Tømrertilbud Slagelse

  • Få 3 strålende tilbud på tømrer Slagelse
  • Spar ca 18 procent på en faguddannet tømrer
  • Billig tømrer - Gør som mange andre gør

Få 3 Tømrertilbud Slagelse tilbudFå 3 Tømrertilbud Slagelse tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Slagelse tilbud fra 3byggetilbud

Eksempler på
vejnavne Slagelse

Dalkærvej
Herluf Trollesvej
Dompapvej
Bakketoppen
Fredensgade
Hjørnet
Dybbølvej
Gadekærsvej
Agervej
Bygmarken
Bjergtoften
Frydendalsvej
Gudumvej
Gørtlergade
Hansensvej
H.C. Andersensvej
Hans Tausensgade
Gasekærvej
Hartmannsvej
Boldgårdsvej

Find en dygtig tømrer Slagelse. Indsend opgaven, få 3 tilbud

Du er kun en smule tekst og et klik væk, fra at kunne modtage 3 seje tilbud på professionelt tømrer arbejde i Slagelse. Leder du efter en dygtig og billig tømrer i Slagelse, er du landet på den rette side. Her på Billighaandvaerker.dk tilbyder vi dig at indhende 3 konkurrencedygtige og attraktive tilbud på tømrer Slagelse arbejde.
Er du i tvivl om, hvilken tømrer det er bedst at ringe til? Kender du slet ingen tømrere? Kan man stole på den tømrer man eventuelt finder? Hvad koster en tømrer egentlig i timen? Alle disse spørgsmål behøver du ikke at tænke over, hvis du benytter vores gratis service.
Når du først har indsendt din tømrer opgave til Billighaandvaerker.dk, kan du læne dig tilbage i stolen og afvente modtagelsen af 3 spændende og billige tilbud fra godkendte tømrere i Slagelse. Overlad al det trælse og tidskrævende arbejde med at indhente tilbud til os - det gør vi ganske gratis med et smil :-)

Forskellige kvaliteter krydsfiner

Den billigste og mest anvendte krydsfiner fremstilles af fyr eller birk og føres i størrelsen 120 x 244 cm. Tykkelsen kan være fra 4 til 20 mm. Finerplader fra andre dele af verden har imidlertid en overstørrelse og måler 122 x 244 cm. Mange byggemarkeder og tømmerhandlere fører også krydsfiner i mindre pladestørrelser.
I den forbindelse skal man være opmærksom på, at det første af de to mål på pladen angiver fiberretningen, som man normalt vil anbringe lodret. Det er derfor ikke ligegyldigt, om man køber en plade på 122 x 244 eller en, der er 244 x 122 cm.
De billige kvaliteter er udmærkede til møbler, bagklædninger på skabe og reoler samt beklædning af redskabsskure og lignende. En finere type er gaboonfiner, som er af hårdere og bedre træsorter. Desuden er pladerne fuldkantede. Det vil sige, at alle kanter er lige og nøjagtig ens. Disse plader, der er næsten dobbelt så dyre.

Mærkning på finerpladen

Kvalitet er imidlertid også et spørgsmål om, hvor mange knaster, huller og misfarvninger der er på pladens over- og underside. Det er angivet med en mærkning på finerpladen, der giver disse oplysninger:
S: Pladen må på begge sider kun indeholde knasthuller og knaster på op til 10 mm, limede fuger og misfarvninger.
S/W G: Forside som S-kvalitet, hvorimod bagsiden må have store knaster og knasthuller samt misfarvninger.
WG: Begge sider må have store knaster, knasthuller og misfarvninger.
III: Enkelte knaster og lidt misfarvning tilladt på forsiden. Bagsiden må derimod have et ubegrænset antal knaster, fuger samt reparerede og proppede knasthuller.
IV: Ubegrænset antal knaster, fuger og proppede knasthuller tilladt på forsiden. Bagsiden er lidt ringere end forsiden. Her er selv revner tilladt.

Få 3 Tømrertilbud Slagelse tilbudFå 3 Tømrertilbud Slagelse tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Slagelse tilbud fra 3byggetilbud


Tømrertilbud Slagelse eksempler:

RHM-Byg
Skælskør Landevej 54
4200 Slagelse
CVR: 35625712
Hjemmeside
Holmbergs Tømrerfirma
Fårdrupvej 6
4200 Slagelse
CVR: 34992118
Hjemmeside
JL Tømrerfirma ApS
Fårdrupvej 30
4200 Slagelse
CVR: 30900545
Hjemmeside