Tømrertilbud Sjælland

  • Få 3 tiltalende tilbud på tømrer Sjælland
  • Spar ca 29 % på en kompetent tømrer
  • Billig tømrer - Vi har åbent døgnet rundt

Eksempler på veje
i postnummer 4160

Hedevej
Enghavevej
Torpe Mosevej
Fasanvænget
Spragelsevej
Birkevangen
Industrivej
Valmosevej
Parcelvej
Ellekærvej
Kærvej
Slettevej
Søgårdsvej
Kalklejevej
Tvedevej
Galgebakken
Gartnervænget
Blegebjergvej
Nyvangsvej
Bjergbakken

Få 3 gratis tømrer Sjælland tilbud - spar op til 30 procent!

Indtast din tømreropgave i opgaveskemaet på omkring 8 min (så er det klaret). Find hurtigt veletablerede tømrerfirmaer her på netportalen Billighaandvaerker.dk. Autoriserede tømrere laver blandt andet disse opgaver: indvendige gipsvægge, indretning af erhvervslokaler, bygningsrenovering og eftersyn af villaen.
På Billighaandvaerker.dk kan du enkelt sammenligne tilbud på tømrerarbejde online og sikre dig henved 29 pct i stærk rabat. Du har ramt tømrersiden Billighaandvaerker.dk - siden hvor man nemt kan få 2-3 favorable tømrertilbud. På 2-4 hverdage kontakter de tre bedste tømrerfirmaer dig med deres stærke specialtilbud.
Beskriv opgaven i tømrerformularen lige nu og modtag 3 ypperlige tømrer tilbud fra faguddannede tømrere. Find arbejdsvillige tømrerfirmaer her på onlineportalen Billighaandvaerker.dk. Opret tømreropgaven i tekstformularen på cirka 8 minutter (så kort tid tager det).

Gulvplader og vægplader

Gulvplader lægges som undergulv på strøer. Pladerne måler som oftest 61 x 240 cm, svarende til en afstand mellem strøerne på 60 cm, og de samles kant mod kant ved hjælp af fer og not. Gulvpladerne, der er 22 mm tykke, fås også fremstillet med vandfast lim beregnet til vådrum.
Vægplader er 12 mm tykke standardplader men med fer og not. De måler 60 x 240 cm og kan monteres på højkant på et underlag af vandrette lægtere. Alternativt kan man sætte pladerne vandret på lodrette lægter, men i så fald bør de monteres i forbandt (forskudt for hinanden). Vægpladerne kan også anvendes til blindgulve, der ikke er bærende.
MDF-plader er en ny type, der består af særlig fine og hårdt sammenpressede træfibre. Det giver materialet en meget jævn og hård overflade, som er lige til at male. Til gengæld medfører pladernes store indhold af lim et stærkt slid på værktøjet.

Krydsfinér - et dekorativt og stærkt materiale

At skrælle træ af i tynde finerlag og lime dem sammen til plader, er en teknik, der har været anvendt i flere århundreder men er blevet forædlet og udbredt siden 50`erne. Foruden såkaldt skrællefiner, der kendes på, at træets åretegninger er bredt ud i store plamager, findes planskåret eller knivskåret finer.
Den er skåret ud i tynde skiver på langs ad stammen, hvorved den naturlige åretegning bevares. Vore dages krydsfiner er et fremragende materiale, hvor man har samlet alle træets bedste egenskaber.
Det har en utrolig styrke på begge leder, som stiger med antallet af finerlag i pladen. Krydsfiner består som regel af et ulige antal finerlag, hvis fiberretning skiftevis ligger vinkelret på hinanden men er den samme på pladens over- og underside. Finerplader kan benyttes både inde og ude, men skal pladen direkte kunne tåle vand, bør man vælge en såkaldt marinekrydsfinér.

Eksempler på lokal tømrertilbud i 4160 Sjælland

Broder Mikkelsen
Nederlandsvej 22
4160 Herlufmagle
CVR: 15988479
Hjemmeside
Byggefirmaet Mastrup ApS
Helgesvej 19
4160 Herlufmagle
CVR: 25053079
Hjemmeside
Hein Christiansen Tømrerfirma ApS
Helgesvej 47
4160 Herlufmagle
CVR: 13636702
Hjemmeside