Tømrertilbud Solrød strand

  • Få 3 tiltalende tilbud på tømrer Solrød strand
  • Spar let 16 pct på en prekvalificeret tømrer
  • Billig tømrer - En gratis service herfra til dig

Lokale vejnavne
Solrød strand

Søndre Damtoften
Solvænget
Tingsryds Alle
Skolelodden
Slåenvænget
Vestre Spættevej
Strandengen
Tulipanmarken
Skovpibervej
Åsvej
Rørsangervej
Vestre Plantagevej
Sozzivænget
Solbærhaven
Æblevænget
Strandhaven
Strandstien
Solsikkemarken
Svalegangen
Solrød Strandvej

Tømrer Solrød Strand - Udfyld skemaet og få 3 aktuelle tilbud

På Billighaandvaerker.dk kan du let sammenligne tømrerfirmaer online og tjene mindst 24 procent i rar rabat. Vi skaffer udelukkende tilbud ved topmotiverede tømrerfirmaer, og du er altså garanteret ordentligt tømrerarbejde hver gang. Beskriv tømreropgaven i tømrerformularen (det kan gøres på maks 10½ minut).
Anerkendte og robuste fagfolk gør sig parate til din opgave. Tilbudssiden Billighaandvaerker.dk er en både let og intelligent internet tømrertjeneste, der tilbyder at finde 1. klasses tilbud på tømrerarbejde. Du er endt på tømrersiden Billighaandvaerker.dk, hvor du på ca 10 minutter kan få to-tre gavmilde tømrertilbud.
Sammenlign hurtigt tilbud på tømrerarbejde online og opnå op omkring 24 pct i drøngod rabat. Vores solide tømrernetværk rummer kvalitetsbevidste og kreative tømrerfirmaer over hele landet - også i Solrød Strand. Vi sender dig let den skarpeste pris på din tømrermesteropgave i dag.

Trægulve og brand

Gulvbelægningers reaktion på brand inddeles i klasserne A1 - F, efterfulgt af en værdi for røgudvikling s1 eller s2. Trægulve er klassificeret som gulvbelægning Dn-s1 eller derover iht. det Europæiske brandklassifikationssystem, og opfylder dermed kravene til klasse G gulvbelægning iht. det hidtidige danske brandklassifikationssystem.
I henhold til EU-kommissionsbeslutning kan trægulve, der opfylder alle ydeevnekrav i Appendiks ll med hensyn til reaktion på brand anvendes uden yderligere prøvning. Bemærk at tabellens fodnoter også skal være opfyldt.
Friktion/skridsikkerhed på den fabriksleverede overflade kan være deklareret men det er frivilligt om leverandøren vælger at deklarere en værdi.

Formaldehyd og trægulve

Afgivelse af formaldehyd kan deklareres i klasserne E1 eller E2. Massive ubehandlede trægulve indeholder så små mængder naturligt formaldehyd, at det er uden betydning. Limede og overfladebehandlede gulve kan indeholde formaldehyd. Alle byggematerialer og dermed også trægulve skal mindst overholde kravene til klasse E1 iht. Bygningsreglementet.
Træ deklareres i biologiske klasser efter deres holdbarhed. Trægulve til indendørs anvendelse er deklareret i klasse 1.
Varmeledningsevne angives i W/m K, og som regel med en tabelværdi bestemt ud fra densiteten. For lamelbræddegulve er værdien fastlagt ud fra summen af lagenes isolans. Har kun relevans ved krav til varmeisolering, samt i forbindelse med gulvvarme.

Rutinerede tømrerfirmaer i postnummer 2680

Store-Hedebyg Entreprise A/S
Kildeager 1
2680 Solrød Strand
CVR: 63715018
www.she-as.dk
Egon Olsen & Søn A/S
Langager 2
2680 Solrød Strand
CVR: 26083834
www.egon-olsen.dk
Tømrermester Svend Christensen
Solrød Strandvej 10
2680 Solrød Strand
CVR: 11065732
www.svendchristensen.dk