Tømrertilbud Slagelse

  • Få 3 udmærkede tilbud på tømrer Slagelse
  • Spar op til 20 % på en arbejdsvillig tømrer
  • Billig tømrer - Få 3 udmærkede tilbud nu

Vi dækker også
postnummer 4200

Hanevej
Gærdesmuttevej
Agersøvej
Hjørnet
Gulspurvevej
Gøgevej
Hartmannsvej
Askebjergvej
Hirsevej
Bakkedraget
Bakkehusvej
Bekkasinvænget
Gråspurvevej
Bjørnevænget
Harrestedvej
Felixvej
Brorupvej
Hjorthøjvej
Digterhaven
Grusvejen

Find en dygtig tømrer Slagelse. Indsend opgaven, få 3 tilbud

Slip for fusker firmaer - Benyt denne kvalitetssikrede webportal Billighaandvaerker.dk i dag. Du tænker vel, at det er ret besværligt, selv at opstøve en lokal anerkendt tømrermester i Slagelse. Bestil 3 overordentlig gode tømrer tilbud på eksempelvis tag udskiftninger, tag udskiftninger, indvendige gipsvægge eller tag udskiftninger.
Er du på udkig efter en kreativ og kvalitetssikret tømrermester i 4200 Slagelse?. Det er tidsbesparende at benytte ovennævnte tilbudstjeneste. Benytter du ovennævnte absolut gratis tømrerservice, scorer du i nærheden af 13% i fed reduktion på tømrermesterprisen.
Vælg et af tømrertilbuddene og få mindst 13% i stærk rabat på din tømreropgave. Det er 100 % gratis og uforpligtende at anvende vor tømrermestertjeneste. På 2-3 hverdage kontakter de 3 udvalgte tømrervirksomheder dig med deres drøngode specialtilbud.

Forskellige kvaliteter krydsfiner

Den billigste og mest anvendte krydsfiner fremstilles af fyr eller birk og føres i størrelsen 120 x 244 cm. Tykkelsen kan være fra 4 til 20 mm. Finerplader fra andre dele af verden har imidlertid en overstørrelse og måler 122 x 244 cm. Mange byggemarkeder og tømmerhandlere fører også krydsfiner i mindre pladestørrelser.
I den forbindelse skal man være opmærksom på, at det første af de to mål på pladen angiver fiberretningen, som man normalt vil anbringe lodret. Det er derfor ikke ligegyldigt, om man køber en plade på 122 x 244 eller en, der er 244 x 122 cm.
De billige kvaliteter er udmærkede til møbler, bagklædninger på skabe og reoler samt beklædning af redskabsskure og lignende. En finere type er gaboonfiner, som er af hårdere og bedre træsorter. Desuden er pladerne fuldkantede. Det vil sige, at alle kanter er lige og nøjagtig ens. Disse plader, der er næsten dobbelt så dyre.

Mærkning på finerpladen

Kvalitet er imidlertid også et spørgsmål om, hvor mange knaster, huller og misfarvninger der er på pladens over- og underside. Det er angivet med en mærkning på finerpladen, der giver disse oplysninger:
S: Pladen må på begge sider kun indeholde knasthuller og knaster på op til 10 mm, limede fuger og misfarvninger.
S/W G: Forside som S-kvalitet, hvorimod bagsiden må have store knaster og knasthuller samt misfarvninger.
WG: Begge sider må have store knaster, knasthuller og misfarvninger.
III: Enkelte knaster og lidt misfarvning tilladt på forsiden. Bagsiden må derimod have et ubegrænset antal knaster, fuger samt reparerede og proppede knasthuller.
IV: Ubegrænset antal knaster, fuger og proppede knasthuller tilladt på forsiden. Bagsiden er lidt ringere end forsiden. Her er selv revner tilladt.

Eksempler på tømrerfirmaer i 4200 Slagelse

Slagelse Tømrer Firma
Rådhuspladsen 3
4200 Slagelse
CVR: 33213557
www.s-tf.dk
RHM-Byg
Skælskør Landevej 54
4200 Slagelse
CVR: 35625712
www.facebook.com/695594777238712
Holmbergs Tømrerfirma
Fårdrupvej 6
4200 Slagelse
CVR: 34992118
Tlf. 41270406