Tømrertilbud Nakskov

  • Få 3 skræddersyede tilbud på tømrer Nakskov
  • Spar let 14 % på en autoriseret tømrer
  • Billig tømrer - Det er 100% gratis og uforpligtende

Veje 4900 Nakskov

Miljøvej
Bregnevej
Fortunavej
Svingels Allé
Gallemosevej
Langesø Tværvej
Lindevej
Smalbyvej
Ullerslevvej
Dyssevej
Højrebyvej
Bellisvej
Barneholmvej
Strandfogedvej
Løvefod
Tulipanvej
Paradisvænget
Mælkebøttevej
Vandværksvej
Erlingsvej

Billig tømrer Nakskov - Spar 25 % - Få 3 gratis tilbud

Udfyld kontaktformularen på mindre end 5 minutter allerede i dag og få 3 gennemarbejdede tilbud - gratis og uforpligtende på dit tømrer arbejde i Nakskov. Det er ligegyldigt om opgaven er lille eller stor - vi behandler dem alle ens. Spar op til 38% på en professionel tømrer eller tømrermester i Nakskov.
Maksimalt 3 tømrervirksomheder i vores netværk får lov at byde på din tømrer opgave. På den måde sikrer vi, at du ikke får 10-20 henvendelser fra tømrere fra nær og fjern, der gerne vil have fingre i din tømrer opgave. Vi finder de 3 bedst egnede tømrermestre og tømrer Nakskov fagfolk til netop din tømrer opgave.
Skal du have nyt tag, nye vinduer, nye døre, en ny garage eller noget helt andet, så lad os helt gratis finde 3 konkurrencedygtige tilbud på opgaven. Indsend din tømreropgave til Billighaandvaerker.dk på under otte minutter og få 3 konkrete tilbud i Nakskov på ca 30 timer.

Bøsninger til tynde plader

Til vægge og lofter af tynde træfiber- eller gipsplader kan man ikke benytte almindelige ekspanderende bøsninger. Her må ophængning af skabe, reoler, billeder og lignende klares med specielle bøsninger, der udvider sig og danner et modhold på bagsiden af pladen.
Disse typer bøsninger kaldes under et for hulrumsbefæstigelser. Uanset hvilken type hulrumsbefæstigelse man anvender, er det vigtigt, at den har en længde, der passer til pladens tykkelse. På bøsningernes emballage er altid anført, hvilken størrelse hul, de kræver.
Det borede hul kan syne for lille, men det er også afpasset så snært, at bøsningen kommer til at sidde stramt. Bøsningen presses helt til bunds i hullet med håndkraft. Eventuelt kan den hjælpes på vej med et forsigtigt hammerslag. Skruestørrelse skal være som anbefalet på pakningen, og iskruning bør foretages med håndskruetrækker - ikke skruemaskine.

Typer af bøsninger

De efterfølgende typer, hvoraf flere kan leveres med øsken eller krog i stedet for almindeligt skruehoved, dækker de fleste behov for fastgørelse på pladevægge og -lofter:
Rosetbøsningen danner en knude bag på pladen, når dens skrue spændes til. Bøsningen fås til pladetykkelser fra 9 mm til 26 mm og kan tåle belastninger på op til 50 kg i en 13 mm gipsplade.
Universalbøsningen folder sig ud på pladens bagside, når skruen strammes til. Bøsningen fremstilles i fem størrelser til pladetykkelser fra 5 mm til 32 mm.
Kipbøsningen er specielt egnet til loftophængning. Bøsningens modhold klappes ind mod skruen og stikkes op gennem hullet. På pladens bagside vil modholdet falde ud tværs over hullet og stramme til mod pladens bagside, når skruen spændes.

Eksempler på Nakskov tømrertilbud

Svanekær tømrer og snedker ApS
Rolandsvej 4
4900 Nakskov
CVR: 30523679
Hjemmeside
K. Damsted ApS
Perlestikkergade 13
4900 Nakskov
CVR: 87592413
Hjemmeside
Effektiv Bygge -& Skadeservice A/S
Løjtoftevej 27
4900 Nakskov
CVR: 29817928
Hjemmeside