Tømrertilbud Silkeborg

  • Få 3 nyttige tilbud på tømrer Silkeborg
  • Spar hutigt 25 procent på en bundsolid tømrer
  • Billig tømrer - Håndværksarbejde - spar tid og penge

Postnummer 8600
vejnavne

Merianvej
Mørksøvej
Istedvej
Kælkebakkevej
Katlasvej
Mølledamsgade
Møllebækken
Nørrebakken
Møgeløvej
Møllegade
Karlskronavej
Helletoften
Hvidkløver
Mælkevejen
Kragelundtoften
Hesselhus
Lynggårdsstien
Løvstikkevej
Holbergsgade
Kejlstruphøjvej

Tømrer Silkeborg - Indsend din opgave - Få 3 tilbud

Vi samler gratis 3 fortræffelige tilbud på dit tømrerproblem i Silkeborg fra ansvarsbevidste tømrere. Her kan du hurtigt sammenligne firmaer online og sikre sig ca 32% i favorabel rabat. Vi skaffer udelukkende tilbud hos velrenommerede tømrervirksomheder, og derfor garanterer vi for flot udført tømrerarbejde fra start til slut.
Du har ramt siden Billighaandvaerker.dk - stedet hvor du på ca 8 minutter kan modtage 2-3 optimale tømrertilbud. Vi arbejder tæt sammen med topmotiverede og engagerede tømrerfirmaer i hele det ganske land - også i Silkeborg. Vi opsporer gratis de bedste tilbud på dit tømrerproblem i Silkeborg.
Det er hurtigt at sammenligne firmaer online og sikre sig ca 32 pct i kontant rabat. Vi opsporer udelukkende tilbud hos veletablerede tømrerfirmaer, og derfor indestår vi for seriøst tømrerarbejde hver gang. Send kontaktformularen på ingen tid og modtag 3 fortræffelige tømrertilbud fra autoriserede tømrere.

Kipsamling

Ved sadeltage skal bjælkespærerne mødes på en kiprem. Remmen kan være understøttet af en væg eller være en bjælke, der spænder mellem søjler eller tværvægge. Spærene fastgøres til remmen med beslag, f.eks. spærankre, der kan overføre vindsuget på taget til overføre trykket fra egenlast og snelast til remmen, hvis ikke tværtrykstyrken af vederlagsarealet mellem spær og rem er tilstrækkeligt.
Man kan om nødvendigt gøre vederlaget større med en vandret planke. Forskydning i skiven, hidrørende fra vind mod gavlen, skal overføres til remmen - og derfra til de langsgående vægge. Af hensyn til pladebeklædningen på spærene er det normalt mest hensigtsmæssigt at spærene står i samme plan på begge sider af kippen. De kan da holdes sammen med en hulplade eller et stykke trækbånd.

Skivevirkníng i tagunderlag

Når et tagpaptag afsluttes med en tagrytter, afstives kanten af tagunderlaget af planken, der bærer tagrytteren. Forskydningen overføres til remmen via et antal krydsfinerskot, der foroven afsluttes med en tildannet planke, der sikrer at forskydningen kan overføres fra tagunderlaget til skottet.
Hvis skot ikke placeres ved gavlene, må den tildannede planke af hensyn til ventilationen højst være halvt så lang som spærafstanden. Når der benyttes fisk til at sikre ventilationen ved et fast undertag eller tagpaptag, benyttes en gennemgående kipstringer, der er tildannet så træpladen på begge sider kan fastgøres til den.
Den fastholder pladekanterne i alle retninger. Forskydningen overføres til kipremmen med et antal krydsfinerskot, som kipstringeren fastgøres til. Når loftbeklædningen anvendes som skive, overføres forskydning direkte til kipremmen.

Udvalgt tømrertilbud fra postnummer 8600

Balle Tømrerfirma
Sinding Hedevej 115
8600 Silkeborg
CVR: 31780489
Hjemmeside
Grauballe Snedker- og Tømrerforretning
Åhavevej 50
8600 Silkeborg
CVR: 16571849
Hjemmeside
TMS Byggeteknik ApS
Valdemarsgade 27
8600 Silkeborg
CVR: 37039527
Hjemmeside