✅Tømrertilbud Maribo

  • Find 3 imponerende tømrer Maribo tilbud

  • Spar ca 46 % på en erfaren tømrer

  • Tømrertilbud - Du kan let indtaste din tømreropgave online

✅ Tømrer Maribo? Få her 3 godkendte og gratis tømrer tilbud

Find 3 utrolig gode tømrermestertilbud på f.eks. renovering af etageejendomme, indvendige gipsvægge, trapper i træ og stål eller fodpaneler. Du er landet på udbudsportalen Billighaandvaerker.dk, hvor du aldeles gratis kan bestille to-tre hammerfede tømrertilbud. Udvælg et af tilbuddene og få omkring 22 procent i prima rabat på din tømreropgave.
Send opgaveformularen lige nu og modtag 2-3 bedre tømrertilbud fra prekvalificerede tømrere. Det kan gøres på maks 5½ minut at beskrive din opgave i kontaktskemaet og sende den ind til videre behandling. Vi samarbejder med solide og kvalitetssikrede tømrerfirmaer i hele det ganske land - også i Maribo.
Vi har udvalgt dygtige og pålidelige tømrerfirmaer over hele det ganske land - også i Maribo. Det er helt gratis og uforpligtende at bruge vores tømrermester tjeneste. Find let anerkendte tømrerfirmaer her på siden Billighaandvaerker.dk.

3 tilbud tømrer Maribo: Alle vore tilknyttede partnere får lejlighed til at udforme tilbud

✅ Her er den skarpeste tømrerplatform online

Her er en tømrer tjeneste for landets boligejere, og vi er eksperter i at formidle tømrerservice. En energisk tømrer vil meget gerne ordne for eks. disse opgaver: tag udskiftninger. Dette danske hold af tømrerfirmaer er topmotiverede til at gå i gang, og vore brugere tjener penge på f.eks. tagrender, nedløb, udhæng og tagfod.
Lad dygtige tømrerfirmaer i Maribo (f.eks. M.N. Entreprise A/S) stå for opgaven. Dette alsidige hold af fagfolk står til din disposition, og mange forbrugere opnår et godt prisnedslag på for eks. bygningsrenovering. Tit er du ikke motiveret til selv at få fikset tømreropgaven - Svaret er at hente hele 3 overordentlig skarpe tømrertilbud.
I postnummer 4930 Maribo kan vi tilbyde dig hurtig tømrerservice og det er godtnok let og ligetil, at spare på håndværkerbudgettet (32%). Opdatér tømrerskemaet på kort tid, så får du tilsendt på kort tid 2-3 tiltalende pristilbud fra konkurrerende virksomheder. Spar penge på løsningen af en tømrer Maribo opgave.Sømbeslag til træsamlinger

Skal træsamlinger være særlig solide og stive, er det ikke nok med lim, som og skruer. Der må bygningsbeslag til. Til gengæld findes de i et væld af typer, der er bukket i forskellige faconer, så man kan finde et beslag til enhver tænkelig opgave, uanset om bjælker og lægter skal samles på den ene eller anden led.
Sømbeslag fremstilles i varmeforzinket eller på anden måde rustbeskyttet stålplade, typisk på 1,5 til 3,0 mm tykkelse. De er forsynet med 5 mm huller til søm eller skruer og kan desuden have et antal større huller til fastgøring med bolte eller med skruer og plugs i beton.
Den professionelle tømrer anvender sømbeslag til samling af bærende og skjulte træsamlinger, ikke mindst ved opførelse af tagkonstruktioner. Men også hjemmehåndværkeren kan med fordel bruge en række beslag til sine mindre ambitiøse byggeprojekter som f.eks. opførelse af et legehus, en carport eller pergola.

Kvit sømmene

Egentlig er betegnelsen sømbeslag misvisende, fordi de fleste fagfolk nu om stunder foretrækker at fastgøre beslagene med specialskruer. Førhen brugte man kamsøm, hvis skaft er forsynet med ringformede modhager. De gav en stor vedhæftning, men var samtidig næsten umulige at trække ud igen, hvis man havde monteret beslaget forkert.
Desuden fjedrede tømmeret under hammerens slag, så det var svært at slå sømmene i, De ulemper er man blevet kvit ved at erstatte sømmene med beslagsskruer, der straks bider fast i træet og bogstavelig talt trækker sig selv ned.
Forudsætningen er dog, at man har en elektrisk bore/skruemaskine til rådighed, og at den er forsynet med en sekskantet bit til en såkaldt Torx-kærv nr. 20. Beslagsskruerne skal have en skaftdiameter på 5 mm, der svarer til beslagenes huller, og deres længde bør være mellem 25 og 50 mm afhængig af træets dimensioner.

 ✅  

Indtil i dag d. 3. oktober 2023 havde vi faciliteret i nærheden af 25.000 løste tømreropgaver.
Tjenstvillige tømrerfirmaer fra postnr. 4930

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo
CVR: 17176994
www.bnbygge.dk

M.N. Entreprise A/S

V. Henriksens Vej 7
4930 Maribo
CVR: 24212254
www.mne.dk

Ringtved A/S

C. E. Christiansens Vej 3
4930 Maribo
CVR: 10224098
www.ringtvedas.dk

JM Entreprise

Skelstrupvej 4A
4930 Maribo
CVR: 38521209
Tlf. 80831158

Tømrermester v/ Martin Henrik Hansen

Vestre Landevej 5
4930 Maribo
CVR: 28907079
Tlf. 40548267

MT Construction ApS

Søvænget 13
4930 Maribo
CVR: 33049110
www.mtconstruction.dk

Wollesen Byg A/S

Kirkevejen 266
4930 Maribo
CVR: 39557320
www.wollesenbyg.dk

Bygmesteren Maribo ApS

Skelstrupvej 23
4930 Maribo
CVR: 39758717
Tlf. 20851925

BP-Partnere ApS

Lupinvej 13
4930 Maribo
CVR: 42726443