Tømrertilbud Maribo

  • Få 3 fortræffelige tilbud på tømrer Maribo
  • Spar ca 27 % på en kompetent tømrer
  • Billig tømrer - Betal ikke overpris

Få 3 Tømrertilbud Maribo tilbudFå 3 Tømrertilbud Maribo tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Maribo tilbud fra 3byggetilbud

Eksempler på veje
i postnummer 4930

Fornebyvej
Gl. Stationsvej
Vestre Landevej
Gl. Anderstrupvej
Lindehusvej
Blæsenborgparken
Søvænget
Rå Skovvej
Hunseby Kirkevej
Kirkestræde
Torvegade
Nellikevej
Havesangervej
Nørresøparken
Kirstinelundsvej
Banevej
Bryggervej
Søndervænget
Margrethehusene
Ryde Stationsvej

Tømrer Maribo? Få her 3 godkendte og gratis tømrer tilbud

Her på vores side kan du supernemt, og helt gratis, indhente tilbud på udførelse af tømrer arbejde i Maribo. Du bruger bare 4½ minut, mere eller mindre, på at udfylde en tekst omkring, hvad du ønsker udført. Denne del er 100 % gratis - vi tager intet for at formidle kontakten.
Forvent at det tager ca. 28-42 timer for vores tilknyttede tømrere og tømrermestre at reagere, og beregne en god pris på opgaven, så de kan give deres tilbud. Gennemgå tilbuddene og vælg det der passer dig bedst. Vores tømrer Maribo eksperter har stor erfaring og ekspertise i alle former for tømrerarbejde.
Få den rigtige løsning, til den fordelagtig pris. Så nemt, hurtigt og omkostningsfrit er det, for dig, at modtage tra tilbud via vores gratis service i Maribo - eller andre steder på Lolland. Samtidig kan du spare op til 24 % på tømrer arbejdet. Indsend din tømreropgave til os allerede i dag - vi venter på den ;-)

Sømbeslag til træsamlinger

Skal træsamlinger være særlig solide og stive, er det ikke nok med lim, som og skruer. Der må bygningsbeslag til. Til gengæld findes de i et væld af typer, der er bukket i forskellige faconer, så man kan finde et beslag til enhver tænkelig opgave, uanset om bjælker og lægter skal samles på den ene eller anden led.
Sømbeslag fremstilles i varmeforzinket eller på anden måde rustbeskyttet stålplade, typisk på 1,5 til 3,0 mm tykkelse. De er forsynet med 5 mm huller til søm eller skruer og kan desuden have et antal større huller til fastgøring med bolte eller med skruer og plugs i beton.
Den professionelle tømrer anvender sømbeslag til samling af bærende og skjulte træsamlinger, ikke mindst ved opførelse af tagkonstruktioner. Men også hjemmehåndværkeren kan med fordel bruge en række beslag til sine mindre ambitiøse byggeprojekter som f.eks. opførelse af et legehus, en carport eller pergola.

Kvit sømmene

Egentlig er betegnelsen sømbeslag misvisende, fordi de fleste fagfolk nu om stunder foretrækker at fastgøre beslagene med specialskruer. Førhen brugte man kamsøm, hvis skaft er forsynet med ringformede modhager. De gav en stor vedhæftning, men var samtidig næsten umulige at trække ud igen, hvis man havde monteret beslaget forkert.
Desuden fjedrede tømmeret under hammerens slag, så det var svært at slå sømmene i, De ulemper er man blevet kvit ved at erstatte sømmene med beslagsskruer, der straks bider fast i træet og bogstavelig talt trækker sig selv ned.
Forudsætningen er dog, at man har en elektrisk bore/skruemaskine til rådighed, og at den er forsynet med en sekskantet bit til en såkaldt Torx-kærv nr. 20. Beslagsskruerne skal have en skaftdiameter på 5 mm, der svarer til beslagenes huller, og deres længde bør være mellem 25 og 50 mm afhængig af træets dimensioner.

Få 3 Tømrertilbud Maribo tilbudFå 3 Tømrertilbud Maribo tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Maribo tilbud fra 3byggetilbud


Lokal tømrertilbud fra postnummer 4930

Tømrermester Claus Wede
Maglemervej 85
4930 Maribo
CVR: 34448116
Hjemmeside
JM Entreprise
Skelstrupvej 4A
4930 Maribo
CVR: 38521209
Hjemmeside
Sydbyg Tømrer 6 Snedker Enterprise ApS
Rødbyvej 75
4930 Maribo
CVR: 35835180
Hjemmeside