Tømrertilbud Nykøbing

  • Få 3 udsøgte tilbud på tømrer Nykøbing
  • Spar ca 12 procent på en udvalgt tømrer
  • Billig tømrer - Du kan spare tid og penge

Postnummer 4800
vejnavne

Baagøesgade
Haneborgvej
Energivej
Diskovej
Agrovej
Brogade
Anholtvej
Birkedalsvej
Ellekrattet
Egevænget
Grønsundsvej
Fjordvej
Dortheavej
Bygaden
Hannenovvej
Engdalen
Gyvelvej
Granvænget
Bøgevej
Grønnegade

Få nemt 3 skræddersyede tilbud på tømrer Nykøbing

Oplys os om din tømreropgave i tømrermesterformularen (det kan gøres på cirka 8½ minut). Undgå at betale for meget for en kvalitetssikret tømrermester i Nykøbing. Erfarne tømrere laver fx disse opgaver: eftersyn af villaen, montering af døre og vinduer, opførsel af overdækninger og nyt køkken.
På 2-3 arbejdsdage kontakter de tre mest engagerede tømrerfirmaer dig med deres konkrete tilbud. Vi skaffer kun tilbud ved troværdige tømrerfirmaer, og dermed er du garanteret ordentligt tømrerarbejde fra start til slut. Bestil nemt den skarpeste pris på en tømreropgave på cirka 46 timer.
Slip for at betale overpris for en bundsolid tømrermester i Nykøbing. Udse et af tilbuddene og få mindst 17% i bedre rabat på din tømreropgave. Modtag 3 enormt gode tømrermestertilbud på for eksempel boligbyggeri, modernisering af bad eller levering af døre og vinduer.

Bøsninger, der holder skruen fast

I tynde plader, hårde konstruktioner som beton og mursten. eller i sprøde materialer som puds og mørtel mellem murstenene, kan det være svært at få skruen til at bide ordentligt fast. Sådanne steder er det nødvendigt at bore et hul i materialet og sætte en bøsning i det.
Når skruen derefter skrues i, udvider bøsningen sig eller holder imod på materialets bagside, så den sidder urokkelig fast og giver god fastgøring af skruen. Der findes mange slags bøsninger eller plugs til lige så mange forskellige formål, hvor forhold som materialets art og tykkelse samt belastning er afgørende for valg af den rigtige type til opgaven.
Desuden skal bøsningens og skruens dimensioner passe til hinanden. Det første ciffer er skruens diameter og de efterfølgende dens længde, begge i millimeter. Møtrikker og spændeskiver føres i dimensioner, der passer til skruerne.

Plast eller stål

De fleste bøsninger er fremstillet af plast og egner sig til montering af lettere ting. De fås i diametre fra 4-40 mm og er velegnet til belastninger på op omkring 100 kg. Der er ret stor forskel på, hvordan plastbøsninger fungerer. Nogle udvider sig (ekspanderer) mere i bunden af borehullet end ved åbningen.
Derved kan de tåle en særlig stor belastning, fordi kraftpåvirkningen altid vil være størst i bunden af hullet. Såfremt bøsningens udvidelse fortrinsvis sker ved åbningen, øges risikoen for revner og beskadigelser i betonens yderste lag, i pudslaget og eventuelle fliser.
Ved fastgøring af tungere emner benyttes murbøsninger af stål, der kan være fra 4 mm til omkring 40 mm i diameter. Hærdede blå stålhager til fastgørelse og ophængning i hårde materialer som beton og murværk. Længder: 30-80 mm Tykkelser: 2,9-5,0 mm.

Lokale tømrerfirmaer i 4800 Nykøbing

Philip Pilemand Tømrer og Snedker ApS
Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F
CVR: 28711700
www.pilemand.as
Tømrer Torbens Byg og Service
Østerbrogade 116
4800 Nykøbing F
CVR: 25209206
www.torbens-byg.dk
Tj T´Mreren
Slotsgade 34 B
4800 Nykøbing F
CVR: 25250117
www.tj-tmreren.dk