Tømrertilbud Lolland

  • Få 3 fantastiske tilbud på tømrer Lolland
  • Spar omkring 15 % på en godkendt tømrer
  • Billig tømrer - Betal ikke overpris

Få 3 Tømrertilbud Lolland tilbudFå 3 Tømrertilbud Lolland tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Lolland tilbud fra 3byggetilbud

Lolland
vejnavne eksempler

Solsortevej
Lyttesholmvej
Tirsted Kirkevej
Brandstrupvej
Kastanie Allé
Mellemvej
Fyrrelunden
Jøncksvej
Saxfjedvej
Degnevænget
Hagesvej
Nebbelundevej
Kildevej
Spurvevænget
Norreskovvej
Søpavillonvej
Østre Allé
Jernbanegade
Rødbyhavn Havn
Møllevej

Tømrer Lolland. Få 3 gratis tilbud på dit næste tømrerprojekt

Leder du efter en kompetent tømrer på Lolland? Her på Billighaandvaerker.dk kan du gratis og uforpligtende indhente 3 aktuelle tilbud på tømrer arbejde på Lolland. Billighaandvaerker.dk er nemlig en gratis internet tjeneste, der har gennemgået og udvalgt en lang række tømrerfirmaer over hele Danmark.
Denne samling af tømrermestre og tømrere får chancen for at komme med tilbud på din tømrer Lolland opgave. De tre tømrerfirmaer på Lolland, der reagerer først, modtager dine kontaktoplysninger. Dermed kan de give et hurtigt tilbud på tømrer arbejdet eller stille yderligere spørgsmål, forinden bindende tilbud leveres.
Vi sender som sagt din tømrer opgave i udbud til vores tilknyttede kvalitetsbevidste tømrere på Lolland, der meget gerne vil give et tilbud på din opgave. I løbet af kort tid modtager du 3 gennemarbejdede tilbud. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af de tilbud du modtager, står det dig frit for at sige nej tak dem alle.

Spar på skruerne

De fleste beslag har mange søm- eller skruehuller. Det er dog ikke ensbetydende med, at man skal fylde dem alle sammen ud. Som regel bør beslaget kun fastgøres i halvdelen af hullerne. I modsat fald er der risiko for, at træet flækker. Hvor sømmene eller skruerne skal anbringes, afhænger i nogen grad af den anvendte type beslag og opgavens art. Her er imidlertid et par vigtige huskeregler, der sikrer en stærk og stabil samling:
Fra beslagets skruer eller som bor der altid være mindst 2 cm til træets kanter og op til 6 cm til dets endeflade.
Afstanden mellem to skruer/som i beslaget bor mindst være 2,8 em.
I de fleste tilfælde skal der anvendes to beslag til hver samling, et på hver side, Som regel er der forskel på venstre- og højrebeslaget. Derfor leveres sådanne typer beslag sætvis.

Praktiske beslag

Vinkelbeslaget. som bruges til krydsende og vinkelrette bjælkesamlinger, fås i mange størrelser og tykkelser. Det kan desuden være forsynet med en kraftig ribbe, der giver bukningen ekstra styrke. Såfremt beslagets to flige har forskellig længde. skal den korteste af dem altid placeres vandret og fæstnes gennem alle hullerne.
Bjælkesko benyttes hvor bjælker skal samles vinkelret på hinanden i samme plan. Det være sig træ mod træ eller træ mod beton. Beslagene fås i to udgaver med henholdsvis udadvendte og indadvendte flige, hvor sidstnævnte type er mindst synlig efter montering. Bjælkesko leveres i størrelser passende til tommer fra 40 til 150 mm bredde.
Er man i tvivl om, hvordan et beslag skal monteres, kan man som regel hente oplysning om det i producentens katalog, som findes i byggemarkeder og hos tømmerhandlere.

Få 3 Tømrertilbud Lolland tilbudFå 3 Tømrertilbud Lolland tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Lolland tilbud fra 3byggetilbud


Tilfældig tømrertilbud fra 4970

Byggefirmaet Wagner ApS
Fælledvej 2
4970 Rødby
CVR: 10068819
Hjemmeside
Norre Tømrer og Snedker ApS
Norrevej 1
4970 Rødby
CVR: 33060211
Hjemmeside
Henrik Hansen A/S
Nebbelundevej 17
4970 Rødby
CVR: 27526438
Hjemmeside