Tømrertilbud Nordsjælland

  • Få 3 udmærkede tilbud på tømrer Nordsjælland
  • Spar op til 26 procent på en velrenommeret tømrer
  • Billig tømrer - Opnå gode rabatter - 17 %

Eksempler på
vejnavne i 3120

Vænget
Tårnfalkevej
Nordkrogen
Løvsangervej
Spættevej
Dr Mølle Strandvej
Hellebjergvej
Bogfinkevej
Rågevej
Højvejen
Slåenvej
Ternevej
Tornsangervej
Munkerup Strandvej
Dalsvinget
Petersborgvej
Holtesgårdvej
Vestervang
Uglevej
Hejrevej

Spar 25% på en tømrer Nordsjælland med 3 tilbud - gratis!

Benytter du ovennævnte fuldstændig gratis tømrertjeneste, får du omkring 21 pct. i super prisafslag på tømrermesterarbejdet. Få 3 virkelig gode tømrermestertilbud på f.eks. fodpaneler, nye vindskeder, udskiftning af vinduer eller nyt køkken. Lad faglærde og grundige fagfolk i Nordsjælland byde på din tømrer opgave.
Betal ikke tårnhøj for en dygtig tømrermester i Nordsjælland. Det kan gøres på under 6½ minut at beskrive opgaven i tømrermesterskemaet og indsende den til Billighaandvaerker.dk. Det er hurtigt at sammenligne tømrerfirmaer online og få i nærheden af 21 procent i favorabel rabat.
Inden for få arbejdsdage kontakter de tre bedste tømrerfirmaer dig med deres fordelagtige tømrertilbud. Få let kontakt til arbejdsvillige tømrerfirmaer her på webportalen Billighaandvaerker.dk. Det er enkelt at sammenligne tømrerfirmaer online og tjene rundt regnet 21 procent i fast rabat.

Ødelagte fyldninger

Det forekommer, at fyldinger flækker, på trods af at de sædvanligvis er lavet af gode sorteringer træ. Nogle gange kan det lade sig gøre at lime skaden. Fyld kun lim i selve revnen. Fyldingen må ikke limes fast i rammen. Med nogle tildannede klodser, kiler og skruetvinger kan man som regel tvinge fyldingen sammen, mens limen tørrer.
I værste fald må man først fastlime klodser på hver side af revnen, så der er noget at spænde på med et par skruetvinger. Klodserne må fjernes med stemmejern og døren males. Hvis ikke det lader sig gøre at tvinge og lime delene sammen, og på den måde lukke revnen, kan man i stedet skære nogle tynde lister med et trekantet tværsnit.
Det må gøres på en bordrundsav, hvor klingen kan kæntres. Listerne limes i revnen fra hver side af fyldingen. Bank dem ind samtidig og lad limen tørre. Til sidst skæres overskuddet af med et stemmejern, og der slibes.

Reparation af fyldninger

Til en malet dør kan der blot bruges fyrrelister som fyld til revnen, men i mange gamle huse findes fx en smuk hoveddør af ædeltræ, som ikke er malet. Det kan være eg, mahogni, valnød osv. Hertil må der findes træ til listerne, der ligner det oprindelige i fyldingen.
Med lidt omhu kan reparationen laves ganske flot, omend ikke usynlig, og hoveddøren kan blive vindtæt igen. Fyldinger med så store skader at de ikke kan reddes på de nævnte måder, kan ofte udskiftes. Igen er man bedst stillet med en malet dør.
Rammerne som fastholder fyldingerne, har ofte en profileret kant, der slutter mod fyldingen med en kvartstaf. En overfræser kan skære profilens runding bort om hele fyldingen med et 4 mm notfræsejern. Helt ude i hjørnerne bruges et stemmejern. Når rundingen er borte, kan fyldingen fjernes. En ny fylding kopieres efter den gamle på et snedkeri, som har værktøjet til det.

Faglærde tømrerfirmaer i postnr. 3120

Preben Jan Petersen
Åsvinget 12
3120 Dronningmølle
CVR: 26611776
Tømrerfirmaet Lars Miller
Villingerødvej 65
3120 Dronningmølle
CVR: 25336070
Rudersdal Byg
Munkerup Strandvej 16
3120 Dronningmølle
CVR: 20389478
Tlf. 40784334