt beslagets to flige har forskellig længde. skal den korteste af dem altid placeres vandret og fæstnes gennem alle hullerne.
Bjælkesko benyttes hvor bjælker skal samles vinkelret på hinanden i samme plan. Det være sig træ mod træ eller træ mod beton. Beslagene fås i to udgaver med henholdsvis udadvendte og indadvendte flige, hvor sidstnævnte type er mindst synlig efter montering. Bjælkesko leveres i størrelser passende til tommer fra 40 til 150 mm bredde.
Er man i tvivl om, hvordan et beslag skal monteres, kan man som regel hente oplysning om det i producentens katalog, som findes i byggemarkeder og hos tømmerhandlere.

Få kontakt til de bedste tømrerfirmaer

Henrik Hansen A/S
Nebbelundevej 17
4970 Rødby
CVR: 27526438
Tlf. 54660302
Norre Tømrer og Snedker ApS
Norrevej 1
4970 Rødby
CVR: 33060211
Byggefirmaet Wagner ApS
Fælledvej 2
4970 Rødby
CVR: 10068819
www.byg-wagner.dk