Tømrertilbud Nørresundby

  • Få 3 fede tilbud på tømrer Nørresundby
  • Spar omkring 17 pct på en prekvalificeret tømrer
  • Billig tømrer - Spar tid - brug vores tjeneste

Eksempler på veje
fra Nørresundby

Kirke Alle
Lars Dyrskøts Vej
Niels Lykkes Gade
Lindholm Vænge
Østre Fælledvej
Gyldenlakvej
Bakkelygade
Kystvejen
Vangen
Sanglærkevej
Sandagervej
Lindholmsvej
Vestervang
Jørgen Berthelsens Vej
Anemonevej
Møllevej
Klitrosevej
Bertel Holts Vej
Arkildsdal
Hjørring Landevej

Find en effektiv tømrer Nørresundby - Få 3 tilbud

I løbet af to-fire dage kontakter de tre udvalgte tømrerfirmaer dig med deres pragtfulde pristilbud. Udnyt vores helt gratis portal nu og spar hurtigt 25 procent. Spar nemt tid og penge på en kompetent og kvalitetssikret specialist i 9400 Nørresundby.
Håndværkerportalen Billighaandvaerker.dk er en både nem og nyttig internet tømrerservice, der tilbyder at indhente tilbud på tømrerarbejde. I løbet af få arbejdsdage kontakter de 3 bedst egnede tømrervirksomheder dig med deres seriøse pristilbud. Det tager kun 7 min at indlægge opgaven i formularen og sende den ind til videre behandling.
Det varer kun 7½ minut at oplyse om opgaven i tømrerskemaet og sende den ind til Billighaandvaerker.dk. Vi sender 3 mega gode tømrer tilbud på f.eks. om- og tilbygninger, udskiftning af vindskeder, indretning af erhvervslokaler eller indretning af butikslokaler. Her kan du spare penge på en velrenommeret og fleksibel tømrer i 9400 Nørresundby.

Lyddæmpning i træhuse

Tilfredsstillende lydforhold kræver tilstrækkelig dæmpning af luftlyd (tale, musik) og et lavt trinlydniveau. For interne etageadskillelser i f.eks. enfamiliehuse og rækkehuse er der ingen krav. Nedenfor beskrives hvorledes man enkelt kan sikre rimelige lydforhold.
Boligadskillende etageadskillelser skal ifølge Bygningsreglementet overholde kravene til lydklasse C i DS 490 Lydklassifikution af boligen. Herudover anbefales det i SBi-Anvisning 216 om Bygningsreglement 2008, at man for lette etageadskillelser (masse under 250 kg/m3) opfylder supplerende krav til lydisolation ved lave frekvenser.
Særligt trinlydkravet kan være svært at overholde i lette konstruktioner. I det følgende beskrives, hvilke tiltag der kan benyttes for at forbedre lydisolationen for lette etageadskillelser.

Brandkrav og lyddæmpning

Etageadskillelser mellem boliger skal opfylde kravene til REI 60 og i de fleste tilfælde have klasse 1 overflade. Det kan f.eks. opnås ved at anvende 2 lag 15 mm brandgips på loftet, idet konstruktionen da vil være brandbeskyttet i 60 minutter.
Konstruktionsnormerne stiller krav til nedbøjningen samt krav, der skal sikre mod ubehagelige vibrationer ved gang. Der accepteres normalt mindre stivhed af interne etageadskillelser. Vejledning findes i DS/EN 1995 om trækonstruktioner og DS/EN 1990 om projekteringsgrundlag, begge med tilhørende nationale anekser.
I begge tilfælde sikrer nettet også mod indtrængning af insekter bag facadebeklædningen. Højden på spæret i udhænget kan reduceres meget.

Tømrerfirmaer Nørresundby eksempel:

Rejnar Jensen Tømrer & Snedkerfirma
Tagholm 2
9400 Nørresundby
CVR: 26224616
www.rejnarjensen.dk
Toppenberg H.O.K ApS
Sundsholmen 9
9400 Nørresundby
CVR: 10323002
www.toppenberg-hok.dk
Aardestrup Byg & Montage
Gammel Kongevej 52
9400 Nørresundby
CVR: 29707170
www.aardestrup.dk