Tømrertilbud Odense

  • Få 3 bæredygtige tilbud på tømrer Odense
  • Spar let 12 pct på en professionel tømrer
  • Billig tømrer - Opnå gode rabatter - 27 %

Få 3 Tømrertilbud Odense tilbudFå 3 Tømrertilbud Odense tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Odense tilbud fra 3byggetilbud

Vejnavne i
postnummer 5000

Aurikelvej
Dronningensgade
Fisketorvet
Drejøgade
Gyldenløvesgade
Ejlskovsgade
Hans Jensens Stræde
Glentevej
Bordingsvej
Grønlandsgade
Fredensgade
Dansestræde
Havnegade
Bispevænget
Egebæksvej
Englandsgade
Fænøvænget
Claus Bergs Gade
Falen
Finlandkaj

Søger du billig tømrer Odense? Få 3 fine tilbud på 2 dage

Man kan hurtigt komme til at betale alt for meget for at få udført tømrer arbejde i Odense. Vi putter 3 rigtigt gode pristilbud, lige under næsen på dig. Og vi gør det gladeligt helt gratis. Sammenlagt tager det et par dage. Men i virkerligheden tager det ikke længere tid end den tid det tager dig at udfylde webformularen.
Når den er udfyldt, vil du nemlig modtage, og have mulighed for at sammenligne, 3 relevante og attraktive tilbud. Hvilket tilbud der er bedst, altså godt nok til at skulle ind i varmen, vælger du helt selv. Uden at det går din næse forbi! Få ordnet dit slidte hus i Odense med 3 konkrete og billige tømrer tilbud.
Vores tilknyttede tømrer Odense firmaer værdsætter en god dialog med kunden, for at sikre det bedste resultat og en glad og tilfreds kunde. De lytter til dine behov og ønsker, og sørger for at udføre et godt og professionelt stykke tømrer arbejde hver eneste gang. De går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Skjulte samlebeslag

Skjulte samlebeslag giver en fuldstændig usynlig samling af bjælker i samme niveau, f.eks. mellem rem og spær. Det gør beslaget særlig benyttet ved opførelse af udestuer, carporte og pergolaer. Beslaget består af to dele. Den ene, der har form som en skinne, skrues på spærenden, mens den anden del, der fungerer som et spor, fastgøres på remmen.
Derefter kan spærets beslagshalvdel skubbes sidelæns ind i den anden halvdel på remmen. Til fastgørelse af skjulte samlebeslag skal bruges spunskruer på 5x80 mm i spær og 5x50 min eller 5x80 mm i remmen, afhængig af dens tykkelse.
Universalbeslag kan have forskellig udformning. De kan bruges til alle samlinger mellem krydsende tømmer. Beslagene er fra 100 til 190 mm høje. De anvendes altid som par bestående af en venstre og en højre udgave, der anbringes diagonalt i hver samling.

Tagåseankre, normplader og gerberbeslag

Tagåseankre anvendes mest i tagkonstruktioner men kan også bruges til alle krydssamlinger på samme måde som universalbeslaget. Der benyttes to diagonalt anbragte ankre til hver samling, nemlig en højre og venstre udgave.
Normplader er gode at have ved hånden, når to stykker træ skal samles i forlængelse af hinanden, eksempelvis i spærkonstruklíoner. Der er omkring et halvt hundrede forskellige dimensioner at vælge mellem med bredder fra 20 til 120 mm og længder fra 100 til 380 mm.
Gerberbeslag købes som sæt bestående af en venstre og en højre halvdel. De bruges blandt andet til samling af tagåse i større længder. Beslagene fås i flere udførelser og til forskellige dimensioner tømmer.

Få 3 Tømrertilbud Odense tilbudFå 3 Tømrertilbud Odense tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Odense tilbud fra 3byggetilbud


Udvalgt tømrertilbud fra postnummer 5000

CS Tømrer og Montage
Kløvervænget 14 D
5000 Odense C
CVR: 28939094
Hjemmeside
Tømrermester Ulrik Heyman ApS
​Ny Kongevej 39
5000 Odense
CVR: 38166794
Hjemmeside
Dansbo Entreprise A/S
Østerbro 10
5000 Odense C
CVR: 29392315
Hjemmeside