Tømrertilbud Odense

  • Få 3 ekstraordinære tilbud på tømrer Odense
  • Spar omkring 28 procent på en topmotiveret tømrer
  • Billig tømrer - Der er penge at spare (15 procent)

Eksempler på
vejnavne i 5000

H.C. Andersens Gade
Femkanten
Fabersgade
Blomsterbakken
Blæsenborg
Bjørnøvænget
Bjerregaardsvej
Gammel Glentevej
Bordingsvej
Brogade
Hans Svanings Vej
Gyldenløvesgade
Drosselvej
Albanigade
Christiansvænget
Asylgade
Carl Lunds Vej
Guldbergsvej
Bredstedgade
Bastholmvænget

Søger du billig tømrer Odense? Få 3 fine tilbud på 2 dage

Brug os i dag og spar penge på en fleksibel og lokal specialist i 5000 Odense. Vi arbejder kun sammen med godkendte tømrervirksomheder, og derfor garanterer vi for ordentligt tømrerarbejde hver gang. Anvend vores helt gratis tjeneste her og spar ca 12%.
Styr uden om udygtige firmaer - Benyt dig af denne godkendte webside Billighaandvaerker.dk i stedet. Vi leverer 3 særdeles gode tømrer tilbud på f.eks. ombygning af erhvervslokaler, udskiftning af vindskeder, nyt trægulv eller trapper i træ og stål. En fuldstændig gratis og professionel tømrerhjælp fra Billighaandvaerker.dk til dig.
Savner du en dygtig og potentiel tømrermester i postnummer 5000 Odense?. Sammenlign enkelt tømrerfirmaer online og få i nærheden af 12 procent i flot rabat. Du er landet på tømrersiden Billighaandvaerker.dk, hvor du på bare 3 minutter kan modtage 2-3 bedre tømrertilbud.

Skjulte samlebeslag

Skjulte samlebeslag giver en fuldstændig usynlig samling af bjælker i samme niveau, f.eks. mellem rem og spær. Det gør beslaget særlig benyttet ved opførelse af udestuer, carporte og pergolaer. Beslaget består af to dele. Den ene, der har form som en skinne, skrues på spærenden, mens den anden del, der fungerer som et spor, fastgøres på remmen.
Derefter kan spærets beslagshalvdel skubbes sidelæns ind i den anden halvdel på remmen. Til fastgørelse af skjulte samlebeslag skal bruges spunskruer på 5x80 mm i spær og 5x50 min eller 5x80 mm i remmen, afhængig af dens tykkelse.
Universalbeslag kan have forskellig udformning. De kan bruges til alle samlinger mellem krydsende tømmer. Beslagene er fra 100 til 190 mm høje. De anvendes altid som par bestående af en venstre og en højre udgave, der anbringes diagonalt i hver samling.

Tagåseankre, normplader og gerberbeslag

Tagåseankre anvendes mest i tagkonstruktioner men kan også bruges til alle krydssamlinger på samme måde som universalbeslaget. Der benyttes to diagonalt anbragte ankre til hver samling, nemlig en højre og venstre udgave.
Normplader er gode at have ved hånden, når to stykker træ skal samles i forlængelse af hinanden, eksempelvis i spærkonstruklíoner. Der er omkring et halvt hundrede forskellige dimensioner at vælge mellem med bredder fra 20 til 120 mm og længder fra 100 til 380 mm.
Gerberbeslag købes som sæt bestående af en venstre og en højre halvdel. De bruges blandt andet til samling af tagåse i større længder. Beslagene fås i flere udførelser og til forskellige dimensioner tømmer.

Eksempler på tømrerfirmaer fra 5000 Odense

Fruens Bøge Tømrer & Snedker
Falen 21 A
5000 Odense C
CVR: 33827067
www.facebook.com/fruensboege
Dansbo Entreprise A/S
Østerbro 10
5000 Odense C
CVR: 29392315
www.dansboentreprise.dk
Tømrermester Ulrik Heyman ApS
​Ny Kongevej 39
5000 Odense
CVR: 38166794
www.ulrikheyman.dk