Tømrertilbud Maribo

  • Få 3 førsteklasses tilbud på tømrer Maribo
  • Spar omkring 14 procent på en engageret tømrer
  • Billig tømrer - kompetente fagfolk er klar til opgaven

Postnummer 4930
vejnavne

Haldsvej
Anker Jørgensens Vej
Boisens Vej
Raahavevej
Gl. Anderstrupvej
Søvej
Lucernevej
Torvet
Hunseby Kirkevej
Ryde Stationsvej
Engvej
Nørregade
C. E. Christiansens Vej
Bregnevej
Blæsenborgparken
Vestre Landevej
Østre Boulevard
Hestehavevej
Spejdervænget
Blæsenborg Allé

Tømrer Maribo? Få her 3 godkendte og gratis tømrer tilbud

Find 3 utrolig gode tømrermestertilbud på f.eks. renovering af etageejendomme, indvendige gipsvægge, trapper i træ og stål eller fodpaneler. Du er landet på udbudsportalen Billighaandvaerker.dk, hvor du aldeles gratis kan bestille to-tre hammerfede tømrertilbud. Udvælg et af tilbuddene og få omkring 22 procent i prima rabat på din tømreropgave.
Send opgaveformularen lige nu og modtag 2-3 bedre tømrertilbud fra prekvalificerede tømrere. Det kan gøres på maks 5½ minut at beskrive din opgave i kontaktskemaet og sende den ind til videre behandling. Vi samarbejder med solide og kvalitetssikrede tømrerfirmaer i hele det ganske land - også i Maribo.
Vi har udvalgt dygtige og pålidelige tømrerfirmaer over hele det ganske land - også i Maribo. Det er helt gratis og uforpligtende at bruge vores tømrermester tjeneste. Find let anerkendte tømrerfirmaer her på siden Billighaandvaerker.dk.

Sømbeslag til træsamlinger

Skal træsamlinger være særlig solide og stive, er det ikke nok med lim, som og skruer. Der må bygningsbeslag til. Til gengæld findes de i et væld af typer, der er bukket i forskellige faconer, så man kan finde et beslag til enhver tænkelig opgave, uanset om bjælker og lægter skal samles på den ene eller anden led.
Sømbeslag fremstilles i varmeforzinket eller på anden måde rustbeskyttet stålplade, typisk på 1,5 til 3,0 mm tykkelse. De er forsynet med 5 mm huller til søm eller skruer og kan desuden have et antal større huller til fastgøring med bolte eller med skruer og plugs i beton.
Den professionelle tømrer anvender sømbeslag til samling af bærende og skjulte træsamlinger, ikke mindst ved opførelse af tagkonstruktioner. Men også hjemmehåndværkeren kan med fordel bruge en række beslag til sine mindre ambitiøse byggeprojekter som f.eks. opførelse af et legehus, en carport eller pergola.

Kvit sømmene

Egentlig er betegnelsen sømbeslag misvisende, fordi de fleste fagfolk nu om stunder foretrækker at fastgøre beslagene med specialskruer. Førhen brugte man kamsøm, hvis skaft er forsynet med ringformede modhager. De gav en stor vedhæftning, men var samtidig næsten umulige at trække ud igen, hvis man havde monteret beslaget forkert.
Desuden fjedrede tømmeret under hammerens slag, så det var svært at slå sømmene i, De ulemper er man blevet kvit ved at erstatte sømmene med beslagsskruer, der straks bider fast i træet og bogstavelig talt trækker sig selv ned.
Forudsætningen er dog, at man har en elektrisk bore/skruemaskine til rådighed, og at den er forsynet med en sekskantet bit til en såkaldt Torx-kærv nr. 20. Beslagsskruerne skal have en skaftdiameter på 5 mm, der svarer til beslagenes huller, og deres længde bør være mellem 25 og 50 mm afhængig af træets dimensioner.

Maribo tømrertilbud eksempel:

Tømrermester Claus Wede
Maglemervej 85
4930 Maribo
CVR: 34448116
Hjemmeside
JM Entreprise
Skelstrupvej 4A
4930 Maribo
CVR: 38521209
Hjemmeside
HVH Entreprise ApS
Hjulsporet 11-13
4930 Maribo
CVR: 13917302
Hjemmeside